Edmund
Veoma poznat
- Poruka
- 10.083
skroz je negde okPogledajte prilog 1811298
Лазање а ла Ната
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
skroz je negde okPogledajte prilog 1811298
Лазање а ла Ната
На око.skroz je negde ok
pa daНа око.
Ето, и пастрмака обична ти не ваља! Него лососNe hejtujem, samo ima puno sitnih kostiju i masna i uglavnom iz ribnjaka. Više volim ribu koja se ne oseća na mulj. Recimo losos pastrmku.
Шта си донео?Шта се овде ждере ?!?
Ето, и пастрмака обична ти не ваља! Него лосос![]()
... Па, да, када се ждере, много и квалитетно ту је Рифке... Ми обични и дверике радо једемо...Када сам знао ...... Па, да, када се ждере, много и квалитетно ту је Рифке...
![]()
Шта си донео?
heheА пуслица? Или чупавац?
![]()
Тешко питањеКада си отприлике овде ?

Заувек смешноhehe
hahah

pa ne smrdi kad se lepo spremi i očistiIz mog iskustva kažu da naviše smrdi riba i Clipsy sa ukusom pilećih bataka.
A ona dimljena iz BB, reci!?Ето, и пастрмака обична ти не ваља! Него лосос![]()

I pije dobro piće, tj. vino.Када сам знао ...... Па, да, када се ждере, много и квалитетно ту је Рифке...
![]()
Mi elita samo preskupe girice.Ми обични и дверике радо једемо...![]()

Živci, pridruži nam se.Шта се овде ждере ?!?

Нисам правила, јела сам.
Да вам није било мало?![]()
ja i komšo smo se dobro napucali. iz električne peke je.
ostala su dva komadića. da je bio još neko bilo bi maloДа вам није било мало?![]()

Jeste top a ja čak ni nisam ljubitelj sladoledaБила сам на вечери, ок швабуринска храна, али сладолед са врућим малинама је био топ
@Pinocchio heiße liebe
Pogledajte prilog 1811863
@Elle одлично је.
Нисам сликала, али овако је сервирано, ванила сладолед са шлагом а вруће малине у стакленој ватросталној теглици па сипаш колико хоћеш.