Van_Helsing
Buduća legenda
- Poruka
- 25.197
Како оно кажу? Боље врабац у руци... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ti dozivljaji ne mogu da se zaborave...Mi bas patimo sto nemamo selo, to je divan deo odrastanja, te dozivljaje i danas pamtim, a moji ko za rac

Šta gledala, učestvovala.Mi cemo pre, samo gledajuci ih.
Srculenca!
Ja, kad Keva prica o klincima, o Koki kornjaci, ranije i o kucovu, uzivala sam da zamislim tu kucnu zurku.
Aj nam sad pokazi jaja.Тренутно можеш добити само Врапца!![]()

Ima online da se slušaju radio staniceKod mene je nedostupan, ali kad sam u Bg, uzivam!![]()
Kako si danas, forlorn?Ima online da se slušaju radio stanice
То тек сутра!Aj nam sad pokazi jaja.
Uskrsnja.![]()
Hvala na pitanju, bolje mi je. Još malo da se oporavim i mogu da nastavim da kukam po staromKako si danas, forlorn?

Deluje mi traumaticno.iskoci mi reklama za film, morao da odgledam i mislim da je dobar.
jel neko gledao
A sta ti je?Hvala na pitanju, bolje mi je. Još malo da s eoporavim i mogu da nastavim da kukam po starom![]()
Nisam znala za 202.Ima online da se slušaju radio stanice

Dobro, onda sutra jaja, a danas vrabac u ruci.То тек сутра!![]()

Dobro je. Samo se ti oporavi pa posle nastavi da kukasHvala na pitanju, bolje mi je. Još malo da se oporavim i mogu da nastavim da kukam po starom![]()

Zakačio nešto, izbljuvao utrobu sinoć.A sta ti je?
Nego pica u hraniКако оно кажу? Боље врабац у руци...![]()
A sad?Zakačio nešto, izbljuvao utrobu sinoć.
Ti pocni da kukas, kad promenis fokus, brze dolazi oporavak.Hvala na pitanju, bolje mi je. Još malo da se oporavim i mogu da nastavim da kukam po starom![]()

Ima da nam vaskrsne sutra nova kafana.Vau, 1000 poruka za jedan dan. Jeeeee![]()
![]()

Uzmi orosal koju kesicu razmuti.Zakačio nešto, izbljuvao utrobu sinoć.

mozda je neki virus naleteoZakačio nešto, izbljuvao utrobu sinoć.