Knjiški moljci XXIX - Ordinacija Dr. Moljac

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
https://cdn.discordapp.com/attachments/1062365334239195186/1273408769170079795/IMG_20240811_232106.jpg?ex=66be81d5&is=66bd3055&hm=d2270a6311fe49eefef97a96905d5b2ce824dcbc03206e0eb91c36ad33a25efe&

Komsinice @Serafim :hej: koliko si ti daleko od plaze?

Nadovezujem se na razgovor u svezi sas odlaskom.

Sve mi se čini da odavde odlaska nema.
Može da se napravi predah, da te nema danima i onda samo dođeš da proviriš....
Jel' to nemamo pravi zivot ili su ljudi uzivo postali daleki i zloupotrebe ako.nesto znaju,ko ce ga znati al' ovde je odlicno sto se moze zakljucati profil i sto su poruke razbacane.

Zamalo da me pregazi taksista! Ja ne pešačkom a on vozi u rikverc u kontra smeru, valjda me nije video, malo me zakačio bočnim retrovizorom, kad je stao, kažem ja „alo čoveče šta radiš to, zamalo da me pregaziš!“ a on mrtav ladan „pa šta?“, ja u šoku, pa reko „oćeš sad da zovem organe reda da te sankcionišu?!“
a on „ma zovi koga hoćeš, zabole me“ i ode... Kakav divljak majko moja...
podivljali smo (tačnije- podivljali SU) , samo gledaj i nećeš videti, ili doživeti, da se stanje popravlja, samo će biti gore

Zamalo da me pregazi taksista! Ja ne pešačkom a on vozi u rikverc u kontra smeru, valjda me nije video, malo me zakačio bočnim retrovizorom, kad je stao, kažem ja „alo čoveče šta radiš to, zamalo da me pregaziš!“ a on mrtav ladan „pa šta?“, ja u šoku, pa reko „oćeš sad da zovem organe reda da te sankcionišu?!“

Odlomi mu retrovizor kao Vesna Trivalic u filmovima ''Mi nismo andjeli''.
Ili udri necim tvrdim po staklu.

Ovo sam citao skoro, ideja u Vankuveru
Kad prelazis pesacki, uzmes ciglu i preneses je na drugi kraj :p

vision-zero-brick-granville-island.jpg

Ovog bih se i ja setio :zaljubljena:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back