Knjiga Enohova

Isus Hrist je dao svoj život za sve ljude i svako može da se vrati svome Tvorcu...

zločinci na krstu su zajedno hulili na početku, ali jedan se na kraju vratio svome Bogu.

Zašto odbacujete svoje spasenje i zašto svojim uticajem to isto bezumlje prenosite na druge ljude?

Koji je razlog ove mržnje prema Spasitelju?

Isus Hrist je dao svoj život za sve ljude i svako može da se vrati svome Tvorcu...

zločinci na krstu su zajedno hulili na početku, ali jedan se na kraju vratio svome Bogu.

Zašto odbacujete svoje spasenje i zašto svojim uticajem to isto bezumlje prenosite na druge ljude?

Koji je razlog ove mržnje prema Spasitelju?

Tata ti bezuman.

- - - - - - - - - -

Koje budlastine?

Verujes li ti u bibliju?

Voli li bog greh?

Sta sledi coveku i narodu koji ogrezne u greh i morlano padne?

Sta je bilo sa narodima proslosti koji su morlano pali?
Nema ih.

Naravno da ne verujem.

Kako su severnoamerički Indijanci moralno pali, pa ih hrišćani doseljenici pobili i oteli im zemlju, iako su im Indijanci spasili život tako što su ih hranili preko cele zime, onu protestantsku bagru sa "mayflower" broda?

Tata ti bezuman.

- - - - - - - - - -

Naravno da ne verujem.

Kako su severnoamerički Indijanci moralno pali, pa ih hrišćani doseljenici pobili i oteli im zemlju, iako su im Indijanci spasili život tako što su ih hranili preko cele zime, onu protestantsku bagru sa "mayflower" broda?

Onda nema sta da pricamo vi i ja, ja vas shvtam kako funkcionisete.

Buducnost ce pokazati, nemate jos mnogo vremena ali imate jos malo...

Sto se tice Indijanaca, nisu ih pobili hriscani vec nazovi hriscani...

Jel ti možeš u svojoj tintari da shvatiš da ne mrzim tog tvog spasitelja, jednostavno me ne interesuje?
lol.gif

Svakako da nije samo nezainteresovanost u pitanju, jer ovde na forumu vodite rat protiv Hrista!

Zar ispod Vašeg pseudonima ne stoji deo stiha iz Otkrivenja...

Ред Змаја
ὁ ὄφις ὁ ἀρχαῖος

Stephanus Textus Receptus (1550, with accents)
καὶ ἐβλήθη ὁ δράκων ὁ μέγας ὁ ὄφις ὁ ἀρχαῖος ὁ καλούμενος Διάβολος καὶ ὁ Σατανᾶς ὁ πλανῶν τὴν οἰκουμένην ὅλην ἐβλήθη εἰς τὴν γῆν καὶ οἱ ἄγγελοι αὐτοῦ μετ' αὐτοῦ ἐβλήθησαν

Rev 12:9 I zbačena bi aždaha velika, stara zmija, koja se zove đavo i sotona, koja vara sav vasioni svet, i zbačena bi na zemlju, i anđeli njeni zbačeni biše s njom.

Poslednja izmena:
Da jos malo.

Uskoro e te videti i sami sta dolazi na ovaj svet.

Ali ovo sto se sada desava ocigledno niste videli pa se pitam kako je to moguce?

Da li je moguce da sve vise ljudi zive u vizuelnom a ne relanom svetu?

Evo mi iz realnog sveta se ubismo od pisanja i pokušavanja da vas izbavimo iz imaginarnog sveta, al ne vredi, nikako da nas poslušate :p

Svakako da nije samo nezainteresovanost u pitanju, jer ovde na forumu vodite rat protiv Hrista!

Zar ispod Vašeg pseudonima ne stoji deo stiha iz Otkrivenja...

Ред Змаја
ὁ ὄφις ὁ ἀρχαῖος

Rev 12:9 I zbačena bi aždaha velika, stara zmija, koja se zove đavo i sotona, koja vara sav vasioni svet, i zbačena bi na zemlju, i anđeli njeni zbačeni biše s njom.

Ti si malko paranoičan, a?

- - - - - - - - - -

Ma ko njega yebe.......vidis da nije ni za vojsku :lol:

Pa jeste, zato sam i bio vojni pandur pa maTletirao običnu vojsku.:mrgreen:

Back