Klub vecitih apsolvenata

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde da vidimo za 11. septembar... recimo... Lokaciju cu naknadno odrediti ali negde u strogom centru. Razmisljao sam da je mozda bolje da posaljemo zvanicnu pozivnicu sa mestom i vremenom susreta, a ne ovako javno. To zbog mogucnosti da bude upadaca, tj. neregistrovanih clanova kluba :D

Chernobill:
Pa nije bas da sam nesto dugo i odsustvovao :?
Jesam li nedostajao nekome!?
Nisam.
Pa sta cu onda svaki dan da vas smaram. Vidim savesno obavljas svoj posao....
Ja i dalje ne ucim, a poce sam i pomalo da se nerviram zbog toga. :evil:

OOO :D
Pa da li je to moguce. Daj, ne ocekujes valjda da neko kaze ovde da mu nedostajes. Od mene to ne ocekuj ali nije u redu sto te nema. I dosta vise sa tim besnim smajlijima. Bez obzira da li te muci samo ucenje ili i jos nesto... daj svracaj cesce ovde. Ajd u zdravlje pa boze zdravlja opet da te vidimo kad tad. :lol: Pozz!

gigule:
Pa opet nema nikog...:roll: I niko ne daje svoje mišljenje o sastanku...
Stvarno ste neozbiljni...kao znak mog neslaganja zbog ovakvog ponašanja svih članova Kluba od ovog trenutka stupam u štrajk glađu!!!!

Lako je tebi i tom frizideru. :lol:

Ja tebi rekoh sta cemo povodom toga. Moramo da osmislimo lepe pozivnice. Uostalom tada cemo i videti ko je za a ko protiv. Do tada... jedi nesto devojko! :D

Pa dobro majku mu...:evil: ima li koga?
Znam da nisu svi dokoni ko ja,ali ima li ko zrno odgovornosti i posvećenosti ovom našem Klubu????
Moraću da uvedem neki red!!!!
Obavezno javljanje u Klub bar jednom u dva dana!!! O kaznama moram da razmislim,ali pamet u glavu!!!

E moja baba mi je jednom lepo rekla,moraš dete da jedeš slaninu malo da "podmažeš" želudac...
Mislila sam baba lupa a kad ono...
Ma ubedili me Vesna da ne štrajkujem,do daljnjeg...
E a oćeš bar ti da dođeš na naš sastanak?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back