stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisi ti, ja sam!
Istina boli ali je mnogo dragocenija i stvarno jedino može da pomogne čoveku umesto tapkanja po ramenu i kontraproduktivnog uljuljkivanja!
Ne grize me savest ni najmanje jer sam ga JA dovela u Moljca iz Skupštine sa željom da stekne prijatelje, gde su ga zvali SLINA UPRAVO ZBOG POSTAVLJANJA DEBILNIH SRCA I CVETIĆA U ENORMNIM KOLIČINAMA!
Samo pokušavam da probudim muškarca u njemu a ne da mu podržavam najgoru osobinu a to je da ga ljudi žale, sa željom da nađe ženu i zasnuje porodicu
Sa kucama i macama i 50 godina to se neće desiti
Mene briga šta će ljudi o meni misliti, govorim ono što drugi ne smeju ili misle a zabole ih da se bakću
Довела си и мене ЧП

I toliko je realnog bola oko mene, kumina ćerka od 14 godina ide na hemoterapiju, drugoj je umrla majka treća ide na biopsiju dok neguje teško bolesnog oca, bukvalno gde god se okrenem- velika ljudska patnja
I onda stvarno nemam empatiju što neko cmizdri jer sam mu rekla da su mu gifovi debilni a sve to još bez želje za uvredom, već upravo suprotno - da prestane konačnno da pravi budalu od sebe

I toliko je realnog bola oko mene, kumina ćerka od 14 godina ide na hemoterapiju, drugoj je umrla majka treća ide na biopsiju dok neguje teško bolesnog oca, bukvalno gde god se okrenem- velika ljudska patnja
I onda stvarno nemam empatiju što neko cmizdri jer sam mu rekla da su mu gifovi debilni a sve to još bez želje za uvredom, već upravo suprotno - da prestane konačnno da pravi budalu od sebe
To u realu je strasno...valjda bude bolje Agi

Sad kad pisete koga ste doveli ovde u kafanu - ja ne mogu da se setim kako sam uoste dospela ovde :think:
Privukla te naša osvežavajuća energija,iskričavi humor i jedinstven skup zanimljivih ljudi

Inače je nebitno koga sam ja dovela, nego sam odavno Baba Roga koja kinji sirotog Sokola a istina je da sam ga jedina prihvatila još pre 12 godina i jedinu je mene znao
Baš zato što mislim da je dobar i inteligentan čovek ne mogu da gledam kakvu budalu pravi od sebe stalno a nije budala

gin-casablanca.gif

Tu sam prvi put moderisala,ko bi drugi
Nisu ni drugi nešto potkovani, ne sekiraj se
Ti što su bili potkovani su otišli, jedan poludeo, drugi piše samo na Politici, ostala sam samo ja kojoj je smorno da se ubeđujem sa ljudima
Mozda izmislim neko novo mitolosko bice i pisem o njemu...samo da smislim neko moravsko ovcarsko ime

Od svih pamernih kerova na svetu, meni zapao onaj koji jede pedale i non stop nosi dasku u ustima 😂
A sta cu, kad je on mene odabrao. Kako je vlasnik otvorio vrata legla, ovaj je odmah dosao meni u krilo dok sam birao kojeg da kupim...i eto
Presrecan sam
Pa retriveri i treba da nose nešto u ustima, to im je lovni skill
A drugi psi grizu cipele i to one najskuplje
A neki grizu i ljude
Tako da...ljubi tu svoju lepoticu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back