Savremenik
Aktivan član
- Poruka
- 1.491
Hmmm :?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

gigule:Dobro.
E mislio si da to sekretarica uradi,te,pozivnice i to,a?

Chernobill:Pa nije bas da sam nesto dugo i odsustvovao :?
Jesam li nedostajao nekome!?
Nisam.
Pa sta cu onda svaki dan da vas smaram. Vidim savesno obavljas svoj posao....
Ja i dalje ne ucim, a poce sam i pomalo da se nerviram zbog toga.![]()
Pozz!gigule:Pa opet nema nikog...I niko ne daje svoje mišljenje o sastanku...
Stvarno ste neozbiljni...kao znak mog neslaganja zbog ovakvog ponašanja svih članova Kluba od ovog trenutka stupam u štrajk glađu!!!!
ops: jel mogu... :shock: a salce? a šta kada da ne uspem dase uvučem u moju sekretarsku fotelju???gigule:Vid vid malog...
Sveža krv.Pozdravljam.
Ajde, Gigule, nemoj u ove sate gledati MALOG, već na spavanje !!! Sutra, u ponedeljak ujutro, treba rano da ustaneš, da, sa prozora, posmatraš kako ljudi idu na ( dobro plaćeni !!! ) posao !!!
ima li koga?gigule:Pa opet nema nikog...I niko ne daje svoje mišljenje o sastanku...
Stvarno ste neozbiljni...kao znak mog neslaganja zbog ovakvog ponašanja svih članova Kluba od ovog trenutka stupam u štrajk glađu!!!!
kocka_vesna:gigule:Pa opet nema nikog...I niko ne daje svoje mišljenje o sastanku...
Nemoj Gigi ako Boga znas,posle ce oni makrobioticari i vegetarijanci da misle da si presla u njihov tabor.