Kovač
Buduća legenda
- Poruka
- 30.786
Haha,biće da je takogolem sinko golem
a posle se smanjio i izgoreo dok je prichao s mojsijem

Ma jok, bre, sve je bilo kao dinosaurusi.
Čitav svet...ogroooman

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Haha,biće da je takogolem sinko golem
a posle se smanjio i izgoreo dok je prichao s mojsijem
Ma jok, bre, sve je bilo kao dinosaurusi.
Pa naravno da nije.
Nije mi ovde bio cilj da vas navedem da poverujete u ove izvestaje o kojima sam pisao.
To je vasa stvar.
Vec da uz Bozju pomoc vidimo sta taj izvestaj stvarno kaze.
Dakle ruganje je apsolutno nepotrebno.
Ali kada pominjete dinosauruse, urpavo ta predpotopna generacija je i s tvorila dinosauruse i oni su ziveli u njihovo vreme:
http://www.cps.org.rs/Dino/dinosaur.htm
Nema biblijskog izveštaja o dinosaurusima.
U srpskom se prevodi kao "zmaj" :
Jov 30,29. Брат постах змајевима и друг совама.
Psalam 91,13. На лава и на аспиду наступаћеш и газићеш лавића и змаја.
Isaija 13,22. И довикиваће се буљине у пустим кућама и змајеви у дворовима веселим. А доћи ће његово време, и близу је, и дани његови неће се протегнути.
Malahija 1,3. А на Исава мрзих; зато горе његове опустех и наследство његово дадох змајевима из пустиње.
Detaljan opis:
Jov 40,
10. А гле, Tanniyn (u srpskom prevedeno kao slon,iako to ne znaci), ког сам створио с тобом, једе траву као во;
11. Гле, снага му је у бедрима његовим, и сила му је у пупку трбуха његовог;
12. Диже реп свој као кедар, жиле од јаја његових сплетене су као гране;
13. Кости су му као цеви бронзане, зглавци као полуге гвоздене.
14. Он је прво између дела Божијих, Творац његов дао му је мач.
15. Горе носе му пићу, и све зверје пољско игра се онде.
16. У хладу леже, у густој трсци и глибу.
17. Граната дрвета заклањају га сеном својим, и опкољавају га врбе на потоцима.
18. Гле, уставља реку да не тече, узда се да ће испити Јордан губицом својом.
Ima jos dosta citata sa zmajevima.
dragon, serpent, sea monster
dragon or dinosaur
sea or river monster
serpent, venomous snake
http://www.searchgodsword.org/lex/heb/view.cgi?number=08577
Pre će biti da se radi o nilskom konju.
TE ZIVOTINJE SE NAZIVAJU TANIUN TO JEST BEHEMOT I LEVIJATAN : NEGDE PREVEDENE SA SLON NEGDE SA KROKODIL ALI OCIGELDNO NIJE REC O SLONU ILI KROKODILU.
Ja sam lepo obajsnio samo slep moze da nevidi da Knjiga Enohova veze sa ovim nema.
Niti tekst u 1 Mojsijevoj 6,4 kaze da su ljudi tek tada postajali divovi kada su poceli da se mnoze medjusobno sa onima koji nisu sluzili bogu nazvali smo ih Kainovcima da bi smo se lakse razumeli.
Vecc kaze da su i pre toga bili a i posle toga divovi ti predpotopni ljudi.
Ako ja nepoznajem pismo onda objasni ti sta je netacno u tome sto sam obajsnio i zasto?
Lako je napsiati za 2 sekunde nije tacno neznas pismo i misleti da je sada sve argumentovano?
Trebas da sedned 5 sati an stolicu i uzmes Bibliju u ruke i argumentovano napises.
Mi mozemo sada da se kao dece natezemo, jeste, nije, jeste nije.
Ko ima oci neka procita vise je nego jasno.
Ovo gore sto sma napisao je istina.
Neki vole povrsne stvari ja sam ovo odradio detalnije i zato ima malo vise da se cita.
Ko hoce nek prihvati ko nece nemora, to ne menja istinu.
Samo molim one kojis e ne slazu, da ne vadite moje reci van konteksta i da ih ne izvrcete.
Pitajte sto nije jasno a ja cu vam reci kako sam mislio ne kako biste vi hteli da sam mislio.
Svako dobro u Gospodu.
Nije on čitao knjigu Enohovu ... u tome je problem...
Da jeste, bilo bi mu jasno da sveštenstvo dolazi od Melhisedeka koji je u Raju proveo 7 godina da bi bio sačuvan od prepotopnih ljudi i Potopa...
Verovatno mu ne bi bilo jasno da je sedište Enoha bilo u podunavlju a pisma koja je koristio je vinčansko pismo (prvobitna ćirilica) i hijeroglifi koje su posle koristili Egipćani...
Misliš prepotopnim divovima,rekao si da su ljudi bili kao divovi jel tako?Nisam ja nikkaav propovednik nego obican vernik koji zna sta veruje i koji se bavi raznim temama i proucava ih i istrazuje.
Izneo sma vam istinu, kao sto je Noje izneo predpotopnim ljudima da dolazi potop.
Znamo kako su prihvatili.
Ko zeli da veruje sitinu pogledace dobro argumente koje sam naveo.
Ko nece kako hocce.
Misliš prepotopnim divovima,rekao si da su ljudi bili kao divovi jel tako?![]()
A da li su sa smanjili pre ili posle potopa?![]()
To se i ja pitam,nadam se da će Glasnik odgovoriti,i kako su svi tako ogromni stali kod Noja u brodić?![]()
uzeo im DNK.To se i ja pitam,nadam se da će Glasnik odgovoriti,i kako su svi tako ogromni stali kod Noja u brodić?
Možda se smanjili posle potopa,ono...skupili se posle pranja?![]()