- Poruka
- 202.422
Znači dok bogataši idu po restoranima i skupim ručkovima, mi sirtotinjski snobovi kusamo šta imamo i kako se snađemo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Grilovani oslić sa kuvanim karfiolom. Karfiol je svako po svom ukusu začinio. Uglavnom kari, granule belog luka, biber, maslinovo ulje, svetli soja sos. I lepe grčke masline.Шта је прилог? Карфиолчићи, кромпирчићи..
riba i? ok vidio sad.Znači dok bogataši idu po restoranima i skupim ručkovima, mi sirtotinjski snobovi kusamo šta imamo i kako se snađemo.
Pogledajte prilog 1812446
Ti baš voliš senf.

to ako želim tradicionalno, ali ako želim fantastično onda njegovo veličanstvo senfNego, gde idu ćevapi bez luka?![]()

Pišem ti minus zbog nemanja luka.to ako želim tradicionalno, ali ako želim fantastično onda njegovo veličanstvo senf![]()

imam luk ali ga ne koristim bašPišem ti minus zbog nemanja luka.![]()

probaj! više nikad nećeš staviti ni ajvar ni luk!
probaj! više nikad nećeš staviti ni ajvar ni luk!
![]()
ja i komšo smo se dobro napucali. iz električne peke je.

Вруће малине су феноменалне, али зашто не и вишње...![]()

Može malo senfa, samo da se razmaže na gornji deo lapinje, ali ćevapi bez luka u kajmaka... c, c, c...
Ћевапи и сенф као да је швабурина !
to ako želim tradicionalno, ali ako želim fantastično onda njegovo veličanstvo senf![]()

Koje mistiću, da se nisi nešto zbunio? Ili si opet pio neko jeftino vino?Где си то јела?
Нека квази балканска држава?

Idealan za kvalitetne viršle i zdravu hranu poput hot doga, alooo!Сенф је смишљен за индустријска филова на црева препуна адитива...![]()

малинс? не разумемОво је сјајно, али молим без врућих малинс