Kafić Knjiški moljci XXXI - Pored najlepše komšinice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
😂
Preživela.
@Amelie ,joj stalno bs zvezdice te tagujem:roll:
OVAJ nisam gledala, ako ništa, ono, bilo mi drago što ga snimaju s leđa, za početak. Da se adaptiram. :lol: :ok: je samo ipak neću da ga kušam :zcepanje:. Ni uz Klometol s njim ne eksperimentišem. Nedavno sam ga gledala u nekoj novoj seriji, filmu, nznm, i vidim neki lik mi stalno izaziva mučninu, al hajd, akcent možda. A ostario najstrašnije. I u od javnoj špici vidim njega :eek: i vraćaj to nazad da vidim koji je lik, kad tamo a ono između njih 10,naš ON mi izazivao mučninu😂

😂
Preživela.
@Amelie ,joj stalno bs zvezdice te tagujem:roll:
OVAJ nisam gledala, ako ništa, ono, bilo mi drago što ga snimaju s leđa, za početak. Da se adaptiram. :lol: :ok: je samo ipak neću da ga kušam :zcepanje:. Ni uz Klometol s njim ne eksperimentišem. Nedavno sam ga gledala u nekoj novoj seriji, filmu, nznm, i vidim neki lik mi stalno izaziva mučninu, al hajd, akcent možda. A ostario najstrašnije. I u od javnoj špici vidim njega :eek: i vraćaj to nazad da vidim koji je lik, kad tamo a ono između njih 10,naš ON mi izazivao mučninu😂
Pa i nemam više zvjezdice. 🤷‍♀️
Sad razmišljam izaziva li meni neki glumac mučninu i ne pada mi nitko na pamet. 🤔

Šta se čudiš Snowko!
Taj poremećaj nije baš toliko redak!
Bi mi žao jedne prodavačice u pekari!
Mlada, simpatična, ali očigledno da ima i brkove i bradu, pa ih brije jadna al se toliko vidi,isto ko muškarcu što se crni iako se izbrijao!
Bilo mi neprijatno da buljim

Imao sam komsinicu koja ima guscu bradu od mene, nisam je dugo video.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back