Klinke, da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme NN76
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovo kao da si prepisala od nekih feministkinja..evo ti na pr muskarci koji se bave sportom celog zivota..oni imaju kondicije kao 20ogodisnjaci..i traze tako aktivne zenske osobe..pricamo o imucnim na pr muskarcima po svetu koji nemaju problema ni s egom ni s parama koje mogu kupiti 1 ceo razred klinki..dakle to je primer isklljucivo da ne bi pominjali komplekse..i u pravu si jedino da im ne treba dzangrizava baba..matorci idu na modne revije i gledaju foto modele koje zavrsavaju rano karijeru..sto ne znaci da ce oni ostaviti svaku pomenutu kad predje granice godista klinki koje se ovde pominju..vec ostaju s istim na obostrano zadovoljstvo

...nemam nista protiv razlike u godinama ako su razlozi ok ali u ovoj zemlji u 99% slucajeva stariji muskarci su sa mladjim zenama zbog njihovog izgleda a one sa njima zbog njihovog novca...za neke ljude je to fer i uzajamno korisna razmena... to je bilo pravilo u patrijahalnim drustvima ali danas je smesno ...poznajem devojku koja tako razmislja, nikad je ni sa 1 njenim momkom nisam videla zato sto su svi ozenjeni...oni koji nisu i ako ih privuce fizickim izgledom sa njom su samo dok ne progovori...za glavu se hvataju i posle ja moram da je branim(kao imala je neku operaciju na mozgu, ko zna sta su joj uradili)..super izgleda, na semaforu moze 5 frajera da navata, slikala se za neki muski casopis i za to dobila 500 eura koje je potrosila obavestavajuci sve koje zna i one koje ne zna o tome....stalno upada u konflikte a kako laze to je strasno...sestra kaze da su je kao dete stalno tukli ali nije vredelo....jednom sam se sa njom vozila taxijem, usta nije zatvarala a taxista je svo vreme gledao u retrovizor, zamalo nekog pesaka da pokupi, jedva sam cekala da izadjem, mislila sam da cemo svi zavrsiti u urgentnom(pricala je dozivljaje iz ciriha gde je bila sa nekim likom koji je inace ozenjen i ima 3 dece)...ja joj kazem da je pametnija kad cuti ali ona ne moze da se kontrolise....hoces da te upoznam sa njom (samo treba da je naucis da cuti) :)

Poslednja izmena:
...poznajem devojku koja tako razmislja, nikad je ni sa 1 njenim momkom nisam videla zato sto su svi ozenjeni...oni koji nisu i ako ih privuce fizickim izgledom sa njom su samo dok ne progovori...za glavu se hvataju i posle ja moram da je branim(kao imala je neku operaciju na mozgu, ko zna sta su joj uradili)..super izgleda, na semaforu moze 5 frajera da navata, slikala se za neki muski casopis i za to dobila 500 eura koje je potrosila obavestavajuci sve koje zna i one koje ne zna o tome....stalno upada u konflikte a kako laze to je strasno...sestra kaze da su je kao dete stalno tukli ali nije vredelo....jednom sam se sa njom vozila taxijem, usta nije zatvarala a taxista je svo vreme gledao u retrovizor, zamalo nekog pesaka da pokupi, jedva sam cekala da izadjem, mislila sam da cemo svi zavrsiti u urgentnom(pricala je dozivljaje iz ciriha gde je bila sa nekim likom koji je inace ozenjen i ima 3 dece)...ja joj kazem da je pametnija kad cuti ali ona ne moze da se kontrolise....hoces da te upoznam sa njom (samo treba da je naucis da cuti) :)

nije mi dobro

...nemam nista protiv razlike u godinama ako su razlozi ok ali u ovoj zemlji u 99% slucajeva stariji muskarci su sa mladjim zenama zbog njihovog izgleda a one sa njima zbog njihovog novca...za neke ljude je to fer i uzajamno korisna razmena... to je bilo pravilo u patrijahalnim drustvima ali danas je smesno ...poznajem devojku koja tako razmislja, nikad je ni sa 1 njenim momkom nisam videla zato sto su svi ozenjeni...oni koji nisu i ako ih privuce fizickim izgledom sa njom su samo dok ne progovori...za glavu se hvataju i posle ja moram da je branim(kao imala je neku operaciju na mozgu, ko zna sta su joj uradili)..super izgleda, na semaforu moze 5 frajera da navata, slikala se za neki muski casopis i za to dobila 500 eura koje je potrosila obavestavajuci sve koje zna i one koje ne zna o tome....stalno upada u konflikte a kako laze to je strasno...sestra kaze da su je kao dete stalno tukli ali nije vredelo....jednom sam se sa njom vozila taxijem, usta nije zatvarala a taxista je svo vreme gledao u retrovizor, zamalo nekog pesaka da pokupi, jedva sam cekala da izadjem, mislila sam da cemo svi zavrsiti u urgentnom(pricala je dozivljaje iz ciriha gde je bila sa nekim likom koji je inace ozenjen i ima 3 dece)...ja joj kazem da je pametnija kad cuti ali ona ne moze da se kontrolise....hoces da te upoznam sa njom (samo treba da je naucis da cuti) :)

:lol:ne moras upozno sam ja svasta po klubovima i nasluso se svakavih bljuvotina..sta sve klinke rade kad dodju u grcku..u svakom mestu tako navataju matore grke da ne placaju smestaj hranu i pice..dodju s pocepanim stvarima ostanu mesec dana..a najgore sto idu s namontiranim kevama koje to odobravaju:lol:moja sestra je bila u grckom zatvoru 2 nedelje jer joj je namestila zena gazde kod kog je radila..ona se isto tako sa svima redom shvrckala bez nekih obaveza ali oni za svoj novac znaju sta zele..najlakse je navatati klinku danas ako si se pojavio na tvu..takvi i krimi krugovi su im zanimljiviji pa ti vidi kakvu one korist od toga imaju

Jednom mi je jedna ortakinja rekla: Nije stvar u tome da sam sponzoruša i da se palim na lovu, ali četrdesetogodišnjak u peglici mi je neprivlačan, jer to ukazuje ili na njegovu ekscentričnost ili na neambicioznost. Od četrdesetogodišnjaka koji je prosečno ambiciozan i sposoban očekujem da ima više nego isti takav dvadesetogodišnjak.
Po mom mišljenju slučajevi kad muškarci ili žene traže mlađe često ukazuju da nastupa kriza srednjih godina – osvajaju piletinu da bi dokazali sebi da su još uvek poželjni i da mogu da smuvaju mlađu ili mlađeg iako su dosta stariji.

Jednom mi je jedna ortakinja rekla: Nije stvar u tome da sam sponzoruša i da se palim na lovu, ali četrdesetogodišnjak u peglici mi je neprivlačan, jer to ukazuje ili na njegovu ekscentričnost ili na neambicioznost. Od četrdesetogodišnjaka koji je prosečno ambiciozan i sposoban očekujem da ima više nego isti takav dvadesetogodišnjak.
Po mom mišljenju slučajevi kad muškarci ili žene traže mlađe često ukazuju da nastupa kriza srednjih godina – osvajaju piletinu da bi dokazali sebi da su još uvek poželjni i da mogu da smuvaju mlađu ili mlađeg iako su dosta stariji.

Mislim da si u pravu, mada ja pre to tumačim nedoyebenošću kad je bilo vreme
Ne znam kako će slične priče o razlikama u godinama završavati, ali već nam odobravanje pedofilije kuca na mišju rupu, ako ne i na vrata. Možda samo ja to primećujem ili pogrešno zaključujem.
Znaš, kad duvaju po novinama neke priče kako je neko poznat sa klinkom, kako je vodio takav život, to umesto da se gurne pod tepih, kao deo njegovog privatnog života, opasno se potura kao nešto što je, maltene, pa sasvim stvar slobodnog izbora.
Al yebiga, ne mogu ja da brinem o čovečanstvu..

pa dobro ovo je tacno,kad se uzme u obzir iskustvo,proteklo i ulozeno vreme i resursi al isto tako imam da dodam da prosecan cetvorodisnjak nece juriti jedva punoletnu devojcicu jer je taj nivo svesti imao sa dvadeset godina......nije bre normalno da neko radi,misli i zadovoljava se apsolutno istim stvarima koje je radio kad je imao dvadeset godina. to prosto znaci da se zakucao u jednom mestu i da ne moze dalje u svom psihickom razvoju :neutral:

Jao kako ste pametni..pa znas kako bi vas namazo da imam avione kamione vezbajte malo to kako da provalite..misim cisto imajte u vidu da se samo ovde olosh exponira prepoznatljivo..u normalnom svetu se ne vidi koliko ko i sta ima

Jao kako ste pametni..pa znas kako bi vas namazo da imam avione kamione vezbajte malo to kako da provalite..misim cisto imajte u vidu da se samo ovde olosh exponira prepoznatljivo..u normalnom svetu se ne vidi koliko ko i sta ima
lazova ko sto si ti ima kolko oces....a vi niste dovoljno prefinjene klase da bi vam laz tako olako prosla....tako da mojne tolko da se primas....znas ono,ko visoko leti,nisko pada :)))) imala sam "cast" da upoznam prave pacijente za lecenje,kad su provaljeni povukli su se u misju rupu...od tad su manji od makovog zrna u svom pacenistvu u kojem...postoje ko nedefinisane sluzave mase.

:hahaha:jao bas si jedna mala kompleksasica..ali sunce nama ne trebaju take koje su gadljive na sve sto ima 3 noge..evo vidis kako lazem a nisam se povuko u misju rupu..vidis da si samo kivna u prazno..aj opat malo prouci onu moju ozbiljnu temu i odakle tu smelost da se svrstavas u klinke:lol:

(1) jao dzordzi nemoj tako grubo sa mnom,mogla bih da se potresem :sad2:
(2) kome vama? sluzavim masama sa nedefinisanom svrhom postojanja?
(3) odakle ti ideja da se ja svrstavam u klinke? posebno u klinke koje vole iskompleksirane nedokazane cike :)
(4) koju temu? jel mislis na ono kako pametni ljudi manje uzivaju u seksu?il bese obrazovani? :lol: steta sto nikad neces znati,jer ne ispunjavas osnove kriterijume svoje teme :(
(5) ajde idi mazi neku klinku da imas avione i kamione :) posto ko prosecan dj po kojekakvim kuplerajima definitivno nisi obrazovan, a sto se pameti tice i malom detetu je jasno koji su tvoji kapaciteti, jedino ti mazanje i laganje i preostaje. sa predispozicijama koje imas, mozda ces dogurati do maketa/igracaka istih :)

Volim mlađe muškarce. Donja granica bi bila 26 godina (ja sada imam 38 godina, i ne verujem da će se granica pomeriti kada ostarim...)... sve pre tog uzrasta je beznadezno balavo, bez obzira na izgled koji obećava :per:

Totalno OK
ali lokalne forumske kvazi feministkinje sada nisu zabalavile ovde. Nisu poceli da ti lepe epitete pedofila, te ne znas u krevetu, te matorka koja juri klince bla bla bla.
A ja kada sam sa 33 rekao da volim one od 20-22, sve te epitete dobih :)

Ja mislim da si ih dobio zbog uvredljivog nacina na koji govoris o drugim zenama, ne zbog licnih preferencija... I meni je bzvz da te citam kako kazes ja da gledam zenu od 45 godina, mora da me zezate jer to ocigledno govoris da bi provocirao/uvredio/nervirao... a ni ne pada ti na pamet da neka zena od 45 tebe ne bi pogledala ni pod razno (jer si, recimo, mator za nju :lol: )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back