- Poruka
- 51.362
Стандер, ово си ти правио?U pici se ne oseća ni trun od karfiola. Dal ga ubije temperatura, dal šta, al tako je
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Стандер, ово си ти правио?U pici se ne oseća ni trun od karfiola. Dal ga ubije temperatura, dal šta, al tako je
kažem ti, ako ti ne kažu da je kora od karfiola garant ne bi primetio sam od sebe. Mislio bi da je neka tanka kora od brašnaukoliko bi nekim slučajem jeo ovo čudo moralo bi da ima tonu belog luka...za svaki slučaj
Nisam pravio, al sam jeo iks putaСтандер, ово си ти правио?
onda bi bolja varijanta bila plavi patlidžan umesto karfiola, on ima neutralan ukus a i verovatno bi se bolje "testo" od njega napravilokažem ti, ako ti ne kažu da je kora od karfiola garant ne bi primetio sam od sebe. Mislio bi da je neka tanka kora od brašna
Пријатно.Nisam pravio, al sam jeo iks puta
Ko? Ja obožam to što japanci prave od pirinčanog brašna. Tu bi mogo ceo dan da pričam o tomeПријатно.
Ја бих, ако баш мора, пиринчано брашно и цап царап тесто.
Ово![]()
Ајде, па да се једном сложимо око хранеTu bi mogo ceo dan da pričam o tome
Nie u pitanju ukus, nego da napraviš da ima čvrstoću testa a da nema tolko ugljenih hidrataonda bi bolja varijanta bila plavi patlidžan umesto karfiola, on ima neutralan ukus a i verovatno bi se bolje "testo" od njega napravilo
Ne mogu sad da otvaram temu, evo ako oćeš.Ајде, па да се једном сложимо око хране![]()
Не могу, спава ми сеNe mogu sad da otvaram temu, evo ako oćeš.
Važi. Neki dan, ko prvi stigneНе могу, спава ми се
Imam raznih recepata, uglavnom treba ti nesto sto ce da poveze karfiol, najcesce idu jaje i sir.Sve je to ok ali kako se pravi? Šta vredi pričati dok se ne napišu sastojci. O kori pitam, ne o filovanju.
Za one koji ne znaju, kvark je vrsta sira popularna u centralnoj j istocnoj Evropi, kod nas se zove švapski sirJa pravim testo sa malo speltinog brasna (dve supene kasike) i dosta kvarka. Nema sta da joj se zameri.
kod nas se zove kvareni sir, pa ga švabe nazvale kvark.Za one koji ne znaju, kvark je vrsta sira popularna u centralnoj j istocnoj Evropi, kod nas se zove švapski sir
(po)kvareni xDkod nas se zove kvareni sir, pa ga švabe nazvale kvark.
Hvala, pogledaću i te na tjubu.Imam raznih recepata, uglavnom treba ti nesto sto ce da poveze karfiol, najcesce idu jaje i sir.
U neke recepte ide samo karfiol, u neke se mesa sa brasnom, ja sam pravio po nekom receptu sa YT gde se koristi i pirincano brasno.
Al kontam da moze i obicno, to je bio neki gluten free recept, taj mi je prvi izasao.