Ravnodusan sam. Nama ni petnaest Mesija nece pomoci.
Heh, zamisljam ceo tim sazdan od Mesija a kapiten tog tima je golman Mesi visok metar i zilet

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ravnodusan sam. Nama ni petnaest Mesija nece pomoci.

samo mi dajte neku utakmicu protiv neke jace ekipe iz Evrope gde je Kleo odigrao dobro?
ako da 3 komada Anderlehtu i mi prodjemo u LS onda da se zove
Milsim da NE.
Iz razloga sto nama nikad nije bio problem kvalitet vec mentalitet. Jedan igrac ga sigurno nece promeniti, a glupo je da nam igra stranac ako nikad do sada to nismo radili. Da smo kvalitet Poljske ok, ali nama po igrackom kvalitetu ne trebaju igraci sa strane. Na stranu to sto su Pantelar i Lazovic shuntavi, na stranu to sto Zigic ne moze da da gol na zadnjih 20 zicera za repku, i na stranu to sto Mrdja nije gol igrac, mislim da je Lekic po finisingu isti kao Kleo, nema sut iz daljine ali se zato bolje krece.
samo mi dajte neku utakmicu protiv neke jace ekipe iz Evrope gde je Kleo odigrao dobro?
ako da 3 komada Anderlehtu i mi prodjemo u LS onda da se zove
Strance uzimaju fals zemlje koje nemaju kvalitetne fudbalere. Takve su Hrvatska,Crna Gora i ostale zemlje jadne u fudbalu...
Kleo je mnogo dobar fudbaler,dere Cukaricki i Mladost Lucani...
Vidi se da si nacionalisticko-sovinisticki nastrojen. Ako je Hrvatska jadna u fudbalu, onda dobro.
Po čemu si to zaključio? Po 2 solidne sezone u Srbiji ... U toj istoj ligi Žigić je bio bolji nego sad Kleo, a u Primeri je bio doličan dok je igrao za Rasing i po čemu je to sad Kleo klasa za Žigića ... Pantelić koliko god bio loš u repki, ima vrlo dobre sezone iza sebe u klupskom fudbalu i to u daleko jačim ligama od ove naše ... Kod njega je izgleda psihički problem u pitanju, jer potpuno je neshvatljivo da nekome toliko kvalitet opadne kad igra za repku ...Kleo je za Panteliju i Žigića klasa.
a Žigić sa dva metra promašuje
prazan go glavom, čovek od 2 metra, ej pa to je za skrivenu kameru ljudi.
Sta je tebi sa tim nacionalizmom. Cim se nesto kaze protiv druge zemlje odmah si nacionalista.
Kada govoris protiv, onda si sovinista. Nerviraju me misljenja tipa "Hrvatska je najgora" zato st je Hrvatska. Sad tako pocinju i za Crnu Goru. Zasto ljudi povezuju politiku i sport? Cinjenica da nama u reprezentaciji treba napadac tipa Vucinic i plejmejker tipa Modric.
Da li smatrate da Kleu treba dati drzavljanstvo? Zasto da, a zasto ne? Ja sam za. Ukratko, nisam "poleteo" zbog njegovih dobrih igara na pocetku ove sezone. Kad je Rilu prosle godine dao onaj gol makazicama, tada smo svi bili za, jer smo bili pod utiskom. Sada je proslo godinu dana, smatram da je jos napredovao, i da hladne glave mogu da kazem da!
E pa onda prihvati da neki ljudi nemaju isto misljenje kao ti.
nikako, niposhto
Pa nije mi mali Miralem , Duljaj , Kezman i ko je sve jos igrao za nas ... mada sam i ja bio kategoricno protiv stranac , al bi umesto Pantelica i Zigca prostao i da dodje i neki Siptar UCK veteran da igra , samo ne ova dvojica .argument - nije Srbin

Pa nije mi mali Miralem , Duljaj , Kezman i ko je sve jos igrao za nas ... mada sam i ja bio kategoricno protiv stranac , al bi umesto Pantelica i Zigca prostao i da dodje i neki Siptar UCK veteran da igra , samo ne ova dvojica .![]()
Pa Valken, ne osporavam ja Panteliću da igra u jakim ligama, ali evo koliko vidim nešto se ne pretržu klubovi oko njega. Jednostavno mu ne ide u reprezentaciji, a ne možemo čekati pet godina da on proradi.
Što se tiče Žigića, igrao je odlično u Santanderu, sad igra u Birmingemu, ali u jedinom istinski jakom klubu gde je bio, Valensiji- bio je rezerva. Od Klea jedino bolje što ima je skok igra. Ništa drugo.
Reci mi jeli on ima Kleov dribling, prodor, pas, udarac ? Ja ne vidim da ima.
Mator je već, ko će sad da se otima za njega ... Evo sad nije imao lošu sezonu u Ajaksu, ali i ja sam za to da ga ne treba čekati da proradi, u repki se igra daleko manje utakmica u klubu i rizik je čekati da uđe u seriju, posebno jer više nije mladić i ne možeš računati na njega u budućnosti ...Pa Valken, ne osporavam ja Panteliću da igra u jakim ligama, ali evo koliko vidim nešto se ne pretržu klubovi oko njega. Jednostavno mu ne ide u reprezentaciji, a ne možemo čekati pet godina da on proradi.
Jebbiga, u Valensiji kad god je dobio šansu odlično je iskoristio ...Što se tiče Žigića, igrao je odlično u Santanderu, sad igra u Birmingemu, ali u jedinom istinski jakom klubu gde je bio, Valensiji- bio je rezerva. Od Klea jedino bolje što ima je skok igra. Ništa drugo.
Reci mi jeli on ima Kleov dribling, prodor, pas, udarac ? Ja ne vidim da ima.