gigule
Poznat
- Poruka
- 7.261
Gospodo, kolege,kada će na razmatranje predlog koji je dala koleginica Nefre?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to je diskriminacija koja je statutom zabranjena i kaznjava se dozivotnim streljanjem!Savremenik:zeka-peka:Predsednice,mozemo li mi malo da ucimo?Malo samo, sad za jun.![]()
Malo, dozirano moze. Odobrava se, ali samo za clanove zenskog pola. Ostalima se to nece oprostiti.![]()

Savremenik:E sad je Sahiba razocarala ne samo mene nego i sve clanove kluba.![]()
![]()
Nefre, jel tvoj zakljucak o mom trenutnom statusu bila ironija ili... 8)![]()
![]()
![]()

MANJE BOLAN?!?Chernobill:Ne nasedam na provokacije. Resio sam da se ratosiljam Vojske na manje bolan nacin, promenicu pol.
Od sada vise nisam Sahib nego Sahiba![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ko se seca Nadrealista i pomenute kombinacije sa Sahibom?
Ti samo shuti molim te...![]()
![]()
![]()

zeka-peka:Takodje apsolvent sa 26.
Jedina mi je uteha sto mi fax malo duze traje pa se vadim na to.
Predsednice hvala na odobrenju,mada ja moram odmah da priznam da sam pocela bez njega.Bolje da odmah priznam jer se nadam blazoj kazni.
LJUBAC SVIMA!!!![]()

Ja castim sledecu turu :wink:Savremenik:
Samo jednu?gigule:ohoho,pa tu se čašćava...daj jednu domaću...
To vidi sa predsednikom i potpredsednikom,mi nemamo pravo da dajemo odgovor na takva pitanja.divlja-u-srcu:Jel' kasno za prijavljivanje? :?
A gde je taj predsednik???? divlja-u-srcu:A gde je taj predsednik????
![]()
. Nadam se da ce ti angazovanje u klubu sto pre doneti neophodnu sigurnost. Nema potrebe da me zoves "predsednik" kao neki ovde 8) , dovoljno je samo da zazvizdis tri puta i tu sam.
Jos da nam kazes kako si stigla do ove titule vecitog apsolventa i podpredsednik ce se valjda odobrovoljiti. (Znas kako je... mlad je, smesi mu se vojska, a pritom uci, ali kao mi to ostali ne znamo
).
Zato jedan dobar savet - Nista bez mene kad je alkohol u pitanju
8)Da' Bog da i ti ucio kao ja sad pa nikad ne zavrsio FaxSavremenik:divlja-u-srcu:A gde je taj predsednik????
![]()
Vidim da su te prihvatili, znaci... overavam ti clanstvo u ovom coporu zanimljivih i vrsnih "neradnika", "blejaca", "pufnastih" i "streberskih" likova. Nadam se da ce ti angazovanje u klubu sto pre doneti neophodnu sigurnost. Nema potrebe da me zoves "predsednik" kao neki ovde 8) , dovoljno je samo da zazvizdis tri puta i tu sam.
Jos da nam kazes kako si stigla do ove titule vecitog apsolventa i podpredsednik ce se valjda odobrovoljiti. (Znas kako je... mlad je, smesi mu se vojska, a pritom uci, ali kao mi to ostali ne znamo
).
:wink: