SDG (Soli Deo Gloria)
Veoma poznat
- Poruka
- 10.049
Svi u ovom svemiru imaju život dokle ih Tvorac održava u životu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi u ovom svemiru imaju život dokle ih Tvorac održava u životu.
- - - - - - - - - -
Ali kada čovek odbacuje svoga Tvorca onda gubi Njegovu zaštitu...
Jakako. Ti samo veruj u te budalaštine kojima su ti isprali mozak.
Isus Hrist je dao svoj život za sve ljude i svako može da se vrati svome Tvorcu...
zločinci na krstu su zajedno hulili na početku, ali jedan se na kraju vratio svome Bogu.
Zašto odbacujete svoje spasenje i zašto svojim uticajem to isto bezumlje prenosite na druge ljude?
Koji je razlog ove mržnje prema Spasitelju?
Koje budlastine?
Verujes li ti u bibliju?
Voli li bog greh?
Sta sledi coveku i narodu koji ogrezne u greh i morlano padne?
Sta je bilo sa narodima proslosti koji su morlano pali?
Nema ih.
Isus Hrist je dao svoj život za sve ljude i svako može da se vrati svome Tvorcu...
zločinci na krstu su zajedno hulili na početku, ali jedan se na kraju vratio svome Bogu.
Zašto odbacujete svoje spasenje i zašto svojim uticajem to isto bezumlje prenosite na druge ljude?
Koji je razlog ove mržnje prema Spasitelju?

Tata ti bezuman.
- - - - - - - - - -
Naravno da ne verujem.
Kako su severnoamerički Indijanci moralno pali, pa ih hrišćani doseljenici pobili i oteli im zemlju, iako su im Indijanci spasili život tako što su ih hranili preko cele zime, onu protestantsku bagru sa "mayflower" broda?

Jel ti možeš u svojoj tintari da shvatiš da ne mrzim tog tvog spasitelja, jednostavno me ne interesuje?![]()
Od cega prijatelju da se spasimo ?Zašto odbacujete svoje spasenje i zašto svojim uticajem to isto bezumlje prenosite na druge ljude?
Kako da ne. Evo već 2000 godina ima još malo vremena.![]()
Jel ti možeš u svojoj tintari da shvatiš da ne mrzim tog tvog spasitelja, jednostavno me ne interesuje?![]()
Da jos malo.
Uskoro e te videti i sami sta dolazi na ovaj svet.
Ali ovo sto se sada desava ocigledno niste videli pa se pitam kako je to moguce?
Da li je moguce da sve vise ljudi zive u vizuelnom a ne relanom svetu?

Evo mi iz realnog sveta se ubismo od pisanja i pokušavanja da vas izbavimo iz imaginarnog sveta, al ne vredi, nikako da nas poslušate![]()
Onda ste na pogresnom mestu ovde.
Sta radite tu???
Ova izjava gore se totalno suproti vasoj praksi...
Ma ko njega yebe.......vidis da nije ni za vojskujer ovde na forumu vodite rat protiv Hrista!

Svakako da nije samo nezainteresovanost u pitanju, jer ovde na forumu vodite rat protiv Hrista!
Zar ispod Vašeg pseudonima ne stoji deo stiha iz Otkrivenja...
Ред Змаја
ὁ ὄφις ὁ ἀρχαῖος
Rev 12:9 I zbačena bi aždaha velika, stara zmija, koja se zove đavo i sotona, koja vara sav vasioni svet, i zbačena bi na zemlju, i anđeli njeni zbačeni biše s njom.
Ma ko njega yebe.......vidis da nije ni za vojsku![]()

A Hristos koji je poštovao Božji zakon šta je On? Sektaš? Ako je tako u dobrom sam društu!