Chernobill
Domaćin
- Poruka
- 3.389
Hvala ne mogu, sad sam poio jedno pivo pa ne bi islo.gigule:šta fali razlađenoj rakiji...oćeš?
Toplo preporucujem 'ladno pivo ili spricer, ali ne i rakiju u ovo doba godine.
A je li domaca?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala ne mogu, sad sam poio jedno pivo pa ne bi islo.gigule:šta fali razlađenoj rakiji...oćeš?

...ja pivo ne pijem...E posto je domaca onda mozegigule:čuj...domaća nego šta...
nego, ja sam fina...ja pivo ne pijem...

Savremenik:Jos da nam kazes kako si stigla do ove titule vecitog apsolventa i podpredsednik ce se valjda odobrovoljiti. (Znas kako je... mlad je, smesi mu se vojska, a pritom uci, ali kao mi to ostali ne znamo).

Aaaa, nema tih para!gigule:Nefre srećo,pošto smo već dve iz NS...otvaramo kancelariju u gradu.Samo da nam Savremenik prebaci one pare za kiriju i useljavamo se...
Otislo juce sve na te vase vatrene vodice. Medjutim ne brini, smislicemo vec nesto oko te podruznice u NS-u 8)gigule::shock: nema para...pa kako,ja sam juče čula da nas vodiš na more...sve...

ops:

Fantasticno svi problemi su reseni,mozemo mirno da nastavimo da nista ne radimo.Savremenik:Savremenik je vec u vojsci za razliku od nekih ovde koji jedva cekaju da odu na to mesto.![]()
Sto znaci da meni skoro niti jedna stvar ne moze trenutno da bude jasna. Ali veciti apsolventi su savrseno jasni i precizni. No sad... Zeka-peko ja cu se rado menjati sa tobom u vojnom smislu, a sa Che-om vidi oko pola. I eto resenja!![]()