KK Partizan

Dozvoljavamo protivnicima najveci procenat pogodjenih trojki, do nas je. Meni crni oblak padne preko ociju kad vidim da nam otvaraju utakmicu trojkom. Onda dobro udju u mec, raspucaju se, a onda na kraju pocnu i frizidere da ubacuju. Veceras su sve imali otvoreno, tu ima i do toga sto dobro citaju igru, ali ima i do nas.

No, mozemo da zivimo sa time (treba vremena da legne odbrana kako treba) ako ne gresimo drugde, a mi smo veceras dozvolili i to, i ofanzivne skokove, i gubili se na svaku nelagodnost, i otvorili mec sa 0:14, i opet birali losa resenja u momentima kad smo mogli nesto - naravno da cemo izgubiti.

Mene zabrinjavaju iskreno izjave Obradovica poput one da se iznenadio da Marinkovic i Parker nece igrati, a on se spremao. Covece, pa kako mi to vodimo tim kad dodje neki cika sutradan ujutro i kaze ti e ipak nista od dva bitna igraca? Ako su bili neizvesni, onda se nije trebalo spremati tako.

Dozvoljavamo protivnicima najveci procenat pogodjenih trojki, do nas je. Meni crni oblak padne preko ociju kad vidim da nam otvaraju utakmicu trojkom. Onda dobro udju u mec, raspucaju se, a onda na kraju pocnu i frizidere da ubacuju. Veceras su sve imali otvoreno, tu ima i do toga sto dobro citaju igru, ali ima i do nas.

No, mozemo da zivimo sa time (treba vremena da legne odbrana kako treba) ako ne gresimo drugde, a mi smo veceras dozvolili i to, i ofanzivne skokove, i gubili se na svaku nelagodnost, i otvorili mec sa 0:14, i opet birali losa resenja u momentima kad smo mogli nesto - naravno da cemo izgubiti.

Mene zabrinjavaju iskreno izjave Obradovica poput one da se iznenadio da Marinkovic i Parker nece igrati, a on se spremao. Covece, pa kako mi to vodimo tim kad dodje neki cika sutradan ujutro i kaze ti e ipak nista od dva bitna igraca? Ako su bili neizvesni, onda se nije trebalo spremati tako.
.
Исто је било и са Тајриком против Асвела.

Играчи из повреде играју по одобрењу лекара.

Ако лекар каже није још спреман да игра шта тренер или било ко може да уради?

Не бих се изненадио да их је прегледао лично доктор Живота...

.

Појачање за вечерас.
Pogledajte prilog 1820906
Жељко ОБРАДОВИЋ - Владе ДИВАЦ - Зоран САВИЋ
Јел беше онај интригинисани Случај кад је Супруга Влада Дивца убила својим аутом марке-Смарт- неког Пешака на Бранковом Мосту у Бг-у па се све то некако..заташкало?

To je OK, ali ne moze da se pristupa poslu tako da je to iznenadna odluka. Kad bih ja pricao da cu zavrsiti svoj deo posla do cetvrtka, svi se planiraju prema tome, jave klijentu da stize, a ja onda kazem u cetvrtak ujutro, e ipak ne mogu, pa zvao bi me sef licno da mi odsrafi glavu.

Evo vratio se
Arena nikad praznija.. nije bilo ni 15 000.. valjda zbog Slave..
Igra, katastrofa.. opet izgubljena utakmica posle 5 minuta.. sve ovo ostalo je bilo sviranje k.. mi priđemo oni se odlepe i tako do kraja..
Ne možeš da pobediš utakmicu ako kreneš sa 0:14.. desilo se jednom ali samo jednom i to protiv prosečnog Makabija..
Naravno opet pobedio tim koji je bolje šibao trojke kao uoastalom na 90 % mečeva Evrolige..
Trinki je to lepo objasnio.. ko je bolji za 3 taj pobeđuje, nema tu filozofije..
Željku se ovaj put i nema šta zameriti.. ok izmene i tajm auti, krenuo sa ok petorkom..nije vikao na igrače, bio je smiren.. dakle sve je do njih.. osim Sterlinga i to samo u drugom pol niko nije igrao.. kad ih vidim s onim slušalicama na zagrevanju jbao bi im mater..
Sudije navlačile za njih ali ništa preterano..
Navijanje loše.. izgleda se onaj kop razdelio i odmah se vidi..
Šta reći.. sledi Pao i još jedan lagan poraz, pa Zvezda čini mi se..
Što se EL tiče ova sezona je završena.. jedino neku ludu seriju da napravimo al msm da nemamo igrače za tako nešto.. pobeđivaćemo, gubićemo i sve će to biti dovoljno za neko 12 to, 13 to mesto ko što nam je Miško predvideo pre početka sezone.

Poslednja izmena:
To je OK, ali ne moze da se pristupa poslu tako da je to iznenadna odluka. Kad bih ja pricao da cu zavrsiti svoj deo posla do cetvrtka, svi se planiraju prema tome, jave klijentu da stize, a ja onda kazem u cetvrtak ujutro, e ipak ne mogu, pa zvao bi me sef licno da mi odsrafi glavu.
.
Жељко у изјави после утакмице каже "речено ми је да Паркер и Вања не могу да играју".

Обично се каже, играч се пожалио да не може да игра или по савету лекара није играо.

Ко је то рекао Жељку, остаје тајна.

Каже даље, из прве петорке, Карлик, Вања, Милтон, Паркер и Тајрик против Асвела нису играли четворица, а вечерас тројица.

.

Poslednja izmena:
Matematicki smo jos daleko od izgubljene sezone. One sada vec cuvene sezone smo imali koliko 3-8 u jednom momentu, pa se lagano popeli na 6. mesto i mogli i jos vise. Sad jos ima da se igra 4 utakmice vise, vala daleko smo od toga da ne mozemo da se borimo makar za plej-in. Isto tako, nije da ni igracki nemamo kvalitet.

Ono sto je problem sto smo timski jezivo uzasni i bukvalno resetovani na pocetak sezone sa povredom Karlika i uklapanjem 2,3 nova igraca. Delujemo nepopravljivo.

Dakle, posto jos i gostujemo PAO sledece nedelje poprilicno smo beznadni, i onda nam se utakmica protiv pantera crta kao prekretnica sezone. Tu mozemo da potonemo skroz ili da se dignemo. A cini mi se da cemo do tada odigrati bukvalno sa svim najjacim klubovima, preguracemo i ove u najboljoj formi kao Hapoel i panteri, i ostace nam ovi laksi ali vrlo nezgodni poput Virtusa, Zalgirisa, Valensije, Bajerna, Makabija.

Херојство Милоша Обилића инспирисало је навијаче КК Партизан да тај подвиг кроз транспарент прикажу. Што се гостима из Турске није допало.
Digla se uprava Fenera, smeta im Miloš Obilić koji ubija Murata, žaliće se nadležnima
1763769287128_MSM-1357_(1).jpg.webp

Јел беше онај интригинисани Случај кад је Супруга Влада Дивца убила својим аутом марке-Смарт- неког Пешака на Бранковом Мосту у Бг-у па се све то некако..заташкало?
То је тај случај када је супруга Владе Дивца убила својим аутом пешака на Бранковом мосту возећи ауто по Доминиканској републици.
Још бољи случај је када је оснивач КК ЦЗБ ФМП покрао паре од Срба са Косова.

Realno, cela ta koreografija sa Obilicem i Muratom na sportskom terenu je katastrofalna, ciganska i radikalska. Jedino bih razumeo da smo mi stari "mali" Partizan naspram prebogatog i velikog Fenerbahcea, pa da se lozimo na to. Ovako niti mi mozemo da se identifikujemo sa time, niti je pristojno, niti ima veze sa danom danasnjim, i na kraju nema veze ni sa sportom. Patetican cigansko-nacionalisticki performans, a podrska takvim stvarima jasno reflektuje tu gde smo danas kao drustvo, kada pokusavamo da se otresemo radikala ne napustajuci radikalsku jeftinu ideologiju, a sve zeleci da smo deo bogate Evro(pe)lige.

Леп Транс,па ово је право-правцато уметничко Дело!
Сад је Проблем што се ово диже до Плафона-значи ,није само навијачка Фора него урађено уз сагласност самог Клуба где би стварно могли чак и да Вас казне јер се турад жалила.

Najbolji slučaj je kada je osnivač КК ЦЗБ ФМП ugušio pobunu na jugu Srbije i sačuvao Preševo, Bujanovac i Medveđu u sastavu zemlje, sprečio dalju eskalaciju nasilja i neke potencijalne nove represalije i kaznene ekspedicije protiv nas. Ni hvala mu niste rekli za to

Сачувао сам живце кад ово нисам гледао, али кад видим резултат 0-14 на почетку све је јасно.
то није до тренера, то је до играча 14-0 отвара и Асвел и Фенер а Монако не направио 22-0 за јако кратко време али сте кажњени тада, нисам ни ја гледао наравно али исте ствари понављају из утакмице у утакмицу

Леп Транс,па ово је право-правцато уметничко Дело!
Сад је Проблем што се ово диже до Плафона-значи ,није само навијачка Фора него урађено уз сагласност самог Клуба где би стварно могли чак и да Вас казне јер се турад жалила.
Фенербахче ће се ЗВАНИЧНО ЖАЛИТИ надлежнима у Евролиги због шеталице, мораће Желимир ЗВАНИЧНО ИЗВИЊЕЊЕ да упути за Станбол :per: :mrgreen:

Најбољи слчај када слика ратног злочинца Туђмана комаданта и идеолога погрома над 250 000 Срба из Далмације, Лиге, Баније, Кордуна, слика тог "човека и дан данас виси у службеним посторијама само зато што је био ген сек од 1954 до 1958 а председник ЈСД-а од 58 до 61 када вам је подарио нове клупске боје

1763820623055.png

1763820639744.png

тик уз Вујошевића и Вучелића је и Фрања злочинац у 2025 години у алеји великана у Хумској

Realno, cela ta koreografija sa Obilicem i Muratom na sportskom terenu je katastrofalna, ciganska i radikalska. Jedino bih razumeo da smo mi stari "mali" Partizan naspram prebogatog i velikog Fenerbahcea, pa da se lozimo na to. Ovako niti mi mozemo da se identifikujemo sa time, niti je pristojno, niti ima veze sa danom danasnjim, i na kraju nema veze ni sa sportom. Patetican cigansko-nacionalisticki performans, a podrska takvim stvarima jasno reflektuje tu gde smo danas kao drustvo, kada pokusavamo da se otresemo radikala ne napustajuci radikalsku jeftinu ideologiju, a sve zeleci da smo deo bogate Evro(pe)lige.
.
Апсолутно дебилна, ћаци кореографија потпуно у стилу комшинице.

Подиже се сцена из Косовског боја, а на терену ни једног Турчина, укључујући тренера и на другој страни по неки Србин...

.

.
Апсолутно дебилна, ћаци кореографија потпуно у стилу комшинице.

Подиже се сцена из Косовског боја, а на терену ни једног Турчина, укључујући тренера и на другој страни по неки Србин...

.
Ma to namerno ovi što su protiv Žoca :hahaha:

Back