stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kanc je bio mračan...i pomalo tužan. Onda su uleteli moljci i moljčice i doneli svetlo i radost :D :zaljubljena:

Pogledajte prilog 1325834

Dobro došli u još jedno izdanje, drugari (i drugarice) :zag: Znate već, šta da vam pričam - uživamo, pričamo, veselimo se i družimo :zurka: :orkestar::vatromet:

Link ka prethodnoj kafani: https://forum.krstarica.com/threads/knjiski-moljci-xviii-kafana-kod-mire-i-ace.966581
Bolje vas našli Gazda!

299649876_480028234131432_1161512294173309160_n.jpg

Jesi joj radio veliki servis?
Пошто сам почео да осећам напаљење, да. Каже она, не може данас, данас се пости.
Реко, где си ти видела да се забрањује секс? Реко забрањују се пороци, а секс није порок ЧП
И пристаде.
Е сад реците ми да се вратим на антипсихотик, ако полудим од допаминског шока ЧП

Stvarno, nema ga, mozda sam ga povredila :(
Nisi ti, ja sam!
Istina boli ali je mnogo dragocenija i stvarno jedino može da pomogne čoveku umesto tapkanja po ramenu i kontraproduktivnog uljuljkivanja!
Ne grize me savest ni najmanje jer sam ga JA dovela u Moljca iz Skupštine sa željom da stekne prijatelje, gde su ga zvali SLINA UPRAVO ZBOG POSTAVLJANJA DEBILNIH SRCA I CVETIĆA U ENORMNIM KOLIČINAMA!
Samo pokušavam da probudim muškarca u njemu a ne da mu podržavam najgoru osobinu a to je da ga ljudi žale, sa željom da nađe ženu i zasnuje porodicu
Sa kucama i macama i 50 godina to se neće desiti
Mene briga šta će ljudi o meni misliti, govorim ono što drugi ne smeju ili misle a zabole ih da se bakću

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back