Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Trla_Baba_Lan.jpg

Treba mi stručnjak za ligu šampiona...

Benfica - DortMUD
kladže favorizuju ovaj drugi tim, u srcu znamo da je prvi bolji

- - - - - - - - - -

Zdravo momci,ovo mi je prvi post i tu sam da dajem predloge u buducnosti.
Nego,sta je sa Mancesterom,protiv Hala kod 1-1 cista dva penala im nije dao sudija,trebao je Murinjo da ga razbije po sred trave.
Nema igranja na velike timove hehe.

Prijatelju...
Nisu to BOGOVI, to je problem u glavama kockara
Gde piše da favorit stalno mora da pobedjuje?
Kada se to desilo?
Tamo gde je čista situacija bude bedna kvota za milijardere

SAVET ZA ODVIKAVANJE:
imamo dovoljno novca i bez vaših uplata, kockate se na sopstvenu odgovornost
William Hill

JA, KOCKAR, sastavih sledeće kombinacije za današnju patološku mi potrebu u pokušaju da uzmem pare na mufte
svesno i bez ičije prisile rizikujući gubitak mukom zaradjenih sredstava koja mi nisu došla na mufte:

fiksideje.jpg

nek dva prodju (ne računajući poslednje zezanje) - neću biti na šteti
prodje li više - juhu
kombinacia parova je mogla da bude i drugačija
uvek postoji rizik da na tiketu jedan par prodje a drugi ne pa posle da kukam - kud ne uparih ove a one druge stavih levo desno
posle bitke su svi generali
Ovo sam igrao za sebe bez da utičem na bilo čije mišljenje i eventualni gubitak novca

Poslednja izmena:
steauavoluntari.jpg

da je profesionalni sport poštena rabota ne bi bilo problema da se sve ovo stavi na jedan tiket
mada sam smanjio mogućnost gubitka raslojavanjem parova, uvek postoji mogućnost DA NIŠTA NE DODJE KAKO BI TREBALO
Da sam recimo i ovde igrao parove ne bi bio gubitak...
Jesam izbegao Galatasaraj prilikom izbora ali nisam Steauu
Ko je pratio taj meč mogao je da vidi mnogo nelogičnosti
Čim je Steaua primila drugi gol (penal) odmah za dva minuta daje sledeći (penal)
a posle ni da mrdne... čitavih 20 minuta...

Granica35.jpg

prekjuče su zeznuli narod sa PSŽ-om i Barselonom te Benifikama i Dortmundima pa su juče pustili da dodje "kako treba"
ko god da je stavio na DVA KECA kuću, ženu, decu i kuče danas može da podigne još jednu kuću, ženu, dete i kera
pa će da se dobitnici raspomame za danas i sve vrate plus malo da izgube sa LE

dakle, moj savet je da se pazite Lige Evrope za večeras, tu su iznenadženja sigurna rabota

što se mene tiče napucao sam lep obrtni keš za vikend,
podigao za svaki slučaj i odložio pa kad nažickam na pet somića onda krećemo tikete sa po 200, što singlice što dublovi...
i tu i tamo neki pokušaj...

u tudje ruke samo ona stvar raste

- - - - - - - - - -

p.s. bili smo svedoci da Muzzičar nije baš dozvoljavao kladjenje uživo, čak ga je stopirao u jednom momentu nudeći prazan panel
žickanje ne prija pored svih onih reklama o maksimalnim dobiTcima...
rekoh sebi - ovi postadoše ko crkva...

Poslednja izmena:
NORVEŠKA: Get-ligaen / hokej
Kongsvinger-Manglerud
tip: preko 5.5 golova kvota: @1.60 :rumenko:
pocetak: 18:30h

Nisam neki expert za hokej, ali ovo mi je zapalo za oko, bar sto se tice statistike. I kladionice su stavile najmanju kvotu na golove za ovaj mec. Igraju dve zadnjoplasirane ekipe lige, i jedni i drugi su u ofanzivi dosta losi, sto pokazuju i dati golovi, ali zato primaju ih kao na traci, tako da kad se izvuce neki prosjek, ovde bi trebalo prstati od golova. Nije neka velika kvota, ali se moze uzeti u obzir za neki tiketic. Nije 10/10 i nista ne moze biti, ali kvota nije losa za neke kombinacije.

Poslednja izmena:
Pozdrav svima .. postavicu nekih parova koji mi izgledaju veoma zanimljivo, i koje cu odigrati na nekim tiketima i kombinacijama za sutra ..

NJEMAČKA: 2. Bundesliga / fudbal
18:30h Braunschweig-Aue
tip: D2+ (domacin daje dva ili vise golova) kvota: #1.90

Braunschweig je uz Hannover najjaca domacinska ekipa u Cvajti. Igraju odlicno na svom Eintracht-Stadion-u. Ruku na srce, nisu u formi, ne znaju za pobjedu vec cetiri kola, ali vrijeme je da prorade i to upravo na svom stadionu i protiv slabasnog Aue-a. Domacin je jos uvijek u borbi za mjesta koje vode u prvi razred njemackog fudbala. Sto se tice gostiju, oni su na poslednjem mjestu na tabeli, ali samo bod zaostatka izvan crvene zone. Aue u zadnjih 15 sluzbenih utakmica ima jednu jedinu pobjedu, i vrlo je moguce da ce biti ekipa koje se seli u 3. ligu. Gledajuci tabelu, bodovi su potrebni i jednim i drugim, ali mnogo mnogo vise prednosti dajem domacinu.

DANSKA: Metal Ligaen / hokej
20:00h Herlev-Esbjerg
tip: preko 5.5 golova kvota: #1.50

U zivotu nisam odgledao hokej mec u cjelini. Ovo je tip po tabeli, statistici i golovima. Da puno ne duzim, i pisem neke stvari u koje se ne razumijem, evo link ove utakmice i pogledajte sta i kako: http://www.rezultati.com/utakmica/I1ShwYJg/#detalji

FRANCUSKA: Ligue 2 / fudbal
20:00h Clermont-Reims
tip: Reims daje gol kvota: #1.35

Mozda ce neko svasta pomisliti, ali ja ovu ligu volim bar sto se kladionice tice. Da je jedna od tezih za pogoditi i pobjedu, i na golove jeste, ali izazov je izazov. Petkom bar jedna utakmica iz ove lige je na mom tiketu. Reims je jedan od glavnih kandidata da se vrati u drustvo najboljih, ali sa ovakvom igrom koju pokazuju zadnjih pet kola, bas i nece. Veceras na njih je mnogo dobra kvota, ali mislim da je ovaj tip mnogo sigurniji ali sa manjom kvotom, naravno. Igraju sa osrednjom ekipom u ligi, sto i tabela pokazuje. Vrijeme je da Reims pokaze svoju snagu, ali opet sa ovim tipom mogu i da izgube, sto je olaksavajuca okolnost.

BOLIVIJA: Liga de Futbol Prof / fudbal
20:00h Sport Boys-Nacional Potosi
tip: 3+ kvota: #1.50

Posto sam novi ovde, da se predstavim tipovima, i da kazem da mi je ovo jedna od omiljenih liga za 3+ tipove. Cesto budu dobre kvote, mozda malo ko da prati ovo, al u ovoj ligi golova itekako bude. Domacin je neki blagi favorit, al u Boliviji to nista ne mora da znaci, niko se ne bi cudio da zavrsi 0-4. Obe ekipe su i ove sezone poceli igrati na golove, kako su igrali i ranijih godina. U medjusobnim duelima ova dva kluba, golova bude, i trebalo bi tako i veceras u 20:00h po nasem vremenu na Samuel Vaca Jiménez stadionu.

fiksideja170217.jpg

e ovako... PETAK... za vernike postoji samo jedan VELIKI PETAK a za kladioce SVAKI PETAK je VELIKI PETAK
Kladioci su najveći vernici koji postoje na zemljinoj kugli
Niko tako čvrsto ne veruje u prolaznost tiketa kao oni...

Za danas sam uložio VIŠE OD 200 dinara što se vidi na priloženoj fotki
Jednostavno računam - Rumunski Kluž pobedjuje bez problema, Monako može i ovaj put u gostima,
čisto da im se nadju poeni a i ne vole se sa Bastijom

Roda... uvek izmami simpatije kod mene... pa i da ne pobedi ipak je to Roda...
ona nas je sve donelai ne možemo da se ljutimo na nju...
Leverkuzen baš i ne volim ali danas bi mogli da naidju i uzmu potrebne poene,
ko će ga znati, računam na njihovu nepredvidljiost ali u moju korist...

I onda ja vidim, opa, ako ovo prodje biće iljadarka...
i taman da kliknem uplatu i proradi Srbin u meni
Ajde Srbine idi tamo na tenis, nadji bilo koga gde su šanse približne... jedva nadjoh...
Pa na jedan tiket nek pobedi bolji a na drugi tiket nek pobedi srećniji

NAPOMENA: OVO JE MOJA FIKS IDEJA A NE SAVET

Где само нађе 8 и 14 динара да уложиш!?:)

Аугзбург - Леверкузен: ГГ,1.87
Младост - Раднички: 0-2, 1.4
Сошо - Лавал: 1, 2.0
Раја Казабланка - Шабаб Атлас: 1, 1.45
Топ Осс - Ден Бош: 2+пп, 2.0
Јагелонија - Лечна: 1, 1.55

23,5 * 100=2350.

ITALIJA: Serie A / fudbal
18:00h Atalanta-Crotone
tip: D2+ (domacin daje dva ili vise golova) kvota: #1.40

U okviru 25. kola Atalanta ce ugostiti pretposlednji Crotone. Domacini iz Bergama su sigurno hit ove sezone u Seriji A. Igraju strasno zanimljiv i dobar fudbal, i trenutno se nalaze petom mjestu na tabeli, ispred velikana italijanskog fudbala. Imaju mlad tim, odlicne igrace koje traze najbolji klubovi, i na kraju sezone su vec sklopili neke dogovorene transfere, a sve to vodi stari lisac Gasperini. Sto se tice Crotone-a oni ce najvjerovatnije nazad u Seriju B. Domacin ce potvrditi ulogu velikog favorita, igraju odlican fudbal, dok gosti su gotovo otpisani.

BELGIJA: Jupiler League / fudbal
20:00h Eupen-Kortrijk
tip: 3+ kvota: #1.70

Sastaju se pa mozda dve ekipe koje su najvise nepredvidive u prvoj ligi Belgije. I jedni i drugi su imali toliko cudnih rezultata ove sezone da je nevjerovatno. U jednom kolu pobjede gigante, a u drugom izgube lagano od slabijih ekipa. Kladionice su stavile nerealan koeficijent za pobjedu domacina, to mi se ne svidja jer u ovom duelu moze biti svega, ali ono u sta sam nekako siguran da golova nece izostati. Oba kluba igraju ofanzivan fudbal, tradicija golova je tu, tako da bi veceras trebalo se isto i desiti.

BRAZIL: Campeonato Paulista / fudbal
22:30h Santos-Ferroviaria
tip: D2+ (domacin daje dva ili vise golova) kvota: #1.45

Ono sto je bitno za ovaj tip, jeste da velikan brazilskog fudbala Santos, ovo takmicenje vrlo ozbiljno shvatio, sto i pokazuje na travnatim terenima u zadnjih par utakmica. Imaju odlicnu ekipu, dosta poznatih i iskusnih fudbalera. Igraju na svom terenu protiv nizerazrednog kluba Ferroviaria za koji dosta ljudi nije ni culo, a realno tesko gdje se moze i cuti. Razlika u kvalitetu je ogromna, ove utakmice Santos igra ozbiljno, i sa prvim timom, tako da mislim da gosti nemaju sta traziti ovde.

DANSKA: Superliga / fudbal
16:00h Silkeborg-Horsens
tip: 2+ kvota: #1.35

U dosta evropskih liga mozemo vidjeti da se igra sistem playoff, tako je i u Danskoj. Ako se pogleda tabela i jednim i drugim su potrebni bodovi. Oba kluba kad se pogledaju medjusobni dueli daju golove, i ove sezone je tako. Bookmaker-i su stavili mnogo dobru kvotu za 3+ (oko #2.00), razmisljao sam da stavim, ali hocu malo na sigurno i idem na 2+ gdje je isto dobra kvota da se nadje na nekom tiketu, jer ih subotom bude dosta.

ENGLESKA: Vanarama National League / fudbal
16:00h Woking-Southport
tip: 3+ kvota: #1.65

Rijec je o engleskoj nizoj ligi. Mozda ovo rijetko ko igra na kladionici, ali ja ih pratim, i ubaciti novac na golove nije na odmet. Kad covjek uzme listu za subotu, tesko da zaobidje nekog Engleza. Tako sam se ja odlucio za ovaj mec na golove, jer ih statisticki dosta ima, tako da se nadam da ce i danas ispostovati kako treba.

IZRAEL: Ligat ha'Al / fudbal
19:30h M. Tel Aviv-Shmona
tip: D2+ (domacin daje dva ili vise golova) kvota: #1.55

Mislim da vecina kladionicara na svojim tiketima ima najvise utakmica iz liga petice, ali ja tog najmanje imam. Zato cesto igram ove ostale lige, i ganjam favorite. To je slucaj sa ovim parom. Iako tabela ne pokazuje toliko, ali za mene je Maccabi u ovom mecu veliki favorit za osvajanje tri boda, i sa bar dva postignuta gola. Momci iz Tel Aviv su usli u odlicnu formu, imaju samo jedan poraz u deset meceva, dok Shmona u losoj seriji (cetiri vezana poraza). Kvalitet i forma bi trebala presuditi.

UKUPNO PAROVA: 4
DOBITNI: 3
GUBITNI: 1

fiksideja170217.jpg

e ovako... PETAK... za vernike postoji samo jedan VELIKI PETAK a za kladioce SVAKI PETAK je VELIKI PETAK
Kladioci su najveći vernici koji postoje na zemljinoj kugli
Niko tako čvrsto ne veruje u prolaznost tiketa kao oni...

Za danas sam uložio VIŠE OD 200 dinara što se vidi na priloženoj fotki
Jednostavno računam - Rumunski Kluž pobedjuje bez problema, Monako može i ovaj put u gostima,
čisto da im se nadju poeni a i ne vole se sa Bastijom

Roda... uvek izmami simpatije kod mene... pa i da ne pobedi ipak je to Roda...
ona nas je sve donelai ne možemo da se ljutimo na nju...
Leverkuzen baš i ne volim ali danas bi mogli da naidju i uzmu potrebne poene,
ko će ga znati, računam na njihovu nepredvidljiost ali u moju korist...

I onda ja vidim, opa, ako ovo prodje biće iljadarka...
i taman da kliknem uplatu i proradi Srbin u meni
Ajde Srbine idi tamo na tenis, nadji bilo koga gde su šanse približne... jedva nadjoh...
Pa na jedan tiket nek pobedi bolji a na drugi tiket nek pobedi srećniji

NAPOMENA: OVO JE MOJA FIKS IDEJA A NE SAVET

Monako...

- - - - - - - - - -

Где само нађе 8 и 14 динара да уложиш!?:)

Аугзбург - Леверкузен: ГГ,1.87
Младост - Раднички: 0-2, 1.4
Сошо - Лавал: 1, 2.0
Раја Казабланка - Шабаб Атлас: 1, 1.45
Топ Осс - Ден Бош: 2+пп, 2.0
Јагелонија - Лечна: 1, 1.55

23,5 * 100=2350.

Soso :rtfm:

Bravo za Top Oss. :klap:

Zamalo Leki. Jbg
Sad cu ja za danas da postavim jedan tiket.

- - - - - - - - - -

ITALIJA: Serie A / fudbal
18:00h Atalanta-Crotone
tip: D2+ (domacin daje dva ili vise golova) kvota: #1.40

U okviru 25. kola Atalanta ce ugostiti pretposlednji Crotone. Domacini iz Bergama su sigurno hit ove sezone u Seriji A. Igraju strasno zanimljiv i dobar fudbal, i trenutno se nalaze petom mjestu na tabeli, ispred velikana italijanskog fudbala. Imaju mlad tim, odlicne igrace koje traze najbolji klubovi, i na kraju sezone su vec sklopili neke dogovorene transfere, a sve to vodi stari lisac Gasperini. Sto se tice Crotone-a oni ce najvjerovatnije nazad u Seriju B. Domacin ce potvrditi ulogu velikog favorita, igraju odlican fudbal, dok gosti su gotovo otpisani.

BELGIJA: Jupiler League / fudbal
20:00h Eupen-Kortrijk
tip: 3+ kvota: #1.70

Sastaju se pa mozda dve ekipe koje su najvise nepredvidive u prvoj ligi Belgije. I jedni i drugi su imali toliko cudnih rezultata ove sezone da je nevjerovatno. U jednom kolu pobjede gigante, a u drugom izgube lagano od slabijih ekipa. Kladionice su stavile nerealan koeficijent za pobjedu domacina, to mi se ne svidja jer u ovom duelu moze biti svega, ali ono u sta sam nekako siguran da golova nece izostati. Oba kluba igraju ofanzivan fudbal, tradicija golova je tu, tako da bi veceras trebalo se isto i desiti.

BRAZIL: Campeonato Paulista / fudbal
22:30h Santos-Ferroviaria
tip: D2+ (domacin daje dva ili vise golova) kvota: #1.45

Ono sto je bitno za ovaj tip, jeste da velikan brazilskog fudbala Santos, ovo takmicenje vrlo ozbiljno shvatio, sto i pokazuje na travnatim terenima u zadnjih par utakmica. Imaju odlicnu ekipu, dosta poznatih i iskusnih fudbalera. Igraju na svom terenu protiv nizerazrednog kluba Ferroviaria za koji dosta ljudi nije ni culo, a realno tesko gdje se moze i cuti. Razlika u kvalitetu je ogromna, ove utakmice Santos igra ozbiljno, i sa prvim timom, tako da mislim da gosti nemaju sta traziti ovde.

DANSKA: Superliga / fudbal
16:00h Silkeborg-Horsens
tip: 2+ kvota: #1.35

U dosta evropskih liga mozemo vidjeti da se igra sistem playoff, tako je i u Danskoj. Ako se pogleda tabela i jednim i drugim su potrebni bodovi. Oba kluba kad se pogledaju medjusobni dueli daju golove, i ove sezone je tako. Bookmaker-i su stavili mnogo dobru kvotu za 3+ (oko #2.00), razmisljao sam da stavim, ali hocu malo na sigurno i idem na 2+ gdje je isto dobra kvota da se nadje na nekom tiketu, jer ih subotom bude dosta.

ENGLESKA: Vanarama National League / fudbal
16:00h Woking-Southport
tip: 3+ kvota: #1.65

Rijec je o engleskoj nizoj ligi. Mozda ovo rijetko ko igra na kladionici, ali ja ih pratim, i ubaciti novac na golove nije na odmet. Kad covjek uzme listu za subotu, tesko da zaobidje nekog Engleza. Tako sam se ja odlucio za ovaj mec na golove, jer ih statisticki dosta ima, tako da se nadam da ce i danas ispostovati kako treba.

IZRAEL: Ligat ha'Al / fudbal
19:30h M. Tel Aviv-Shmona
tip: D2+ (domacin daje dva ili vise golova) kvota: #1.55

Mislim da vecina kladionicara na svojim tiketima ima najvise utakmica iz liga petice, ali ja tog najmanje imam. Zato cesto igram ove ostale lige, i ganjam favorite. To je slucaj sa ovim parom. Iako tabela ne pokazuje toliko, ali za mene je Maccabi u ovom mecu veliki favorit za osvajanje tri boda, i sa bar dva postignuta gola. Momci iz Tel Aviv su usli u odlicnu formu, imaju samo jedan poraz u deset meceva, dok Shmona u losoj seriji (cetiri vezana poraza). Kvalitet i forma bi trebala presuditi.

UKUPNO PAROVA: 4
DOBITNI: 3
GUBITNI: 1

Sto kaze jedna moja drugarica za jedno oko Con Korav. :)

Poslednja izmena:
Ovo mi je neka sigurica:

Sevilja - Eibar 1 (1,55)
Cukaricki - Javor 1 (1,60)
Harts - Invernes 1 (1,60)
Jang Bojs - Sent Galen 1 (1,45)

Kvota: 5,76

A ja cu probati to isto samo mix:

Sevilja - Eibar 1 & 2-5 (1.95)
Cukaricki - Javor 1 & 0-3 (1.85)
Harts - Invernes 1 & 2-4 (2.25)
Jang Bojs - Sent Galen 1 & 3-6 (1.95)

Kvota: 15,85

Izvor Max Bet

Ovo mi je neka sigurica:

Sevilja - Eibar 1 (1,55) :tick:
Cukaricki - Javor 1 (1,60):tick:
Harts - Invernes 1 (1,60):cross:
Jang Bojs - Sent Galen 1 (1,45):cross:

Kvota: 5,76

A ja cu probati to isto samo mix:

Sevilja - Eibar 1 & 2-5 (1.95):tick:
Cukaricki - Javor 1 & 0-3 (1.85):tick:
Harts - Invernes 1 & 2-4 (2.25):cross:
Jang Bojs - Sent Galen 1 & 3-6 (1.95):cross:

Kvota: 15,85

Izvor Max Bet

Zakasnio sam da uplatim Harts pa sam ubacio Sporting - Rio Ave 1 & 0-3 (2,00) :tick:
Dzaba kad me Jang Bojs prodao.

Još se oporavljam od prevare dana...
Bio sam uključio prenos od 60-og minuta... jao jao...
Publika zviždi na sve strane...
Bastia vodi loptu UAAAA
Monako uzme loptu UAAAAAAAAAAAA

Izgleda i oni sa tribina pukli tiket
no nema veze... bilo šta je bilo...
GDE JE PUNO PARA U IGRI OBRAZ PRVI STRADA

i eto, još za sutra imam jedan pokušaj pa šta bude

nedelja190217.jpg

Prosto ne vidim ko bi mogao da zasere, stručno da se izrazim...

Vardar - Škupi nema šta da se misli, možda bude i previše golova zbog ljubavi
Rad - Partizan, očekujem i GG situaciju ali sam izabrao pobedu Partizana
Lion - Dižon, valjda Lion neće da imitira Monako?
Split - Hajduk... zar ovde treba da se misli?
Bešiktaš - Akhisar - ovde je takodje uključena GG mogućnost, ali se uzdamo u Bešiktaš kao značajno jači klub
Vitese - Ajax - e aj da vidim dal će Ajax da izgubi
Kijevo - Napoli - e aj da vidim dal će Napoli da izgubi

video sam još interesantnih parova a onda se lupih po prstima... :D

SR: Молим без варања
HR. Molim bez varanja
МК: Ве молиме не мамење
TUR : Hiçbir hile Lütfen
HOL: Gelieve geen bedrog
ITA:Si prega di non barare

a evo i na kineskom:
CHI: 请没有作弊

DANKE!