Клопастичарница

Delectable-Burger-with-Honey-Mustard.jpg

valjda na burger stavite malo ili?

И уз печено месо. Бут или врат.Може и сенф уз печена меса али штета добро месо затрпати
Mi kad spremamo file (minjon, recimo) za električni roštilj, dan ranije namažemo senfom, uljem i začinima, da meso lepo opusti.
Pitaj me ko sprema taj roštilj. :per:
Do nedavno ja, sad ćerka preuzela, blago meni, ja samo jedem. :rotf:

Mi kad spremamo file (minjon, recimo) za električni roštilj, dan ranije namažemo senfom, uljem i začinima, da meso lepo opusti.
Pitaj me ko sprema taj roštilj. :per:
Do nedavno ja, sad ćerka preuzela, blago meni, ja samo jedem. :rotf:
Генерално тако је најбоље да одлежи месо, Бифтек, рамстек по пар дана још боље у маслиновом.
Готовану ниједан!

Генерално тако је најбоље да одлежи месо, Бифтек, рамстек по пар дана још боље у маслиновом.
Готовану ниједан!
E moram da priznam da sam/smo snob po pitanju maslinovog ulja. Kupujem samo najbolje i to isključivo grčko. I skupo. :rumenko:
Svakog leta donesem tri kante od po 5 litara, to nam otprilike pokrije godinu dana. Ovo smo kupili u septembru.
1000036464.png

Niko to nije, jedeš lepe stvari, bez straha. A plčodovi mora su u samo vrhu gurmanluka. Ne meni ili tebi, već na svetskom nivou.
To znači da se ti lepo spremiš i dođeš, ja ću da nabavim sabljarku, lčignje, hobotnicu, samo kaži čega se plašiš, da razbijemo taj strah. A ti ponesi one punjenje paprike. :mrgreen:
ribu list da proba!

Back