Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Oooooo,Savremeniče...pa di si?
Gosp.glavni mislim da se neko prijavio...Elendil.Ima nas sve više...
A Limunada je nov član ili stari član...sorry nisam pratila...
Exit je super...
Zvonko Bogdan je rasturio sve...mislim svaka čast ostalima...

Da da da, Gigule. Hvala na informacijama. Mislim da bi trebalo da razmislis o sekretarskom poslu. Klubu bi bas falio jedan generalni sekretar. :D
Dakle: Elendil i Limunada. OK, poceli su da nam se prijavljuju u grupama. Elendil, svaka cast za apsolventski staz. Overa clanstva je zagarantovana. Medjutim, Limunada mi je nesto sumnjiva. Malo znamo o njoj pa cemo je staviti za sad po strani da odstoji. 8)
Ozedneh od ove poruke. :lol: Pozdrav svima!

Ako se ovako nastavi prerascemo u pokret :D
Predsednice da li je vreme za reorganizaciju i preregistrovanje organizacije, kao i pravljenje radnih grupa?
Predlazem da otvorimo crnu listu na kojoj cemo vrsiti evidenciju polozenih ispita, a na kojoj se ja necu naci :cry: , kao i belu listu na kojoj bi se evidentirao svaki neizlazak na prijavljeni ispit, gde bi se moje ime naslo ispisano velikim slovima.
Grb i himna?
Postajemo ozbiljna i masovna organizacija tako da bi trebalo da imamo svoj logo i himnu pa, ukoliko se predsednik slozi, raspisao bih konkurs za idejno resenje logotipa za Klub.

ljudi kako se vi izdrzavate.....ja parazitiram kod roditelja. nisam josh apsolvent fali mi jos da upisem 5. godinu
meni je kod roditelja i ok ali uzasno je jer u stvari povladjujem njihovom pritisku ili utisku..samo da bi dobila malo rucka ili ciste gace. dobro mozd ane bas tako. ali povladjujem jer imam njihovu zastitu. sada, danas se situacija napela kada sam se povodom licnog pitanja suprotstavila. ko mi je kriv kad nisam zavrsila na vreme fax..sada doslo je vreme da prekinem to. nisam zaradjivala..sklona sam troskarenju nekad. i treba da uskocim u drugo runo. e majke vam sta da radim. ovo je u stvari moja kuca, pravno. tj jednim delom. planirala sam da ekspresno zavrsim fakultet i da posle toga nekako nesto uradim. ali kako da zarsim ako moram da se dzvanjkam...e zivote
ma nemam ja problem..samo sam glup.
e pozdrav ljudi

jagodica:
ljudi kako se vi izdrzavate.....ja parazitiram kod roditelja. nisam josh apsolvent fali mi jos da upisem 5. godinu
meni je kod roditelja i ok ali uzasno je jer u stvari povladjujem njihovom pritisku ili utisku..samo da bi dobila malo rucka ili ciste gace. dobro mozd ane bas tako. ali povladjujem jer imam njihovu zastitu. sada, danas se situacija napela kada sam se povodom licnog pitanja suprotstavila. ko mi je kriv kad nisam zavrsila na vreme fax..sada doslo je vreme da prekinem to. nisam zaradjivala..sklona sam troskarenju nekad. i treba da uskocim u drugo runo. e majke vam sta da radim. ovo je u stvari moja kuca, pravno. tj jednim delom. planirala sam da ekspresno zavrsim fakultet i da posle toga nekako nesto uradim. ali kako da zarsim ako moram da se dzvanjkam...e zivote
ma nemam ja problem..samo sam glup.
e pozdrav ljudi

Pa sto ne prodajes pljeskavice ?!? :lol:

Aaaa,vidim,radi se,radi...
Dakle,kako bi reklajedna i jedinstvena,žena koja me inspiriše Ruška Jakić,ne valja biti lažno skroman,ja se slažem da bi bilo najbolje da se usvoji Savremenikov predlog...i da se latim sekretarskog posla...

Krvoloče,zemljače,prijatelju...taaaako znači...Mučki,kad me nema...podrivaš moj mukom stečeni položaj... i to nekakvim odborom...Senka sumnje pada na moj čisti obraz...Ali znaj,kada se digne vasceli apsolventski svet u moju odbranu...

Savremeniče,a Krvoloka kako da upišem,kao član,simpatizer ili...

gigule:
Dakle,kako bi reklajedna i jedinstvena,žena koja me inspiriše Ruška Jakić,ne valja biti lažno skroman,ja se slažem da bi bilo najbolje da se usvoji Savremenikov predlog...i da se latim sekretarskog posla...

Krvoloče,zemljače,prijatelju...taaaako znači...Mučki,kad me nema...podrivaš moj mukom stečeni položaj... i to nekakvim odborom...Senka sumnje pada na moj čisti obraz...Ali znaj,kada se digne vasceli apsolventski svet u moju odbranu...

Kao ilegalca !!! :lol:

gigule:

E ON TI JE POSEBNA SORTA. NJEGA ODVOJ SA STRANE PA CES VREMENOM SAMA ODREDITI STRUKTURU KOJOJ ON PRIPADA. SAMO NEMOJ DA GA IZOSTAVIS. :lol:

Savremenik:
gigule:

E ON TI JE POSEBNA SORTA. NJEGA ODVOJ SA STRANE PA CES VREMENOM SAMA ODREDITI STRUKTURU KOJOJ ON PRIPADA. SAMO NEMOJ DA GA IZOSTAVIS. :lol:

Si cula, Gigule, mene i u najvisim strukturama uvazavaju, samo ti.... uhhhh !!! :D

Spisak članova Kluba:1.Savremenik, Viša medicinska
2.Vrstanka, Nemački jezik
3.Princeza_78
4.AleksaM, Viša elektro
5.Bekalo, Engleski jezik
6.Čeda, Viša elektro
7.Chernobill
8.Antigona
9.Zoja, Srpski jezik
9.MosObl, Ekonomija
10.Okinava
11.Uvek Biću Tu
12.Dragačevac, Viša Tehnološka
13.LosStudent
14.Wishfish
15.The Winnie Pooh
16.Nesi, Veterina
17.Baby Kate
18.Zeka977, Filozofski,Bg
19.Ufolog
20.Oxi
21.Iggymag
22.Miro-Tivat
23.Gigule,Etnologija i antropologija
24.Queen, Filološki,Bg
25.Rasso
26.Zeka-peka, Medicina
27.Nefre,Psihologija
28.Divlja-u-srcu
29.Elendil,Pravni
30.Limunada*
31.bobitza7*
32.Jagodica
33.Krvolok?

(* nema podataka o tome da li su dotični apsolventi ili ne)
Mole se svi članovi koji nisu naveli šta su apsolvirali da to učine i event. god. apsolviranja.
Hvala.
Gen. sekretar-ica Kluba
Gigule

Sramota! :evil: Ulazem zvanican protest i zahtev da se moje ime (kao potpredsednika i jednog od najistaknutijih clanova Kluba) nadje na drugom mestu kao to i dolikuje, a ne na sedmom sto predstavlja uvredu za mene kao potpredsednika i clana, a i za sam Klub.
Posto platu ne primas moracu ti odbiti od bubrega za pocinjenu gresku uz jos jedan zahtev za promenom pozicije na prilozenoj listi.
:evil: :evil: :evil:
Pocinjena greska se moze odraziti i na tvoj dalji rad kao i napredovanje u Klubu!
:evil: :evil: :evil:

E,što ima sujetnog sveta...Čoveče,ja sam spisak pravila prema tome kako ste se prijavljivali a ne prema funkcijama,inače bi moje ime bilo na prvom mestu...
A ti si poseban slučaj,podpredsednik a nisi naveo svoje podatke,ni šta si apsolvirao ni kada!!!Pa kako ti misliš da ja radim...
Che, još jednom ti kažem,nemoj me jediti...budi srećan što sam u dokolici,odmarajući od Exita,pregledala 40 i kusur strana i zapisala ljude koji su se prijavili u Klub...Eeee bože,bože...ova omladina...
Može pivo..da mi se smiriš? ...ajde,mir mir mir,niko nije kriv...

Ma daj stavi ga na pocetak.A ja cu kupiti par gajbi piva,pre neki dan sam skinuo gips.Inace mislim da rang lista treba da bude po kalendarskoj godini apsolviranja,nekako ke to logicno?E,da ljudi pa dajte smisljajte grb i himnu ne moze se vise ovako.Pozdrav svima,cuvajte se sunca-UBIJA. :D

gigule:
Spisak članova Kluba:1.Savremenik, Viša medicinska
2.Vrstanka, Nemački jezik
3.Princeza_78
4.AleksaM, Viša elektro
5.Bekalo, Engleski jezik
6.Čeda, Viša elektro
7.Chernobill
8.Antigona
9.Zoja, Srpski jezik
9.MosObl, Ekonomija
10.Okinava
11.Uvek Biću Tu
12.Dragačevac, Viša Tehnološka
13.LosStudent
14.Wishfish
15.The Winnie Pooh
16.Nesi, Veterina
17.Baby Kate
18.Zeka977, Filozofski,Bg
19.Ufolog
20.Oxi
21.Iggymag
22.Miro-Tivat
23.Gigule,Etnologija i antropologija
24.Queen, Filološki,Bg
25.Rasso
26.Zeka-peka, Medicina
27.Nefre,Psihologija
28.Divlja-u-srcu
29.Elendil,Pravni
30.Limunada*
31.bobitza7*
32.Jagodica
33.Krvolok?

(* nema podataka o tome da li su dotični apsolventi ili ne)
Mole se svi članovi koji nisu naveli šta su apsolvirali da to učine i event. god. apsolviranja.
Hvala.
Gen. sekretar-ica Kluba
Gigule

SVE to studiras ?!? :shock: P. S. istorija, apsolvirao 1984 !!! :oops:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back