Klub Veterana Foruma Krstarice

A ja se obradujem kada dodjem posle 100 godina i vidim ovde nekoga koga pamtim sa pocetaka krstarice, i nekako se raznezim :)
Kao kad odem kod mojih i sretnem tu oko zgrade nekoga sa kime sam igrala izmedju dve vatre, pa se posle nismo videli par decenija, a sad kao nesto sredovecni, bozemesacuvaj :))
i ja sam se obradovala kada sam te videla posle dugo vremena ..ti si veteranka, 2003 forumasko godiste :heart:

/me je pre dva dana napunila 20 god staža na forumu, dakle da čujem gde će biti upriličena proslava, simbolična nadoknada za sve dial up sate, amortizaciju stolica, popravke računara, neprospavane noći, nepristojne poruke u inboxu, neki ručni sat, bižuterija, ...ketering? Nešto? Uprava?

/me je pre dva dana napunila 20 god staža na forumu, dakle da čujem gde će biti upriličena proslava, simbolična nadoknada za sve dial up sate, amortizaciju stolica, popravke računara, neprospavane noći, nepristojne poruke u inboxu, neki ručni sat, bižuterija, ...ketering? Nešto? Uprava?
Bice kokiske i djecaka sto bi reko doca

mislim da je realno jedna bruto plata... tako je kod mene na poslu

Back