Agi je MajaCelu seriju pčelice Maje

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Agi je MajaCelu seriju pčelice Maje
da ne bude "rani krokodila da te ujede"
Uspeo si da se dočekaš na noge.opet me vata neka teskoba, noćas sam sanjao da padam, padam i padam... i na kraju padnem ali nekako mekano, kao pero, bez povreda...
Ahahahaha ali uuuuuzaluuuuuud,zaamtili.smo ga kao Grubera Ooooooo ReeneeeeSuper je lik taj glumac. Gledao sam neki njegov skorašnji intervju, pa kaže "bio sam sa mojom devojkom u Španiji...ja sam strejt razumete"... Za slučaj da ga ne poistovete zauvek sa likom po kome je poznat![]()
https://zadovoljna.nova.rs/poznati/kako-danas-izgleda-misel-iz-kultne-serije-alo-alo/Meni je konobarica, mislim da se zvala Misel, ostala u secanju. Klinci smo bili tad
Jel' to nemamo pravi zivot ili su ljudi uzivo postali daleki i zloupotrebe ako.nesto znaju,ko ce ga znati al' ovde je odlicno sto se moze zakljucati profil i sto su poruke razbacane.Nadovezujem se na razgovor u svezi sas odlaskom.
Sve mi se čini da odavde odlaska nema.
Može da se napravi predah, da te nema danima i onda samo dođeš da proviriš....
podivljali smo (tačnije- podivljali SU) , samo gledaj i nećeš videti, ili doživeti, da se stanje popravlja, samo će biti goreZamalo da me pregazi taksista! Ja ne pešačkom a on vozi u rikverc u kontra smeru, valjda me nije video, malo me zakačio bočnim retrovizorom, kad je stao, kažem ja „alo čoveče šta radiš to, zamalo da me pregaziš!“ a on mrtav ladan „pa šta?“, ja u šoku, pa reko „oćeš sad da zovem organe reda da te sankcionišu?!“
a on „ma zovi koga hoćeš, zabole me“ i ode... Kakav divljak majko moja...
To je nedostatak samopouzdanjaopet me vata neka teskoba, noćas sam sanjao da padam, padam i padam... i na kraju padnem ali nekako mekano, kao pero, bez povreda...
Sve po malo.Jel' to nemamo pravi zivot ili su ljudi uzivo postali daleki i zloupotrebe ako.nesto znaju,ko ce ga znati al' ovde je odlicno sto se moze zakljucati profil i sto su poruke razbacane.
Zamalo da me pregazi taksista! Ja ne pešačkom a on vozi u rikverc u kontra smeru, valjda me nije video, malo me zakačio bočnim retrovizorom, kad je stao, kažem ja „alo čoveče šta radiš to, zamalo da me pregaziš!“ a on mrtav ladan „pa šta?“, ja u šoku, pa reko „oćeš sad da zovem organe reda da te sankcionišu?!“
Ne kradi od konja!Ijaooo, pa danas sam tinejdzerkavolim sve svoje visestruke licnosti
![]()
Ovo sam citao skoro, ideja u VankuveruZamalo da me pregazi taksista! Ja ne pešačkom a on vozi u rikverc u kontra smeru, valjda me nije video, malo me zakačio bočnim retrovizorom, kad je stao, kažem ja „alo čoveče šta radiš to, zamalo da me pregaziš!“ a on mrtav ladan „pa šta?“, ja u šoku, pa reko „oćeš sad da zovem organe reda da te sankcionišu?!“
Mozda je i zbog vrucina, to se meni desava kada imam groznicu i preznojavam se.opet me vata neka teskoba, noćas sam sanjao da padam, padam i padam... i na kraju padnem ali nekako mekano, kao pero, bez povreda...
Tko je taj??Bogdan Bogdanovic ima devojku aaaaaaaaaaaaaa AAAAAAAAA .
Nista ☝ko zna zasto je to dobro.
Tesim se.