-korisnik-
Aktivan član
- Poruka
- 1.754
Imate li neke predloge za vikend šta odigrati? Razmišljam sledeće: West Ham GG, Burnley daje gol, Arsenal 3+
United-liverpul gg3+ i 1-3+
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imate li neke predloge za vikend šta odigrati? Razmišljam sledeće: West Ham GG, Burnley daje gol, Arsenal 3+
Nemaju svi onu stvar da stave velike pare na kladionicu pogotovo jer se pada i na malu kvotu. Nema sigurnih utakmica to ne postoji.
Evo sada je Nica koja je prva na tabeli odigrala kuci 0:0 sa Mecom koji je poslednji na tabeli. Ja sam osinuo na tu utakmicu.
Nemaju svi onu stvar da stave velike pare na kladionicu pogotovo jer se pada i na malu kvotu. Nema sigurnih utakmica to ne postoji.
Evo sada je Nica koja je prva na tabeli odigrala kuci 0:0 sa Mecom koji je poslednji na tabeli. Ja sam osinuo na tu utakmicu.
Treba probati Egipat w2 i Burnley 0'-2 gola...
![]()
nemam muda da igram na krupno al zato imam strpljenja,
nek ide ovako cele godine nakupiće se
- - - - - - - - - -
dosta mi više onog - prošlo mi 86 parova padoh na 87-mi...
ovako ako jedan izda a neće dva - budem u plusu na 10 singlova
- - - - - - - - - -
pojačaj sa Milan
Ne verujem Milanu,pre bi mozda odigrao gg....
onda stavi Kristal Palas
Ne verujem Milanu,pre bi mozda odigrao gg....
Fino uhvatio kvotu 6,25 na kladjenje uzivo juce. Slovenci gubili 3-4 konstantno, bilo mozda 5 minuta do kraja i ja stavim 50 EUR na X i zabodem 300 i kusur EUR.
Pogledajte prilog 423613
Pre neki dan slozim paklen sistem 7 od 8 i turim 80 i kusur Jura....trebalo izaci preko 1.200 EUR....padnem na zadnjoj utakmici,a nisam ni osiguravao dobitak...tako da sam dobio 100 i kusur EUR samo. Steta...
Pogledajte prilog 423614