Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 99.640
Ћевапи и сенф....бежи бре
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma može svgde brte samo daj mesa ovog onog i nakrkaj senf nećeš pogrešitiIdealan za kvalitetne viršle i zdravu hranu poput hot doga, alooo!![]()

Ti si baš preterao sa količinom senfa. Nečemo tako da se igramo.ma može svgde brte samo daj mesa ovog onog i nakrkaj senf nećeš pogrešiti

Najmanje moguće. Toliko senfa može samo da ubije ukus mesa i svega ostalog.![]()
valjda na burger stavite malo ili?

ovo mi je baš diskriminacija. teška.pečenje - ren
ćevapi - luk i kajmak
viršle - senf
...
Tako je, ide ren odlično i obavezno uz lešo (kuvano) meso.ovo mi je baš diskriminacija. teška.
И уз печено месо. Бут или врат.Може и сенф уз печена меса али штета добро месо затрпатиTako je, ide ren odlično i obavezno uz lešo (kuvano) meso.
Mi kad spremamo file (minjon, recimo) za električni roštilj, dan ranije namažemo senfom, uljem i začinima, da meso lepo opusti.И уз печено месо. Бут или врат.Може и сенф уз печена меса али штета добро месо затрпати

Генерално тако је најбоље да одлежи месо, Бифтек, рамстек по пар дана још боље у маслиновом.Mi kad spremamo file (minjon, recimo) za električni roštilj, dan ranije namažemo senfom, uljem i začinima, da meso lepo opusti.
Pitaj me ko sprema taj roštilj.
Do nedavno ja, sad ćerka preuzela, blago meni, ja samo jedem.![]()
E moram da priznam da sam/smo snob po pitanju maslinovog ulja. Kupujem samo najbolje i to isključivo grčko. I skupo.Генерално тако је најбоље да одлежи месо, Бифтек, рамстек по пар дана још боље у маслиновом.
Готовану ниједан!

ribu list da proba!Niko to nije, jedeš lepe stvari, bez straha. A plčodovi mora su u samo vrhu gurmanluka. Ne meni ili tebi, već na svetskom nivou.
To znači da se ti lepo spremiš i dođeš, ja ću da nabavim sabljarku, lčignje, hobotnicu, samo kaži čega se plašiš, da razbijemo taj strah. A ti ponesi one punjenje paprike.![]()
volem ja da ujedem i soma pogotovo pohovanog u kukuruzu na alaski nacin.Ne hejtujem, samo ima puno sitnih kostiju i masna i uglavnom iz ribnjaka. Više volim ribu koja se ne oseća na mulj. Recimo losos pastrmku.
sve raznorazno opinionatirano ili ц то јест jokШта се овде ждере ?!?
Povrće volim uz svako jelo. A može i kao posebno. Često jedemo posno sočivo, koliko je to ukusno kad se lepo spremi. A znaš da jedemo i karfiol, brokoli, prokelj...

incune (ili ringlice), girice (i pivo)... (onda moze takodje losos, lampuki, tuna (sveza naravno)) = sve bez kostiju....Vrti mi se po glavi da mogu da se udavim od kostiju pa ne volim ribu. Volim tunu i sardinu iz konzerve.
solidno