Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo,ništa došla sa redovnih priprema antiterorističkih jedinica.
Ovde bilo sinoć nevreme pa su ovce ostale u toru,pa mogu malo da razradim taktiku susreta apsolvenata u glvnom gradu.
Planiraš da dođeš?
To bi inače bilo mnogo lepo...

pusac:
kocka_vesna:
gigule:
Pa opet nema nikog...:roll: I niko ne daje svoje mišljenje o sastanku...
Stvarno ste neozbiljni...kao znak mog neslaganja zbog ovakvog ponašanja svih članova Kluba od ovog trenutka stupam u štrajk glađu!!!!

Nemoj Gigi ako Boga znas,posle ce oni makrobioticari i vegetarijanci da misle da si presla u njihov tabor.
:evil: :evil: :evil:

Pušač, ne ljuti se,molim te al bilo je jače od mene...

gigule:
E moja baba mi je jednom lepo rekla,moraš dete da jedeš slaninu malo da "podmažeš" želudac...
Mislila sam baba lupa a kad ono...
Ma ubedili me Vesna da ne štrajkujem,do daljnjeg...
E a oćeš bar ti da dođeš na naš sastanak?

E i moja ima istu filozofiju.Što se sastanka tiče,ja ne mogu.Pa mene su izbacivali iz svih organizacija gde god sam bila učlanjenja,baš zato što nisam nikad poštovala protokol.Al dajte mi još malo vremena,valjda ću se i ja navići na obaveze.Za sada vam pružam moralnu podršku.

Postovani,
Pozivam sve registrovane clanove kluba da se prijave na ucesce u prvom "Sletu vecitih apsolvenata". Opustena i prigodna atmosfera, uz neorganizovano druzenje, ispijanje tekucina i prijatno caskanje o friziderima i nekim davnim ispitima, odrzace se u glavnom gradu nase zemlje (kako god se ona zvala) i imace za cilj da okupi vredne vecite apsolvente i to samo one koji su na neki pozitivan nacin doprineli razvoju naseg pokreta, bez obzira na globalisticku, versku, rasnu, polnu, stranacku, fakultetsku i univerzitetsku pripadnost.
Kako bi se izbegli losi likovi, padobranci i ostali intruderi, tacno vreme i mesto susreta bice vam naknadno javljeno, tj. poslato na vase privatno message sanduce krstaricinog foruma, sa jasnim potpisima predsednika i generalnog sekretara kluba.

Do tada, sa zadovoljstvom vas pozdravlja
Organizacioni Odbor Prvog Sleta Kluba Vecitih Apsolvenata

predsednik: Savremenik
gen. sekretar: Gigule

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back