Nebojsa.bg
Veoma poznat
- Poruka
- 11.817
Težak poraz može izlečiti samo pobeda sutra
biće teško ali kada nije bilo..
vidim svi su zdravi i spremni, optimista sam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Težak poraz može izlečiti samo pobeda sutra
biće teško ali kada nije bilo..
vidim svi su zdravi i spremni, optimista sam

Sada nas je u cetvrtoj ubilo to sto je sudija svirao Brunu faul u napadu

.
нисам чуо ту тврдњу но, недопустиво је да се већ неки пут прима 100 поена кући и ту је у праву.
Прича се да Обрадовић није научио играче да изведу лопту из аута...
.
.Dozvoljavamo protivnicima najveci procenat pogodjenih trojki, do nas je. Meni crni oblak padne preko ociju kad vidim da nam otvaraju utakmicu trojkom. Onda dobro udju u mec, raspucaju se, a onda na kraju pocnu i frizidere da ubacuju. Veceras su sve imali otvoreno, tu ima i do toga sto dobro citaju igru, ali ima i do nas.
No, mozemo da zivimo sa time (treba vremena da legne odbrana kako treba) ako ne gresimo drugde, a mi smo veceras dozvolili i to, i ofanzivne skokove, i gubili se na svaku nelagodnost, i otvorili mec sa 0:14, i opet birali losa resenja u momentima kad smo mogli nesto - naravno da cemo izgubiti.
Mene zabrinjavaju iskreno izjave Obradovica poput one da se iznenadio da Marinkovic i Parker nece igrati, a on se spremao. Covece, pa kako mi to vodimo tim kad dodje neki cika sutradan ujutro i kaze ti e ipak nista od dva bitna igraca? Ako su bili neizvesni, onda se nije trebalo spremati tako.
Јел беше онај интригинисани Случај кад је Супруга Влада Дивца убила својим аутом марке-Смарт- неког Пешака на Бранковом Мосту у Бг-у па се све то некако..заташкало?
.To je OK, ali ne moze da se pristupa poslu tako da je to iznenadna odluka. Kad bih ja pricao da cu zavrsiti svoj deo posla do cetvrtka, svi se planiraju prema tome, jave klijentu da stize, a ja onda kazem u cetvrtak ujutro, e ipak ne mogu, pa zvao bi me sef licno da mi odsrafi glavu.
То је тај случај када је супруга Владе Дивца убила својим аутом пешака на Бранковом мосту возећи ауто по Доминиканској републици.Јел беше онај интригинисани Случај кад је Супруга Влада Дивца убила својим аутом марке-Смарт- неког Пешака на Бранковом Мосту у Бг-у па се све то некако..заташкало?
Najbolji slučaj je kada je osnivač КК ЦЗБ ФМП ugušio pobunu na jugu Srbije i sačuvao Preševo, Bujanovac i Medveđu u sastavu zemlje, sprečio dalju eskalaciju nasilja i neke potencijalne nove represalije i kaznene ekspedicije protiv nas. Ni hvala mu niste rekli za toЈош бољи случај је када је оснивач КК ЦЗБ ФМП покрао паре од Срба са Косова.
то није до тренера, то је до играча 14-0 отвара и Асвел и Фенер а Монако не направио 22-0 за јако кратко време али сте кажњени тада, нисам ни ја гледао наравно али исте ствари понављају из утакмице у утакмицуСачувао сам живце кад ово нисам гледао, али кад видим резултат 0-14 на почетку све је јасно.
Фенербахче ће се ЗВАНИЧНО ЖАЛИТИ надлежнима у Евролиги због шеталице, мораће Желимир ЗВАНИЧНО ИЗВИЊЕЊЕ да упути за Станбол
Леп Транс,па ово је право-правцато уметничко Дело!
Сад је Проблем што се ово диже до Плафона-значи ,није само навијачка Фора него урађено уз сагласност самог Клуба где би стварно могли чак и да Вас казне јер се турад жалила.

Најбољи слчај када слика ратног злочинца Туђмана комаданта и идеолога погрома над 250 000 Срба из Далмације, Лиге, Баније, Кордуна, слика тог "човека и дан данас виси у службеним посторијама само зато што је био ген сек од 1954 до 1958 а председник ЈСД-а од 58 до 61 када вам је подарио нове клупске бојеЈош бољи случај је када је оснивач КК ЦЗБ ФМП покрао паре од Срба са Косова.
.Realno, cela ta koreografija sa Obilicem i Muratom na sportskom terenu je katastrofalna, ciganska i radikalska. Jedino bih razumeo da smo mi stari "mali" Partizan naspram prebogatog i velikog Fenerbahcea, pa da se lozimo na to. Ovako niti mi mozemo da se identifikujemo sa time, niti je pristojno, niti ima veze sa danom danasnjim, i na kraju nema veze ni sa sportom. Patetican cigansko-nacionalisticki performans, a podrska takvim stvarima jasno reflektuje tu gde smo danas kao drustvo, kada pokusavamo da se otresemo radikala ne napustajuci radikalsku jeftinu ideologiju, a sve zeleci da smo deo bogate Evro(pe)lige.
Ma to namerno ovi što su protiv Žoca.
Апсолутно дебилна, ћаци кореографија потпуно у стилу комшинице.
Подиже се сцена из Косовског боја, а на терену ни једног Турчина, укључујући тренера и на другој страни по неки Србин...
.