Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Najgori su kladionicari koji odigraju 10,15 tiketa sa 10 e ukupno ili na taj nacin igraju. Da odigraju 100 tiketa pasce na svaki i to uglavnom na jedan par npr i onda ce da lricaju kako nemaju srece. U 4 srednje sam imao od kladionice stek od par hiljada eura, igram toliko kladionicu, na razne nacine sam pokusavao..Najbolja stav je odigrati jedan tiket sa 5,10 e za cijeli vikend.. Zato sto je u 2 dana mnogo realnije da se pogodi vise utakmice, veci je izbor i sigurniji parovi i ako je muka cekati 2 dana.. Ja sam zadnja 2 vikenda dobio oko 100 e sa 10..Ako hocete da dobijete morate uloziti malo vise novca i smanjiti kvotu to je glavna stvar..A neki ce da pricaju kako je to previse, a odigraju 10 tiketa za nedelju dana npr sa po 2 e ili jednim i na kraju ukupno daju vise novca.

Kad kažete male kvote na šta mislite, jer to je u klađenju širi pojam? Ako mislite na konačan ishod onda se slažem , jer većina kladioničara kladi se na pobedu favorita, ne može u jednom danu da se desi da svi favoriti pobede, mada i to se dešava ali retko jer bi u tom slučaju kladionice propale. Stvar je u tome da se dobro posloži tiket,barem to kod mene upali jer se dugo kladim i imam dosta iskustva u klađenju.

Nikad nisam razumeo one koji npr odigraju keca na Liverpul a kvota 1,20 , pa pre bih odigrao pola utakmica iz Čempionšipa daje gol, gde su kvote na tu igru veće nego na pobedu npr Liverpula i da strepim 90 min ,kad već na poluvremenu mogu da prođem ako odigram da određena ekipa postiže gol.

Faktor sreće je takođe veoma bitan u klađenju, a evo da se pohvalim da me je sreća danas poslužila pogodio sam Lacio GG, Roma 2, Junajted i Sevilju 1x (oba para su prošla u finišu meča uz veliku dozu sreće)

Poslednja izmena:
Nemaju svi onu stvar da stave velike pare na kladionicu pogotovo jer se pada i na malu kvotu. Nema sigurnih utakmica to ne postoji.
Evo sada je Nica koja je prva na tabeli odigrala kuci 0:0 sa Mecom koji je poslednji na tabeli. Ja sam osinuo na tu utakmicu.

deljenje boda izmedju prvoplasiranog i poslednjeplasiranog je manje više standard u Evropi
Turci taj problem nemaju - slobodno tipuj favorita i 4 plus

Galatasaraj_Singl.jpg

nemam muda da igram na krupno al zato imam strpljenja,
nek ide ovako cele godine nakupiće se

- - - - - - - - - -

dosta mi više onog - prošlo mi 86 parova padoh na 87-mi...
ovako ako jedan izda a neće dva - budem u plusu na 10 singlova

- - - - - - - - - -

Treba probati Egipat w2 i Burnley 0'-2 gola...

pojačaj sa Milan

Inter igra u kombinovanom sastavu tako da nije čudo da su gol primili a i Bolonja je bez dosta standardnih igrača. Tu sam hteo da odigram Inter daje gol u prvom ali sam nažalost preskočio i odigrao Barnsli - Blekpul 0-2 i sad strepim, trenutno je 1-1 ima jos 20 min da se igra.

Fino uhvatio kvotu 6,25 na kladjenje uzivo juce. Slovenci gubili 3-4 konstantno, bilo mozda 5 minuta do kraja i ja stavim 50 EUR na X i zabodem 300 i kusur EUR. :pivce:

wette17.01.2017.jpg

Pre neki dan slozim paklen sistem 7 od 8 i turim 80 i kusur Jura....trebalo izaci preko 1.200 EUR....padnem na zadnjoj utakmici,a nisam ni osiguravao dobitak...tako da sam dobio 100 i kusur EUR samo. Steta...

wette 15.01.2017.jpg

Lyon : Marseille X

Athletic Club : Atletico Madrid X / 0-2

- - - - - - - - - -

Fino uhvatio kvotu 6,25 na kladjenje uzivo juce. Slovenci gubili 3-4 konstantno, bilo mozda 5 minuta do kraja i ja stavim 50 EUR na X i zabodem 300 i kusur EUR. :pivce:

Pogledajte prilog 423613

Pre neki dan slozim paklen sistem 7 od 8 i turim 80 i kusur Jura....trebalo izaci preko 1.200 EUR....padnem na zadnjoj utakmici,a nisam ni osiguravao dobitak...tako da sam dobio 100 i kusur EUR samo. Steta...

Pogledajte prilog 423614

taj party bas ima slabe kvote

Back