Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
nefre:
Moram prijaviti ovoj nasoj organizaciji da sam posle junskog roka uspela da izdejstvujem jedan ispit manje. Savremenice, kako ce to uticati na moj status? Pozdrav! :)

Pa... pazi ovako. Svi posteni i iskreni clanovi naseg kluba su besmrtnici. I to je jedan od najvecih razloga po cemu smo jedinstveni. Znaci, ispit po ispit i... sta onda? Zna se! Postajes jedan od onih groznih fakultetski obrazovanih smrtnika. :lol:
Jedino gde mozda vidim izlaz iz tvoje krize, razmatram u samom pitanju kojeg si mi uputila. Tj, ne znam na kakav status mislis konkretno. Sto se tice naseg kluba - to sam ti odgovorio, ali... :lol: ostali statusi kod nas od pre mesec dana spadaju pod zakon o sukobima interesa :), a to znaci da cemo u tom slucaju morati da zasedamo i raspravljamo.

Hej... vidim ja da cemo ovde uskoro morati da osnujemo zdravstveni odsek. Drago mi je da nisam jedini "gospodin u belom" u ovom nasem klubu. Gigule, znas sta, dr. Peka i ja cemo morati da uzmemo anamnezicu od tebe, a za uplate ispita... meni ne treba :lol: , prenosim punomocje na doktorku, tako da si joj duzna dva komada. :wink:

Sledeci! :roll:

zeka-peka:
Savremenik:
A sta Peko ti bese apsolviras?
Ja cu da budem najkorumpiranija doktorka u istoriji zdravstva i bas me briga za tranziciju i borbu protiv korupcije ja cu mito da UZIMAM!!!
A ja se (profesionalno) borim protiv korupcije, tako da ti clanstvo u klubu visi o tankoj niti. Smesta demantuj svoju izjavu inace cu povuci sve veze da te izbacim iz Kluba :x

Chernobill:
zeka-peka:
Savremenik:
Ja cu da budem najkorumpiranija doktorka u istoriji zdravstva i bas me briga za tranziciju i borbu protiv korupcije ja cu mito da UZIMAM!!!
A ja se (profesionalno) borim protiv korupcije, tako da ti clanstvo u klubu visi o tankoj niti. Smesta demantuj svoju izjavu inace cu povuci sve veze da te izbacim iz Kluba :x
Che jel' moze jedno pivo?

gigule:
:lol: hvala ti,ali ja se držim one,čist račun duga ljubav.Zato,kada kolege skupe parice za moje lečenje,kad padne jedna lobotomiJica...uf...
Pa racun ce i da bude cist nista se ti ne brini smislicu ja vec nesto, s obzirom da ispite ne placam naci ce se vec neki prikladan nacin na se posteno oduzis.Najvaznije je da mi tebe popravimo,a posle cemo da brinemo o refundiranju.

Savremenik:
Hej... vidim ja da cemo ovde uskoro morati da osnujemo zdravstveni odsek. Drago mi je da nisam jedini "gospodin u belom" u ovom nasem klubu. Gigule, znas sta, dr. Peka i ja cemo morati da uzmemo anamnezicu od tebe, a za uplate ispita... meni ne treba :lol: , prenosim punomocje na doktorku, tako da si joj duzna dva komada. :wink:

Sledeci! :roll:
KOLEGA!
E bas mi je drago da imam srodnu dusu ovde u Klubu.

gigule:
:shock: krvolok?
...ili se to neko šali...ili si se vratio iz "one" ustanove...pa kako je? Jel ti bolje?
Meni zakazale kolege malu opreaciju,rutinski zahvat,na mozgiću, pa pitam... :)

Nemas problema, ja sam se, sa odmora, vratio u " onu " ustanovu, posto tamo radim, kao primarijus, a veza ti nije potrebna, jer svaki humanista odmah uoci prioritet !!! :lol:

zeka-peka:
Chernobill:
zeka-peka:
Savremenik:
Che jel' moze jedno pivo?
Pivo, pivo, pivo, pivo, pivo,....
:D :D :D :D :D

Interesuje me za kada je zakazana sednica za resenje moga statusa. Savremenice, tebi kao predsedniku prepustam odluku o tome da li i dalje imam pravo na clanstvo u ovom klubu. Naravno, sticaj okolnosti povezanih sa ovim poslednjim ispitom su ucinili da se broj mojih ispita smanji za jedan, ali i dalje smatram da razlozi mozda nisu bitni. Znaci, zelela bih da znam sta se dogadja i ukida li mi se clanstvo ili ne.
Sa velikim postovanjem prema ovom Klubu!
P.S. Vidim da je organizacija ovog Kluba porasla na zavidan nivo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back