Klinke, da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme NN76
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja stvarno ne gledam zene od 45 godina tim ocima.
Apsolutno ih ne gledam kao sexualni objekat jer mi jednostavno nisu sexipilne.
Mozda se to shvatilo kao uvreda...mzoda sam koristio grublji recnik, ali sustina je ista.
Nemam problema sa tim sto me zene preko 30 gledaju kao matorog
Nisu moja ciljna grupa

wheel3.jpg

ili vise volis tikve?

:hahaha:jao bas si jedna mala kompleksasica..ali sunce nama ne trebaju take koje su gadljive na sve sto ima 3 noge..evo vidis kako lazem a nisam se povuko u misju rupu..vidis da si samo kivna u prazno..aj opat malo prouci onu moju ozbiljnu temu i odakle tu smelost da se svrstavas u klinke:lol:

Odakle njoj smelost da se svrstava u klinke?

a odakle tebi smelost da njoj tako neshto kazes,kao da si neki faktor?

Ovaj lik NN76 je stvarno retardiran u mozgu..... ;) definitivno.... ima razmisljanje kao dete od 15 godina..... U stvari to je nedostatak sexa u praksi pa mora u teoriji da pametuje..... Morao je da moli 15 dana da ga stavi, pazi te reci..... Dobro je da mi vas ne moramo da molimo ni za sta, otvoreni ste na prvom dejtu ..... hahahahaha........ Deca danas mnogo ranije stupaju u sex. odnose.... sto definitivno nije dobro, ali ko smo mi da osudjujemo ili ne.... svako radi sa svojim zivotom sta hoce.... On je verovatno zanimljiv samo devojcicama, jer ima isto mozga kao i one.... verovatno ne moze nicim da zaintrigira zene svojih godina.... pa mu nista drugo ne preostaje.... Sta kazu.... za tipove koji vole mladje i neiskusne, plase se da nisu dovoljno dobri u krevetu, a klinke bez iskustva ne mogu da ih porede sa bilo kim;) A ove oko 30 i iznad, prosle su sve i svasta, znaju sta zele i koga, pa bi doticnom mozda rekle da je los ...... ili da mu je ne daj Boze suvise mali :zcepanje: Toliko o klinkama.... A da, od gledanja i odmeravanja nema ama bas nista.... Dobar frajer ce naravno odmeriti dobru cicu, kao i obrnuto, nece blejati jer on takve cice ima kraj sebe, a ti decaci kao sto je NN76 bleje, samo to im preostaje jer ne mogu nikada biti sa takvim ribetinama..... :p pozz........

ti si bas zenskokapirajuci

e...?
...a što, živ ti ja...
...napiso si joj fitnes u njenim godinama...misim...neznam koko ima, al cenim da nije ispod tri banke...i šta...oš da kaeš da je fitnes samo za klimce...?
...el si čuo nekad da je normalno da neko preko tries ima želju da bude zategnut...misim...eo i ja fitnesiram...i sad...? štaš reći na to...? da sam derpe...?

e moj ti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back