Klub Veterana Foruma Krstarice

Prvo je bila pricaonica,pa onda forum.
Forum je poceo negdje u julu 2003.
I ja sam, mislim, bila medju tih prvih sto clanova.Osim par godina pauze (nisam bila u zatvoru 😂),tu sam vec dvadeset godina.
Ne mogu da vjerujem kako je brzo proslo.
Na pocetku mi je forum bio zanimljiv,sad je vec navika i ne dozivljavam ga licno,kao nekada.
У то време, пар пута сам отварао крстарицу али нисам се учланио, није ми била интересантна садржајем. Пошто преферирам технику определио сам се за тада најбољи технички форум, elitesecurity. На жалост, због лоше модерације за пар година успели су да разјуре све квалитетне форумаше.
Оно, два лоша убише Милоша.
И овај форум иде у том правцу.

У то време, пар пута сам отварао крстарицу али нисам се учланио, није ми била интересантна садржајем. Пошто преферирам технику определио сам се за тада најбољи технички форум, elitesecurity. На жалост, због лоше модерације за пар година успели су да разјуре све квалитетне форумаше.
Оно, два лоша убише Милоша.
И овај форум иде у том правцу.
Mislim da su forumi postali pomalo "retro".
Sad su tu fejs,instagram,tik tok i slicno na sceni.
Isto kao sto sad vise niko ne koristi pricaonicu,a nekad je bila vrlo popularna.
Mada,mislim da ce prezivjeti...isto kao i knjige i biblioteke,koje ipak nikad nece u potpunosti zamijeniti elektronske knjige i biblioteke.

Ja sam ovde pod raznim forumskim imenima ove godine tačno deset godina. Proletelo je kao tren ko u onoj pesmi. Burazer mi povremeno govori "Batali ruke od Krstarice. Deset godina si tu. Trebao si odavno bar moderator da postaneš " :hahaha: Ja kažem "Ima vremena. U narednih deset postaću sigurno " :hahaha:
Napisi gde bi da budes mod,znam ljude, sredice se i to u roku od 2-3 godine...a u pp dobijes broj ziro racuna!:hahaha::hahaha:

Sad gledam, registrovala sam se u oktobru 2003.god :D
Stvarno, tada smo nekako bili svi vise povezani, znali smo se bez da smo se ikad videli, bili smo ekipa.
Ok, vremena se menjaju, neki se i upoznali pa razocarali, neki su se tako smuvali :lol:
Neki obrisali profile... valjda to tako ide. Bude mi zao ..
Ja se tebe sjecam,i bas se iznenadih kad te vidjeh ponovo ovde danas.🙂
Bila su to stara,dobra,vremrna...sasvim drugacija atmosfera na forumu,od ove danasnje.

Nego , kad će penzija moderatorima, to me zanima? Da li vi znate koliko sati dial up interneta sam ja ovde potrošila da brišem jednu po jednu poruku, jer drugačije nije bila opcija? :D A gde je stres...sedenje u nepravilnom položaju, topli obrok...
Penzija, to me interesuje.
Hehe... mozemo da otvorimo novu temu Penzioneri krstarice.
Od ovog ordenja i plaketa za veterane nema vajde.😀
Cak traziti i beneficirani staz...😂

Prvo je bila pricaonica,pa onda forum.
Forum je poceo negdje u julu 2003.
I ja sam, mislim, bila medju tih prvih sto clanova.Osim par godina pauze (nisam bila u zatvoru 😂),tu sam vec dvadeset godina.
Ne mogu da vjerujem kako je brzo proslo.
Na pocetku mi je forum bio zanimljiv,sad je vec navika i ne dozivljavam ga licno,kao nekada.
pa mislim da je poceo 18.4.... tada se Ivan uclanio

Back