KK Partizan

Zvanični sajt KSS a

Screenshot_20251223-113347_Viber.jpg

Nekog Tajrika Dzonsa koji se naljuti kad cuje da je novi igrac placeniji od njega, koji preskace utakmice jer je povredjen a magnet ne pokazuje nista?
.
Ово је врхунски спин циганских медија који се ослања на наш идидотзам још из социјализма, где свако прати оног поред себе колику зараду има и тако се мери.

У западним системима не смеш да помињеш зараду других до "асесмента" (оцена) који се врши један на један са представником управе, обично при крају године и када кадровицима управе можеш да кажеш своја запажања (укључујући и сазнања о зарадама других) и шта очекујеш.

Управа тада одлучује да ли да се изађе у сусрет твојим захтевима, делимично усвоје или потпуно одбаце.

Тај западни систем је до детаља уређен и ова прича о Тајрику је тотални спин циганских медија.

На западу важи следећи принцип којег се сви придржавају, да ли си потписао ову зараду и бенефиције?

Јесам.

Онда ћути и чекај "асесмент", па покушај да договориш нове услове.

.

Poslednja izmena:
.
Ово је врхунски спин циганских медија који се ослања на наш идидотзам још из социјализма, где свако прати оног поред себе колику зараду има и тако се мери.

У западним системима не смеш да помињеш зараду других до "асесмента" (оцена) који се врши један на један са представником управе, обично при крају године и када кадровицима управе можеш да кажеш своја запажања (укључујући и сазнања о зарадама других) и шта очекујеш.

Управа тада одлучује да ли да се изађе у сусрет твојим захтевима, делимично усвоје или потпуно одбаце.

Тај западни систем је до детаља уређен и ова прича о Тајрику је тотални спин циганских медија.

На западу важи следећи принцип којег се сви придржавају, да ли си потписао ову зараду и бенефиције?

Јесам.

Онда ћути и чекај "асесмент", па покушај да договориш нове услове.

.

.
Ово је врхунски спин циганских медија који се ослања на наш идидотзам још из социјализма, где свако прати оног поред себе колику зараду има и тако се мери..

Jedino sto ne valja oko te price je sto je trac pa nisam skroz siguran da je istina, a ne potice od ciganskih medija nego od grobarskog izvora (tracera), pa ako je zavrsilo medju ciganskim medijima to je druga prica. A to je da su izvesni clanovi naseg UO izbacivali plate i upoznavali nase igrace preko menadzera oko plata. A to kako stvari na Zapadu funkcionisu ne znaci da Tajrik funkcionise isto tako, posto je ocigledno receno da je lik najblaze receno malo vatren i ode lako u smer koji ne treba. :mrgreen:

E, jedino ako celu pricu nije poturio neko od ciganskih medija prvo medju grobare. ;)

Mislim OK je sto branis igrace od toga, eno i Zelimir ih je ostavio po strani, ali malo ih previse branis a to mozda nije u sklopu celokupne istine o desavanjima. Eno ti pomocni trener Iskijerdo koji je smeo da kaze da je napravljen klan busaca. Nit je ciganin, niti je odavde, niti ima interes.

.
Ма наравно.

Ти сигурно на свом послу у Немачкој лајеш около и бесниш због зарада твојих колега :rotf:

Ћутиш о томе као заливен, па на крају године када са шефом оцењујете резултате и разговарате о следећој евентуално нешто зуцнеш о томе.

Знаш, ја се зовем корнфлејкс и о томе немам појма, што би рекао твој колега 123.

.

Jedino sto ne valja oko te price je sto je trac pa nisam skroz siguran da je istina, a ne potice od ciganskih medija nego od grobarskog izvora (tracera), pa ako je zavrsilo medju ciganskim medijima to je druga prica. A to je da su izvesni clanovi naseg UO izbacivali plate i upoznavali nase igrace preko menadzera oko plata. A to kako stvari na Zapadu funkcionisu ne znaci da Tajrik funkcionise isto tako, posto je ocigledno receno da je lik najblaze receno malo vatren i ode lako u smer koji ne treba. :mrgreen:

E, jedino ako celu pricu nije poturio neko od ciganskih medija prvo medju grobare. ;)

Mislim OK je sto branis igrace od toga, eno i Zelimir ih je ostavio po strani, ali malo ih previse branis a to mozda nije u sklopu celokupne istine o desavanjima. Eno ti pomocni trener Iskijerdo koji je smeo da kaze da je napravljen klan busaca. Nit je ciganin, niti je odavde, niti ima interes.
.
Овако.

Немам појма шта се стварно дешавало и дешава и све што знам је са мреже.

Ја реагујем на нелогичности и о томе пишем.

Покушавам да замислим ту причу која би изгледала овако:

Џонс је сазнао колика је зарада Фернанда, попиздео је и одбија да игра.

Сада замисли приватну фирму са којом си договорио посао и зараду, па после три месеца фирма ангажује другог лика који договори већу зараду за исти или сличан посао.

Шта ћеш да радиш?

а) кренеш да саботираш фирму и бесниш што је неки твој колега закључио уговор који би ти волео да си закључио;
б) наставиш да радиш посао који си уговорио и чекао прилику да своје незадовољство изразиш тамо где то може да се реши;
в) организујеш сараднике да отераш шефа који са тим никакве везе нема јер са њим ништа ниси уговарао.

Шта руководство обично ради у оваквим ситуацијама?

а) зове незадовољног лика и саопшти му или ћеш да се придржаваш уговора или тражи други посао;
б) процењује да ли да се захтевима изађе у сусрет, делимично се прихвате или одбаце;
в) моментални отказ.

А сада упореди шта нама цигански медији сервирају да се у Партзану десило.

Нелогично.

.

.
Он понавља све што сам у последњих пар уписа овде писао.

Међутим, он се задржава на површном нивоу.

Мени није јасно како један Џабари Паркер јебеној Крки не може да утрпа више од два коша.

Нелогично је са које год стране да гледаш, па нека му је јуче (не дај Боже) умро отац и изнео сам своје сумње.

Искрено, мисли да човек шаље поруку, другачије објашњење немам.

Гледао сам пре пар година на јубиту неки снимак.

Прелепа празноглавица решила је да своју мачку шета на некој пешчаној плажи на повдоцу.

Та поносна животиња следила је свој природни инстикти и то није прихватила, па је једноставно легла на песак, а празноглавица је мачку вукла по песку. Неки пролазник је то снимио и објавио.

Е тако ми личе наступи Паркера у Партизану, а своје сумње сам навео раније.

.

Back