bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.516
Covek izrazava zelju da ide u Vrnjacku banju, to Nina nesto sad menja planoveJel otvoren SMS za slanje Trumana u Rio?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Covek izrazava zelju da ide u Vrnjacku banju, to Nina nesto sad menja planoveJel otvoren SMS za slanje Trumana u Rio?
Tvoja je greška što banje vezuješ isključivo za pozno doba godine. Vrnjačka Banja je mesto za zabavu, a karneval je internacionalan (ima i Brazilki).Moj si forumaški ispisnik ali brate Trumane..još za banju nismo
Bolje da odeš na karneval u Rio nego u banju ..možeš i poljubac da dobiješ
Pogledajte prilog 1737288
Koga zanima poslaću mu moj paypal link.Jel otvoren SMS za slanje Trumana u Rio?
Možda ima tamo Brazilska banja... idem ja dok mi nisu otkrili neku avitaminozu.
Nisam znala da Vr.Banja ima karneval..pa lepo za turizam ali opet..Rio je Rio a Vr. Banja Vr.banjaTvoja je greška što banje vezuješ isključivo za pozno doba godine. Vrnjačka Banja je mesto za zabavu, a karneval je internacionalan (ima i Brazilki).
Malo edukacije nije na odmet: https://vrnjackabanja.co.rs/vrnjacki-karneval/
Nemoj unapred da mi želiš srećan put...prvo donacije inače ništa od toga.Nisam znala da Vr.Banja ima karneval..pa lepo za turizam ali opet..Rio je Rio a Vr. Banja Vr.banja
Šalim se naravno..srecan put u Vrnjačku banju pa nam posle pricaj kako je bilo...
Nemoj unapred da mi želiš srećan put...prvo donacije inače ništa od toga.
Šta ocekuješ od nekog ko ima 21 godinuVi ste vrlo neozbiljni. Konstatujem![]()
Tvoja je greška što banje vezuješ isključivo za pozno doba godine. Vrnjačka Banja je mesto za zabavu, a karneval je internacionalan (ima i Brazilki).
Malo edukacije nije na odmet: https://vrnjackabanja.co.rs/vrnjacki-karneval/
jel u jednokrevetne sobeImam vezu za povoljni smestaj za veterane![]()
jel u jednokrevetne sobe![]()
maVeza je odlicna. Mozete da birate
Samo da se nista ne polomi tamo
Tu su osetljivi.
masvi u jednokrevetne sobe u prizemlje, kad se ide preko balkona da nije visoko
nece nista da se polomi, ipak su veterani u pitanju
![]()
iskustvoI to sto kazes.
Na svaki detalj treba misliti![]()
ništa bez praktične nastave, znači pravac Vrnjačka Banja
![]()
Koga zanima poslaću mu moj paypal link.
A ne znam ti ja u taj pejpal. Organizuj lepo sms prikupljanje, biće tu pride i za vikend na Goču.
Ma samo se uslika uplakan i upiše - Budi human i pošalji Trumana u Vrnjačku Banju porukom na xyz. Siguran uspeh.
Već za par dana će imati dovoljno da pokuca na vrata onom Ilonu Masku i kaže - "Sirotinjo! I bogu si teška."
+ vikend na Goču.