Da li bi nastavili druženje ukoliko bi vam prijatelj rekao da je biseksualac ili gej?

Jel bi vam smetalo druženje sa osobom koja nije strejt? Ako bi vam prijatelj to rekao, da li bi ste nastavili druženje s njim ili ga gledali drugim očima? Pod uslovom da se taj prijatelj ne loži na vas jer zna da ste strejt. Kaže meni drug da je to bolest i da je isto kao kad je neko mentalno ometen ili autističan i kaže da ljudima kojima ne smetaju gej*** da sa njima nešto nije uredu pošto je taj drug homofob
Obično znam unapred da je gej, čak i ako ne kaže

Jel bi vam smetalo druženje sa osobom koja nije strejt? Ako bi vam prijatelj to rekao, da li bi ste nastavili druženje s njim ili ga gledali drugim očima? Pod uslovom da se taj prijatelj ne loži na vas jer zna da ste strejt. Kaže meni drug da je to bolest i da je isto kao kad je neko mentalno ometen ili autističan i kaže da ljudima kojima ne smetaju gej*** da sa njima nešto nije uredu pošto je taj drug homofob
Uuuu nekad bi se takav vrlo loše proveo ovo sada popularno da imas takvog poznanika.naopako neko vreme.
Ako smo bili prijatelji pre toga autovanja ne.
Moj krug pravih prijatelja je mali i ne zanima me njihovo seksualno opredeljenje.
Imam poznanike gayeve ali to su samo poznanici.

Kaže meni drug da je to bolest i da je isto kao kad je neko mentalno ometen ili autističan i kaže da ljudima kojima ne smetaju gej*** da sa njima nešto nije uredu pošto je taj drug homofob
Pošto je taj tvoj drug homofob, sve si lepo rekao :)
Ljudi se dele na dobre i lose, ne tice me se bilo ciji seksualni zivot.

Back