Chernobill
Domaćin
- Poruka
- 3.389
Lako je vama zayebavati se! :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

nefre:Moram prijaviti ovoj nasoj organizaciji da sam posle junskog roka uspela da izdejstvujem jedan ispit manje. Savremenice, kako ce to uticati na moj status? Pozdrav!![]()

ostali statusi kod nas od pre mesec dana spadaju pod zakon o sukobima interesa
, a to znaci da cemo u tom slucaju morati da zasedamo i raspravljamo.Ja cu da budem najkorumpiranija doktorka u istoriji zdravstva i bas me briga za tranziciju i borbu protiv korupcije ja cu mito da UZIMAM!!!Savremenik:A sta Peko ti bese apsolviras?
BOLESNA kazes,pa tete gigule sve cemo mi to da sredimo,gigule:Mene izostavite...bolesna saaaaam...učenje mi nije naškodilo,jer nisam učila...
Gigule za tebe-GRATIS,samo reci sta te muci?gigule:Jaaaaj...pomagaj doktorka...uplatim ti ispit,samo pomozi...Pomažući meni pomažeš svima...Lepo ti ono, izvor mudrosti,šta li...svaka čast doktorka...
hvala ti,ali ja se držim one,čist račun duga ljubav.Zato,kada kolege skupe parice za moje lečenje,kad padne jedna lobotomiJica...uf...
, prenosim punomocje na doktorku, tako da si joj duzna dva komada. :wink: A ja se (profesionalno) borim protiv korupcije, tako da ti clanstvo u klubu visi o tankoj niti. Smesta demantuj svoju izjavu inace cu povuci sve veze da te izbacim iz Kluba :xzeka-peka:Ja cu da budem najkorumpiranija doktorka u istoriji zdravstva i bas me briga za tranziciju i borbu protiv korupcije ja cu mito da UZIMAM!!!Savremenik:A sta Peko ti bese apsolviras?
Che jel' moze jedno pivo?Chernobill:A ja se (profesionalno) borim protiv korupcije, tako da ti clanstvo u klubu visi o tankoj niti. Smesta demantuj svoju izjavu inace cu povuci sve veze da te izbacim iz Kluba :xzeka-peka:Ja cu da budem najkorumpiranija doktorka u istoriji zdravstva i bas me briga za tranziciju i borbu protiv korupcije ja cu mito da UZIMAM!!!Savremenik:A sta Peko ti bese apsolviras?
Pa racun ce i da bude cist nista se ti ne brini smislicu ja vec nesto, s obzirom da ispite ne placam naci ce se vec neki prikladan nacin na se posteno oduzis.Najvaznije je da mi tebe popravimo,a posle cemo da brinemo o refundiranju.gigule:hvala ti,ali ja se držim one,čist račun duga ljubav.Zato,kada kolege skupe parice za moje lečenje,kad padne jedna lobotomiJica...uf...
KOLEGA!Savremenik:Hej... vidim ja da cemo ovde uskoro morati da osnujemo zdravstveni odsek. Drago mi je da nisam jedini "gospodin u belom" u ovom nasem klubu. Gigule, znas sta, dr. Peka i ja cemo morati da uzmemo anamnezicu od tebe, a za uplate ispita... meni ne treba, prenosim punomocje na doktorku, tako da si joj duzna dva komada. :wink:
Sledeci!![]()

gigule:E SavremeniČe izvuko si se...
E od vas mi je već mnogo bolje...proradiće i kristalna kugla...eto nama/vama novih saveta...
GIGULE ?!? :shock:

gigule::shock: krvolok?
...ili se to neko šali...ili si se vratio iz "one" ustanove...pa kako je? Jel ti bolje?
Meni zakazale kolege malu opreaciju,rutinski zahvat,na mozgiću, pa pitam...
Nemas problema, ja sam se, sa odmora, vratio u " onu " ustanovu, posto tamo radim, kao primarijus, a veza ti nije potrebna, jer svaki humanista odmah uoci prioritet !!!![]()
Pivo, pivo, pivo, pivo, pivo,....zeka-peka:Che jel' moze jedno pivo?Chernobill:A ja se (profesionalno) borim protiv korupcije, tako da ti clanstvo u klubu visi o tankoj niti. Smesta demantuj svoju izjavu inace cu povuci sve veze da te izbacim iz Kluba :xzeka-peka:Ja cu da budem najkorumpiranija doktorka u istoriji zdravstva i bas me briga za tranziciju i borbu protiv korupcije ja cu mito da UZIMAM!!!Savremenik:A sta Peko ti bese apsolviras?

Znaci da si opet mamuran.Savremenik:Eh to pivo... meni ga je dosta za ceo zivot! VISE GA NIKAD NECU PITI!!!![]()
![]()
![]()