Обилић Elita Poruka 17.571 juče u 20:23 - Da li bi nastavili druženje ukoliko bi vam prijatelj rekao da je biseksualac ili gej? #26 manem78: Bole ih k.... da se kriju. Ti se skloni. Kliknite za proširenje... Ma k neka pokažu mami svojoj, mene ne interesuje.
manem78: Bole ih k.... da se kriju. Ti se skloni. Kliknite za proširenje... Ma k neka pokažu mami svojoj, mene ne interesuje.
M manem78 Elita Poruka 15.387 juče u 20:29 - Da li bi nastavili druženje ukoliko bi vam prijatelj rekao da je biseksualac ili gej? #27 Обилић: Ma k neka pokažu mami svojoj, mene ne interesuje. Kliknite za proširenje... Latentni...
Обилић Elita Poruka 17.571 juče u 20:34 - Da li bi nastavili druženje ukoliko bi vam prijatelj rekao da je biseksualac ili gej? #28 manem78: Latentni... Kliknite za proširenje... Neuki, da ti objasnim, svi smo mi za sve latentni, zato imamo kulturu (vaspitanje), neki i mozak, pa praviš od sebe neko biće. A možeš i da se opustiš, pa lapa lapa gde god ko ponudi. Radzume, kompleksaš ?
manem78: Latentni... Kliknite za proširenje... Neuki, da ti objasnim, svi smo mi za sve latentni, zato imamo kulturu (vaspitanje), neki i mozak, pa praviš od sebe neko biće. A možeš i da se opustiš, pa lapa lapa gde god ko ponudi. Radzume, kompleksaš ?