- Poruka
- 205.568
A zatim u rernu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto bi braca kinezi rekli 'Flied Lice'Znači zapratite me za posne recepte.
Ne da je uspelo nego kida. Dobro, maznuo sam ideju sa jutjuba, ali sam prilagodio mom frižideru.
Pogledajte prilog 1831751
Pogledajte prilog 1831752
БРАВО!Ali crveni lice, zdrav i ukusan.
Uh, nisam sasvim. Jesam bacio ono što sam gulio luk i šargarepu, ali nisam obrisao.БРАВО!
П.С. надам се да си средио кухињу након акције![]()

to sto si nalio vodu u tiganj nije dovoljnoUh, nisam sasvim. Jesam bacio ono što sam gulio luk i šargarepu, ali nisam obrisao.
Eeeee, ali sam nalio vodu u tiganj.![]()
Посао није завршен док се све не врати на своје место!Uh, nisam sasvim. Jesam bacio ono što sam gulio luk i šargarepu, ali nisam obrisao.
Eeeee, ali sam nalio vodu u tiganj.![]()
Kako nije, sve je završeno? Imam ja nadražu moju koja je dovoljno bila oduševljena mojim kuvanjem, a to poluspremanje je bila jagoda na torti.Посао није завршен док се све не врати на своје место!

Срећа па ретко куваш, иначе би је излудеоKako nije, sve je završeno? Imam ja nadražu moju koja je dovoljno bila oduševljena mojim kuvanjem, a to poluspremanje je bila jagoda na torti.![]()
Kod mene je to odokativna metoda. Skuvaš da bude kao sirup gusto. Limun da, na kolutove.
Moja majka je to pravila sa rendanim dunjama. ALi se ne bih bunio na na koju teglu ovoga.

uzasno je tvrda vocka, mozda je zato rendaju, ja sam nekako navikao na slatko na kockice (sta god da je slatko)Moja majka je to pravila sa rendanim dunjama. ALi se ne bih bunio na na koju teglu ovoga.![]()
Браво
sad da se lepo oladi i malo odstoji pa da probam. Da mu dam jedno nedelju dana da odradi.