Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hmm... Prvo je red da pozdravim nasu koleginicu i novu clanicu Nefre i da joj kazem da je predlog vrlo zanimljiv, narocito zato sto je prema jos uvek starom zakonu o udruzenju gradjana, potrebno samo 10 ili 11 potpisa za osnivanje NGO. Ali, recimo da mi idemo pravim putem. Sve velike ideje su zapocete pokretom ili nekakvim klubom, a ovaj nas... 8) ko zna dokle cemo dogurati. Ja sam vec ihaaahaaj.... stigao do vojske u svojoj 26-oj.
Radi svih clanova koji me privatno pitaju o mojim dostignucima, javno iznosim sa zadovoljstvom: ispite uspesno ne prijavljujem vec unazad 4 godine kad sam dobio status apsolventa.
I jos jedno pitanje za Che-a: Brate, kad i gde ce biti ispracaj? :lol:
Pozdrav svima :!:

Zahvaljujem se na pozdravnom govoru i smatram da se ovaj posao moze odraditi (posebno u nasoj lepoj drzavi). S obzirom na stanje (alarmantno) u pogledu sve veceg broja clanova, mislim da je pravo vreme da se organizujemo. :D Poruka za savremenika: ma, nije tako lose biti apsolvent u 26. 8)

Chernobill:
Ne nasedam na provokacije. Resio sam da se ratosiljam Vojske na manje bolan nacin, promenicu pol.
Od sada vise nisam Sahib nego Sahiba :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ko se seca Nadrealista i pomenute kombinacije sa Sahibom?
Ti samo shuti molim te... :lol: :lol: :lol:
MANJE BOLAN?!?
OK ako si tako odlucio ja bih rado da se djoramo za pol,ipak ravnoteza u prirodi mora da postoji.
Samo javi kad se definitivno odlucis ,ja sam uvek za.
Pozdrav Sahibi od Sahiba.

zeka-peka:
Takodje apsolvent sa 26.
Jedina mi je uteha sto mi fax malo duze traje pa se vadim na to.
Predsednice hvala na odobrenju,mada ja moram odmah da priznam da sam pocela bez njega.Bolje da odmah priznam jer se nadam blazoj kazni.
LJUBAC SVIMA!!! :P

Ajde sad... zbog poljupca. :D Nema veze, ko prizna, pola mu se dodaje. Samo se drzi dnevnog reda kluba i bice sve kako treba. :wink:

Ooo,Zeko,ja ne učim!!! ...A to za domaću,stvaaarno, daj još...vidiš šta neke kult.institucije urade od čoveka...a bila sam tako dobra,kad se samo setim studentskih dana...
Divlja,dobrodošla ti nama.Valjda će se neko od rukovodilaca pojaviti ovih dana...

divlja-u-srcu:
:lol: A gde je taj predsednik???? :roll:

Vidim da su te prihvatili, znaci... overavam ti clanstvo u ovom coporu zanimljivih i vrsnih "neradnika", "blejaca", "pufnastih" i "streberskih" likova :lol: . Nadam se da ce ti angazovanje u klubu sto pre doneti neophodnu sigurnost. Nema potrebe da me zoves "predsednik" kao neki ovde 8) , dovoljno je samo da zazvizdis tri puta i tu sam. :lol: Jos da nam kazes kako si stigla do ove titule vecitog apsolventa i podpredsednik ce se valjda odobrovoljiti. (Znas kako je... mlad je, smesi mu se vojska, a pritom uci, ali kao mi to ostali ne znamo :lol: ).

A ko placa te vase rakije a? :evil:
Leba nema ovaj narod a vi se cascavate. Ipak zbog zalaganja... zasluzile ste. Samo da vam kazem, pre nekoliko meseci, dok je ovaj klub krcio put svojoj slavi, bejase neki koji su se cascavali i sad evo... :? nema ih nigde. :lol: Zato jedan dobar savet - Nista bez mene kad je alkohol u pitanju :!: 8)

Savremenik:
divlja-u-srcu:
:lol: A gde je taj predsednik???? :roll:

Vidim da su te prihvatili, znaci... overavam ti clanstvo u ovom coporu zanimljivih i vrsnih "neradnika", "blejaca", "pufnastih" i "streberskih" likova :lol: . Nadam se da ce ti angazovanje u klubu sto pre doneti neophodnu sigurnost. Nema potrebe da me zoves "predsednik" kao neki ovde 8) , dovoljno je samo da zazvizdis tri puta i tu sam. :lol: Jos da nam kazes kako si stigla do ove titule vecitog apsolventa i podpredsednik ce se valjda odobrovoljiti. (Znas kako je... mlad je, smesi mu se vojska, a pritom uci, ali kao mi to ostali ne znamo :lol: ).
Da' Bog da i ti ucio kao ja sad pa nikad ne zavrsio Fax :lol: :wink:
Sutra, opet, imam ispit na koji ne izlazim 8) , a sto se tice vojske to sam resio, promenicu pol, menjam se sa jednom clanicom koja je to ovde lepo predlozila i ja evo koristim priliku da javno prihvatim ponudu.
A nova clanica jos samo da plati clanarinu, da plati po pivo) i sve je overeno ili makar da obeca da ce platiti isto.

Za 100 godina.
Chernobill-ov sin govori svome potomku:
-Sine, ne znam za tebe, ali deda i ja ne odustajemo od fax-a!
Pozdrav za celokupno clanstvo i gde ste nasli da pijete rakiju po ovoj vrucini!?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back