- Poruka
- 101.947
A da zalepiš selotejp?Ovde kod mene je najezda smrdibuba, od sinoć su čak dve uspele da se provuku ispod komarnika
Onaj široki?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da zalepiš selotejp?Ovde kod mene je najezda smrdibuba, od sinoć su čak dve uspele da se provuku ispod komarnika
Kako ti se provuku tolika stvorenja? Meni ne može ni komarac.Ovde kod mene je najezda smrdibuba, od sinoć su čak dve uspele da se provuku ispod komarnika
Ako je između komarnika i prozora, nešto lagano jer bi smetalo kod skidanja ako ih pere.A da zalepiš selotejp?
Onaj široki?
Ima ta traka od papira, lako se skidaAko je između komarnika i prozora, nešto lagano jer bi smetalo kod skidanja ako ih pere.
Pa ovo je plise komarnik, pa da bi mogao da se otvara ima malo zazora ispod mreže.A da zalepiš selotejp?
Onaj široki?
Ovo nije slučajno?
Da, znam, koristim ih kod krečenja kao zaštitu. Ne ostavljaju nikakav trag.Ima ta traka od papira, lako se skida
Kad te prebacim preko kolena, neće te ni Agi spasiti
Znaš gde sam je naručila?Najlepša torta..
NijeOvo nije slučajno?
Da, znam, koristim ih kod krečenja kao zaštitu. Ne ostavljaju nikakav trag.
JEDNA NA ZAVESI TE SVE ISPRSKAH DA NE PRATE TAJ.SMRDLJIVI TRAG.Ovde kod mene je najezda smrdibuba, od sinoć su čak dve uspele da se provuku ispod komarnika
Da, otvori, ja cu staviti prefiksA kako ja onda otvaram novu kafanu? Ili ja samo otvorim novu temu, a ti prebaciš da to bude kafana?
Obavezno komarnike pričvrsti na novoj.A kako ja onda otvaram novu kafanu? Ili ja samo otvorim novu temu, a ti prebaciš da to bude kafana?