Kafić Knjiški moljci XXXI - Pored najlepše komšinice

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajd da lupim ,podseća me na Konana. Nemoj da se smeješ.

Pravi Konan :aha2:

Conan_movie_psoter.jpg

Ma nisam bre to gledala! :rotf:
Još gledam zašto mi nije poznato, hahaha..
Bravo za Čuki! Prepoznala je.

Pogledaj, neces se pokajati ;)
Ili bar nadji muziku na YT jer je fantasticna :zaljubljena:

Ovu muziku obožavam, stavljala sam par puta.

Basil je bio odlican kompozitor, takodje je radio i ovo :)

Ne mogu da nadjem snimak kada on licno diriguje.

zato sto je filmka industrija takva
strpaju te u taj i taj tip uloge i samo to dobijas
samo najvece zvezde tipa Tom Kruz mogu da biraju uloge
Zato je Brajan Kranston razvalio u seriji Breaking Bad. A bila sam baš skeptična kad sam videla njegovo ime. Uvek njanjav. Al tamo, međutim. Odgledala seriju u jednom dahu. I sad mi je najdraža. Baš zbog njega, ali i Aron Pol, Ana Gan, svi su predobri. Nije preporuka onima sa slabim želucem. Mislim da je serija Ozark dosta slična ali ne znam, ne sećam se zašto nisam odgledala do kraja. Verovatno snimali epizode.

Je to možda bio jedan od onih koje je Snowko predlagao da su filmovi za klince? :rotf:

Jeste :prstic:

Ali ovaj deo što je snowko postavio me više podseća na deo kad
žrtvuju onu devojku što je Konan čuva pa se pojavi bog.

Ta druga melodija je za scene borbi.
Mislis kada se pojavi Valerija kao Valkira i spasi Konana?

Sad mi jasno zasto nemam ni zenu ni devojku :lol: film traje skoro 3h a ja ga znam skoro ceo napamet :lol:

Zato je Brajan Kranston razvalio u seriji Breaking Bad. A bila sam baš skeptična kad sam videla njegovo ime. Uvek njanjav. Al tamo, međutim. Odgledala seriju u jednom dahu. I sad mi je najdraža. Baš zbog njega, ali i Aron Pol, Ana Gan, svi su predobri. Nije preporuka onima sa slabim želucem. Mislim da je serija Ozark dosta slična ali ne znam, ne sećam se zašto nisam odgledala do kraja. Verovatno snimali epizode.
Da, serije su preuzele primat. A Brajan je dobar gde god da igra.

Ta serija je toliko hvaljena i u samom je vrhu po svim mogućim ocjenama, ali meni nekako nije legla.
Pokušala, dala joj šansu i negdje na trećoj-četvrtoj epizodi jednostavno odustala.

Ali sam zato mislila početi gledati onu The Wire.

Slazem se.
Breaking bad je bas za ljude sa jakim stomakom
bas kao i ona sto ide sad na RTS posle ponoci
mozak mi stao naziv je neko musko ime
setih se
DEKSTER

o zaposlenom u CSI koji flipne.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back