KK Partizan

.
Meni se čini da oni Željka ne zarezuju ni 2% nego igraju svoju divljačku košarku. Bukvalno svako za sebe.
.
Апсолутно исти утисак сам стекао током утакмице, једна реакција Покушевског у фазону, немој да смараш, још неких играча...

И онда је Жељко на почетку 4/4 сео на клупу и није се померао неколико минута, у фазону:

Уместо да будете паметни и слушате, ви се правите паметни и причате,

ОК, кажите шта имате да кажете.

(у мом универзуму паметни људи слушају па доносе одлуке, а ови што се праве паметни, објашњавају и чак не покушавају да било шта промене).

И то је јадно изгледало, чак и када је Панатенаикос спустио гас.

Озбиљан разговор тек треба да се обави.

.

.

.
Апсолутно исти утисак сам стекао током утакмице, једна реакција Покушевског у фазону, немој да смараш, још неких играча...

И онда је Жељко на почетку 4/4 сео на клупу и није се померао неколико минута, у фазону:

Уместо да будете паметни и слушате, ви се правите паметни и причате,

ОК, кажите шта имате да кажете.

(у мом универзуму паметни људи слушају па доносе одлуке, а ови што се праве паметни, објашњавају и чак не покушавају да било шта промене).

И то је јадно изгледало, чак и када је Панатенаикос спустио гас.

Озбиљан разговор тек треба да се обави.

.
Onda je očigledno trener kriv za sve. Izgleda da Željko više nema autoritet. Da li su kod Duleta smeli da igraju kako oni žele?

Onda je očigledno trener kriv za sve. Izgleda da Željko više nema autoritet. Da li su kod Duleta smeli da igraju kako oni žele?
.
А шта конкретно Жељко може да уради?

Његово је да изабере петорку, врши измене, зове тајмаут и поздрави се са противничким тренером.

Остало је на играчима.

Једино да узме неку шибу, па ко промаши, преко колена.

Ако овим играчима није ауторитет неко ко је освојио 9 (девет) лига европе, пре неку сезону двапут звекнуо Реал у Мадриду са осредњим тимом, не знам шта они очекују.

То је циганска прича.

Из неког несхватљивог разлога, цркли су да Жељко оде из Партизана и све је ангажовано у том правцу укључујући нарочито медије.

Па имаш готово истоветне наслове када год Партизан изгуби. Увек је то "тежак" пораз, "распад" и сл.

Ево претходни пораз против Панатенаикоса јануара ове године:

Partizan se raspao u Atini: Panatinaikos srušio crno-bele i udaljio ih od plej-ina! 09.01.2025.

А ево данас:

Partizan se raspadа 26.11.2025.

Без маште и било каквог сакривања, као стало им да Партизан ниже победе...

.

Poslednja izmena:
.
И сада гледај ситуацију.

Док је у Партизану био само Остоја, тим је буквално био распад, 6. у АБА лиги.

Када су дошли Обрадовић и Савић, Партизанм је процветао и постао хит Евролиге.

Изгледа ми очигледно да је Остоја кртица власти убачена да ровари.

Нарочито када се сазнало да је Партизан скупио прилоге навијача да се запуше уста идиоту који се после сјајних победа Партизана јавио да обавести да Партизан дугује за порез, а он те паре није уплатио на рачун пореза.

Оваква свињарија може да се уради једино по задатку.

Као неизлечивом теоретичару завере и даље су ми живе слике Остојиног срдачног односа и грљења са Пантером, иначе бившим играчем Звезде (значи на директној вези са Човићем и даље...) на утакмицама које су претходиле његовом идиотском испаду у добијеној утакмици против Реала у Мадриду.

Те службе разрађују све варијанте. Ништа друго и не раде...

.

Brate uplaćene su sve pare

A ova priča: Igrači ne slušaju Željka..pa Željko ih je birao!!!!

To ko ja oženim se i kažem ne sluša me žena.. ja sam je birao za ženu

Dakle Željko je kriv da se ne lažemo.. kupio je škart igrače koji za krac ne igraju.. 5 igrača sva 5 promašena.. ko Zvezda u Fudbalu kad kupuje..kolko je prve sezone pogodio sa pojačanjima ( Panter, Ledej, Exum, Naneli, Lesor ) ove sezone je sve sjbao.. ko što rekoh početak je, ima još da se igra al ne vidim da može da se desi neka promena

Inače Zvezdi preko KSS a leglo još milion eura.. Vučić uplati Čoviću, Čović prosledi Zvezdi, Ostoja i Željko ćute

Brate uplaćene su sve pare

A ova priča: Igrači ne slušaju Željka..pa Željko ih je birao!!!!

To ko ja oženim se i kažem ne sluša me žena.. ja sam je birao za ženu

Dakle Željko je kriv da se ne lažemo.. kupio je škart igrače koji za krac ne igraju.. 5 igrača sva 5 promašena.. ko Zvezda u Fudbalu kad kupuje..kolko je prve sezone pogodio sa pojačanjima ( Panter, Ledej, Exum, Naneli, Lesor ) ove sezone je sve sjbao.. ko što rekoh početak je, ima još da se igra al ne vidim da može da se desi neka promena

Inače Zvezdi preko KSS a leglo još milion eura.. Vučić uplati Čoviću, Čović prosledi Zvezdi
.
Знам, али нису уплаћене неко дуже време након што су уплаћене на рачун Партизана. Наменска средства промптно (без одлагања) се уплаћују где треба.

А иначе је необично да се неко ожени, па открије да га жена не слуша.

Зато сам написао у ранијем посту да Тајрика треба отерати из Партизана. Такав имам осећај.

У Партизану је све очигледнији раскол између спортског сектора и партијских захтева које председник треба да спроводи.

Управа свакако има утиај на играче и негде видим да из тог правца овај ветар дува.

Ако исти тим који прво полувреме функционише као машина и одигра егал са бившим освајачем ЕЛ у гостима у другом полувремену направи 0:25, тренер је крив???

.

jbg Željko ih je birao.
Gledam onog Parkera..taman sam se ponadao posle utakmice proiv Derbija da će da proigra on us ere.. ne znam zašto Tajrika brate? Jedan od retkih koji se trudi..

jbg Željko ih je birao.
Gledam onog Parkera..taman sam se ponadao posle utakmice proiv Derbija da će da proigra on us ere.. ne znam zašto Tajrika brate? Jedan od retkih koji se trudi..
.
Био наш најбољи играч до Асвела.

А онда се негде "пресалдумио".

Чини ми се да му је другачији и приступ и наступ и нешто ми ту озбиљно не мирише.

Дај Боже да грешим...

.

Ako sns kartel otera Zeljka treba ugasiti kompletno JSD Partizan.
:mazi::mazi::mazi:
СНС картел га довео а иде сам у Дубаи по десету титулу или у Манчестер Јунајтед да игра НБА Европа :per:

1764170453942.png

Greota da oteraju takvog coveka ja ocekujem da partizan ispadne iz evrolige i da izgubi aba ligu!

zeljko obradovic ljudina ipak nije mogao da izvojeva SNS mafiji koja ubija sve srpske ustanove i klubove

Ако тај нижеразредни србски кошаркашки Клуб уопште жели да преживи,ово је једино могуће Решење.
п.с. и да се врате молим сви мобилни одузети инвалидима(играчима) на Полувремену у Свлачионици у Атини јер приликом НЕмогућства гледања у фон је ту очигледно дошло до кратког Споја па им лопта испада ,право у руке Кендрика Нана :mrgreen:

Back