Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Savremenik:
Jos da nam kazes kako si stigla do ove titule vecitog apsolventa i podpredsednik ce se valjda odobrovoljiti. (Znas kako je... mlad je, smesi mu se vojska, a pritom uci, ali kao mi to ostali ne znamo :lol: ).

Pa sad sam se zbunila, ja uopste ne znam kako se to dogodilo? :shock: :?
Al' castim sve picem! Hi,hi! Superiska, sad ima ko da me razume!Svi oko mane su vec podivljali, ali ne dam se ja!NE DAM SE! :P

Che imaš sreće jer smo dobre i daćemo ti suknjice i majice i cipelice...za početak dok ne obnoviš garderobu...I kupaći za planirano Bg more...samo reci koji bi,bikini ili jednodelni...
A Zeki daš ti tvoju garderobu,da se ne troši devojka... ovaj momak...

Veliki pozdrav za UJVIDEK!!!(moze li ovako da se napise?)
Vi ste mi nesudjeni u poslednjem trenutku sam sa odlucila za BG,a ko zna mozda sad kod vas dodjem u vojsku ili bolje da ja prvo dodjem na EXIT,a za vojsku cu vec da vidim,mislim ja ovo radim samo zbog dragog mi Che-a da njega oslobodim muka,a ja cu vec nekako da se snadjem-razni su nacini za skidanje iz iste.
Savremenice nista i ne treba da ti bude jasno zar nije u tome poenta.
Da ima razuma zar bi smo mi bili"VECITI" :lol:

Savremenik je vec u vojsci za razliku od nekih ovde koji jedva cekaju da odu na to mesto. :lol:
Sto znaci da meni skoro niti jedna stvar ne moze trenutno da bude jasna. Ali veciti apsolventi su savrseno jasni i precizni. No sad... Zeka-peko ja cu se rado menjati sa tobom u vojnom smislu, a sa Che-om vidi oko pola. I eto resenja! :lol:

Savremenik:
Savremenik je vec u vojsci za razliku od nekih ovde koji jedva cekaju da odu na to mesto. :lol:
Sto znaci da meni skoro niti jedna stvar ne moze trenutno da bude jasna. Ali veciti apsolventi su savrseno jasni i precizni. No sad... Zeka-peko ja cu se rado menjati sa tobom u vojnom smislu, a sa Che-om vidi oko pola. I eto resenja! :lol:
Fantasticno svi problemi su reseni,mozemo mirno da nastavimo da nista ne radimo.
Stvarno Savremeni,nikako da te pitam,sta radis ti u toj civilnoj vojci?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back