bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.443
Da znate kako mi se ide u Vrnjačku Banju za karneval u julu...pošto sam jedan od najstarijih veterana i otvarač ove teme bio bi red da donirate uplate. Šta mislite o toj ideji?
Idealno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da znate kako mi se ide u Vrnjačku Banju za karneval u julu...pošto sam jedan od najstarijih veterana i otvarač ove teme bio bi red da donirate uplate. Šta mislite o toj ideji?
Možeš prvi da daš primer ostalima.Idealno.
Ne mogu.Možeš prvi da daš primer ostalima.![]()
Razočarao si me i kao forumaš i kao komunista.Ne mogu.
Ali, banja je lepa stvarno![]()
Kaze se aktivistaRazočarao si me i kao forumaš i kao komunista.
kakva donacija, evo @tab503 skuplja veterane da napravi sindikat i osigura popust, sponzori su skoro tuAjde ljudi, što sam o lupate srca. Dajte i neku donaciju.![]()
nemoj tako, priča se da je bilo i nekih brakovaSumnjam, nije se niko nikad ovajdio od ovog foruma osim vlasnika.
Mislio sam na materijalnu korist.nemoj tako, priča se da je bilo i nekih brakova![]()
A i seksitjaa koliko nacuonemoj tako, priča se da je bilo i nekih brakova![]()
ne bih znala, samo sam čula za brakoveA i seksitjaa koliko nacuo![]()
Kaze se aktivista![]()
Brate birde, sad si i forumaš, ne samo kolega.
Nego, šta treba spremiti za prijemni u klub veterana?
Ne secam se nickova al znam da je bilo parova koje Krsta spojila..ne bih znala, samo sam čula za brakove![]()
Ja sam forumaš koji oće da uči, nećete me sprečiti da uđem na taj vaš fakultet.
mašala..iz godine u godinu si sve bolji ..A posle toga šta si? Jer moj nalog ovog meseca puni 18 godina.
Moj si forumaški ispisnik ali brate Trumane..još za banju nismoDa znate kako mi se ide u Vrnjačku Banju za karneval u julu...pošto sam jedan od najstarijih veterana i otvarač ove teme bio bi red da donirate uplate. Šta mislite o toj ideji?