Mislim da to važi za one bele nudleNije zamisljeno da se nudle samo preliju vrucom vodom, jel
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da to važi za one bele nudleNije zamisljeno da se nudle samo preliju vrucom vodom, jel
Previše je komplikovano.Otvori novi mail, prebaci krstaricu na novi, deaktiviraj novi mail i gotovo.
Prosto ali je pitanje da li zelimo![]()
5 min poslaPreviše je komplikovano.
I hoću i neću.
Roki, kako je cera? Sta kaze?Nadovezujem se na razgovor u svezi sas odlaskom.
Sve mi se čini da odavde odlaska nema.
Može da se napravi predah, da te nema danima i onda samo dođeš da proviriš....
Pa mozda hipnoza.Tesko na taj nacin
Gotovo sadma kakve bre nudle, šta je vama?! Pa vi kad bi videli kako se prave nudle ne bi ih pogledali više a kamoli jeli!
Ja samo nisam kupovao cigare i preko noci ostavioPa mozda hipnoza.
Znam sto su tako prestali da puse
Dobro ti si karakter, mi smo ckeJa samo nisam kupovao cigare i preko noci ostavio
Oduševljena je.Roki, kako je cera? Sta kaze?
Ova moja odusevljena. Uzivaju
Vidi se da si na tinderukao zagrljaj
ustvari ne nudle viršle... jbg konfuzan sam nešto od jutros, a nije ni čudo s obzorom da je pokušan atentat na meneGotovo sad
Jao ne znamNudle su nekako tople i mile, kao zagrljaj
Imao sam neke zdrav. probleme pa je bilo lakse. Nisam bas toliki karakterDobro ti si karakter, mi smo cke
Ne, nego nismo zaista odlučile da ih ostavimo.Dobro ti si karakter, mi smo cke
Cigaru mogu da mi uzmu samo iz moje mrtve rukeNe, nego nismo zaista odlučile da ih ostavimo.
Pa i za nudle kazu da imaju bube, za svaki rac nesto kazuustvari ne nudle viršle... jbg konfuzan sam nešto od jutros, a nije ni čudo s obzorom da je pokušan atentat na mene
Ma nemaju bubePa i za nudle kazu da imaju bube, za svaki rac nesto kazu
Realno, koliko smo buba pojeli dosadMa nemaju bube
Msm... Možda imaju larve male
pa jeste, one se i prave od bubašvaba ali od onih najkvalitetnijih delova,Pa i za nudle kazu da imaju bube, za svaki rac nesto kazu
Celu seriju pčelice MajeRealno, koliko smo buba pojeli dosad
Pa ima ono, koliko tih sitnih uleti dok zevas, prerada hrane i bla blaCelu seriju pčelice Maje