SamanthaJones
Elita
- Poruka
- 16.124
sta sam ja ovde propustila 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

sta sam ja ovde propustila![]()

jaooo srce ces joj slomitiE lepo si se potrudila ali posto ne mozes ni na 1 post da odgovoris bez licnog obracanja i pravljenja mog profila ostavicu te bez komentara

sta sam ja ovde propustila![]()

Što stariji muškarci to se više tripuju da se mlađe devojke (klinke) lože na njih. Što starije žene to više mrze mlađu 'konkurenciju'. A svi zajedno, što stariji, se sve više sablažnjavaju kakva su to deca, i kako je u njihovo vreme sve bilo drugačije, da ne kažu bolje. Zvučite kao klub penzionera.
Imas bonu od mene

criss-angelOVA DEVOJKA ocigledno ima od 30 do 35 godina i sve je ovo previse licno shvatila
Nemam zelju da odgovorim.
Plasim se da bi svaki odgovor licno shvatila![]()
e ovo je super ...jedan od razloga sto sam se ovde registrovala je bas da vidim kako ce da me dozive na osnovu komentara, diskusija... ma ne ja u stvari imam 50god , krezava sam , nemam kuceta ali imam dve macke mada mi se cini da ce i one svakog momenta da me napuste , eto i na tu pomisao sam ljubomorna
...valjda je ovo priznanje dovoljno da u slucaju ako se napijes (popijes vise od 3 viskija) slucajno ne pobrkas da sam neka klinka i tako se izgubis ...misli malo o tome

Što stariji muškarci to se više tripuju da se mlađe devojke (klinke) lože na njih. Što starije žene to više mrze mlađu 'konkurenciju'. A svi zajedno, što stariji, se sve više sablažnjavaju kakva su to deca, i kako je u njihovo vreme sve bilo drugačije, da ne kažu bolje. Zvučite kao klub penzionera.
pa jel i ja bese spadam u tinejdzerke....auu onda sam u velikoj opasnosti 
Ima jedan vic sa pedofilima...
Kaze pricaju dva pedofila i kaze ovaj jedan kako sam danas opalio jedu malu
Drugi: Koliko ima godina??
Prvi : Tri
Drugi: I ybt to hoda....![]()

...jel vas privlace mnogo mladje devojke zato sto se tako i sami osecate mladji ili se osacate superiornije, ili postajete perverzniji sa godinama...ili sta?
A na koji nacin superiornije?sta je tu perverzno sto neko izgleda sexy u odnosu na babski izgled?ocigledno je da je sex u pitanju znaci da je mladja devojka aktivnija..spretnija i pre svega zahtevnija u sexu..svi treba sto duze da zadrze mladalacki duh sto ce istripovani upakovati u nezrelost
...pa ako nisu u braku valjda je ok...meni je fuj-bljak da se neko od 60 ko ima zenu, decu i unuke "zaljubi" u neku od 18Jedino roditelji mogu praviti problem dok je neko maloletan i to je ok..mada se oni i kasnije retko slazu s nasim izborom partnera..uvek imaju neke zamerke..mi kao posmatraci nemamo prava osudjivati osim dati svoje misljenje..madonna je starija 30god od svog 20 godina starog decka..kako to niko nije komentarisao..jer ne mogu tu svoje frustracije ispoljavati i ne zele da ocrne takvu velicinu poput nje a muskarce kojima je privlacnija klinka bi kamenjem
Sad treba preci na stvar da se nadoknadi propusteno.evo ja nisam baba devojka i grozim se takvih maloletnica
i kad sam bila maloletnica grozila sam se svojih vrsnjakinja koje su se tako ponasale
i kad sam bila dete grozila sam se starijih devojcica koje su se tako ponasale
i sta cemo sad![]()

A i ovako bi se tovarila gratis ,ovkvom vezom ima barem neku korist.Danas kad imamo toliko nezaposlenih deca su zeljna svega i nije joj sve jedno kako je obucena kad je vide drugarice ciji roditelji imaju mogucnosti da im daju mnogo love.Ne mora da znaci al znam neku likusu od 16 koja se **** sa likom od 60 za kes i odecu i to jeste spermusa![]()
Sve je to diskutabilno ,ima zena koje sa 20 god vec imaju dvoje dece a razvedene su,da li je to pedofilija ako idu sa covekom od 40,50god. nije sigurno.Ili zena koja je izgubila muza u saobracajki sto nije redak slucaj danas a ima recimo samo 22,23 godine. Jedno mora da se shvati devojka koja je imala odnose sa muskarcem vise nije devojka nego zrela zena bez obzira koliko godina ima, normalno u dobrovoljnom odnosu a ne u silovanju ili sl....jel vas privlace mnogo mladje devojke zato sto se tako i sami osecate mladji ili se osacate superiornije, ili postajete perverzniji sa godinama...ili sta?
...jel vas privlace mnogo mladje devojke zato sto se tako i sami osecate mladji ili se osacate superiornije, ili postajete perverzniji sa godinama...ili sta?
To bogme prilicno zavisi od zene... a i klinci vole starije, znas kako kazu "on moze, ona zna"