- Poruka
- 112.996
Tamo imaju čak DVE OFICIJELNE kafane!Kao i što primećujem da kafana sa Politike nije premeštena.
---
Nešto mi se javlja da će eksperiment sa posebnim mestom za kafane doživeti neuspeh :/
Al nisu za opuštanje,dapače!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tamo imaju čak DVE OFICIJELNE kafane!Kao i što primećujem da kafana sa Politike nije premeštena.
---
Nešto mi se javlja da će eksperiment sa posebnim mestom za kafane doživeti neuspeh :/

Polako, videćemo.Kao i što primećujem da kafana sa Politike nije premeštena.
---
Vec se osulo o moju kafanu a taman se vratio posle godinu vidjeti sta radi rajaKao i što primećujem da kafana sa Politike nije premeštena.
---
Hvaljen Isus i Marija draga Marija želim vam ugodno nedjeljno popodneAko ti se sviđa taj iz Dextera (kojeg nisam gledala), možda bi ti se svidjela serija Six Feet Under.
Popodne u sedam sati? Ja još malo mislim da idem da spavam.Hvaljen Isus i Marija draga Marija želim vam ugodno nedjeljno popodne

je samo ipak neću da ga kušam
. Ni uz Klometol s njim ne eksperimentišem. Nedavno sam ga gledala u nekoj novoj seriji, filmu, nznm, i vidim neki lik mi stalno izaziva mučninu, al hajd, akcent možda. A ostario najstrašnije. I u od javnoj špici vidim njega
i vraćaj to nazad da vidim koji je lik, kad tamo a ono između njih 10,naš ON mi izazivao mučninuOvo se dešava kad ne pogledaš trejler do kraja.Ovo je Indijski film...
Gledala si?
Pa i nemam više zvjezdice.
Preživela.
@Amelie ,joj stalno bs zvezdice te tagujem
OVAJ nisam gledala, ako ništa, ono, bilo mi drago što ga snimaju s leđa, za početak. Da se adaptiram.![]()
je samo ipak neću da ga kušam
. Ni uz Klometol s njim ne eksperimentišem. Nedavno sam ga gledala u nekoj novoj seriji, filmu, nznm, i vidim neki lik mi stalno izaziva mučninu, al hajd, akcent možda. A ostario najstrašnije. I u od javnoj špici vidim njega
i vraćaj to nazad da vidim koji je lik, kad tamo a ono između njih 10,naš ON mi izazivao mučninu
![]()
Pa 18.43 ako cemo precizno. Tebi ako se spava laka ti noć i lepo sanjajPopodne u sedam sati? Ja još malo mislim da idem da spavam.![]()
Jb.t otkud tiVec se osulo o moju kafanu a taman se vratio posle godinu vidjeti sta radi raja

A meni?Pa 18.43 ako cemo precizno. Tebi ako se spava laka ti noć i lepo sanjaj

Asta ga ti znam nema nikog u onu buvljak kavanu pa doso odje prozborit kojuJb.t otkud ti![]()
A i ti ides na spavanje? Bas rano legate... dobro, laka noć i tebeA meni?![]()
Pa dobro, tu je BIA, al njih ne racunamo?Vi što pratite selidbe i dešavanja, da li ste primetili da više nismo sami ovde?![]()
Pa nisam htela laku nocA i ti ides na spavanje? Bas rano legate... dobro, laka noć i tebe

Ma ko ih hebe, nek nauce srpskiA mislis ovako otkud...a dosada arbajt doma nit odje ko govori nashki a nedami se ucit ovaj jezik odje
Srpskohrvatski odje Nas ima razne raje sa prostora exyuMa ko ih hebe, nek nauce srpski
Pa uspavanke ne znam. Č̣ek da izguglam nekuPa nisam htela laku noc![]()
Pa meni se spava, ali moram da izvadim veš iz sušare, ubacim drugi iz mašine, operem kosu, namažem nokte, ispeglam za sutra svima i ko zna šta još... Kako da spavam, kako?!?Pa 18.43 ako cemo precizno. Tebi ako se spava laka ti noć i lepo sanjaj
Šta se čudiš Snowko!
Taj poremećaj nije baš toliko redak!
Bi mi žao jedne prodavačice u pekari!
Mlada, simpatična, ali očigledno da ima i brkove i bradu, pa ih brije jadna al se toliko vidi,isto ko muškarcu što se crni iako se izbrijao!
Bilo mi neprijatno da buljim