- Poruka
- 401.597
mnogi knedle uvaljaju u mesavinu mlevenih oraha i kristal secera
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoje one Ferdinand knedle. Oni imaju razna punjenja i zavisno od toga, valjaju u svašta nešto...
to su ist knedle kao i sa sljivama samo imaju drugaciji garnirung. umesto sljive stave maline i eto... egzotika... al.. u qrcu.
U šljivu, na mesto koštice se stavi kristal šećer pomešan sa cimetom!U šljivu, na mestu koštice, ubaciti kocku šećera...

Baba pokojna je uvek barem jedan tanjir toga obavezno pravila od ostataka testa..ja sa tim u šećer pa udri. Čak mi se čini da sam se više tome radovao nego knedlamaЈа волим шуфнудле. Тесто за кнедле без шљива, тзв прстићи.
Pogledajte prilog 568124

Šufnudle sa puterom su - vrh!Baba pokojna je uvek barem jedan tanjir toga obavezno pravila od ostataka testa..ja sa tim u šećer pa udri. Čak mi se čini da sam se više tome radovao nego knedlama
P.S pojma nisam imao kako se zovu....ja to zvao valjušci

Meni je interesantan podatak da je pileći paprikaš (sa knedlama, šufnudlama etc.) ustvariVas dvoje ne meracite..vodica mi ide na usta kada vas citam![]()
za mene je pileci paprikaš, pa jos sa noklicama, kako ga prave u vojvodini , glavno jeloMeni je interesantan podatak da je pileći paprikaš (sa knedlama, šufnudlama etc.) ustvari
toplo predjelo...tek posle tog predjela dolazi glavno jelo - a ja ne mogu ni da zinem, jer sam se ubila od predjela... u mojoj kući je to glavno jelo
Za mene ubjedljivo najbolja smjesa - rastopiti puter, dodati mljeveni plazma keks, malo proprziti( samo malo da keks ne izgori), kuvane knedle direktno iz vode dodavat u keks, dobro ih uvalajti sa svih strana. U posebnu posudu pomijesati smedji sescer i cimet. Knedle vec uvaljane u keks dodati u mjesavinu secera i cimeta. Dobro ih uvaljati sa svih strana.meni su prezle bzvz,pada mi na pamet mlevena plazma
samo sto su prezle za goluboveЈа поштујем оригинални рецепт.
Сад млевени кекс баш свуда трпају, не свиђа ми се то.

sa prezlama je klasika ali prezle koje ne budu masne i budu res,hrskave
a jela sam knedle uvaljane u mleven keks pomesan sa mlevenim orasima..
bilo je lepo ali sam valjda navikla na prezle![]()
Meni uvjek vise svidjala varijanta svega pomalo na sto, sjedi se sat dva i uziva u razgovoru. Zasto da neko stalno trckara oko stolaНе капирам смисао предјела у кућним условима.

Meni uvjek vise svidjala varijanta svega pomalo na sto, sjedi se sat dva i uziva u razgovoru. Zasto da neko stalno trckara oko stola![]()