- Poruka
- 46.700
Za večeras finala konferencija NFL-a. Opasno razmišljam da stavim minus na Atlanta-Green Bay, iako je loša pas odbrana Atlante za Rodžersa mamac, kontam da su svesni da će u raspucanoj igri na kraju verovatno teško proći jer Atlanta ima najbolji napad u NFL. Dakle kao moj Sietl na početku da dugo drži loptu i kratki pasovi taman da se osvoji novi napad (da ne bi onog zajeba specijalaca kada su se raspali i da je ušla voda u uši Atlanti druga priča bi bila). Pa ako povedu da drže loptu. Sada pitanje je kako će Rodžers reagovati,i naravno ako Atlanta povede...mnogo ako....
Granica je 60 poena,visoko u startu
U drugom mislim da će NE to rešiti na iskustvo. Ne znam da li da singliram prvi par ili iskombinujem under i običnog keca na NE
Pošto uvek poginem kada unapred ovde stavim tiket možda se podsvesno pripremam da odigram suprotno
Granica je 60 poena,visoko u startu
U drugom mislim da će NE to rešiti na iskustvo. Ne znam da li da singliram prvi par ili iskombinujem under i običnog keca na NE

Pošto uvek poginem kada unapred ovde stavim tiket možda se podsvesno pripremam da odigram suprotno

Poslednja izmena: