KK Partizan

ја сам убеђен да ће Жељко узети десету евротитулу са Партизаном, можда не ове и следеће сезоне али оне тамо 100% уосталом зато је и дошао
Sa ovom ekipom sigurno nece veruj mi.
Svaka cast za karijeru uzeo je mnogo tituala ali za titulu moras na svakoj poziciji imati po 2 dobra igraca.A za to treba brdo love koja ide samo u Zvezdu od drzave.

odlično smo igrali u prvom poluvremenu, posebno u drugoj četvrtini
očekivani pad u drugom

Hapoel je definitivno ekipa za F4 ove godine.. podsećaju me na onaj moćni CSKA koji se šetao kroz regularni deo Evrolige
tu je i Icudis koji je vodio taj CSKA , kome je Teo bio lider..sada je umesto Tea Micić.. fizički jaka ekipa sa odličnim šuterima..... sinoć kao da su igrali sa pola snage ...

nema mesta nikakvoj kritici, jednostavno imamo tu nesreću da su oba plejmejkera povređena.. čak i moja žena koja pogleda utakmicu s vremena na vreme zna da je plej pola ekipe i ne razumem negativne komentare..

izgubićemo i sutra verovatno.. . bićemo dve u minusu posle 8 kola.., ništa strašno, Evroliga ima 38 kola ove sezone.. dakle još 30 utakmica... tek ima da se igra..

Fernando je dobro pojačanje, brz, skočan, jak..

dakle čekamo povratak Miltona i Kalatesa da počne da igra i biće ovo druga priča...

edit: godinama pišem da me zabole k za aba ligu.. trebamo da je igramo sa pola snage, tek toliko da uđemo u plej of a tad, ako nam baš znači, da napadnemo trofej.. sa trećeg, petog, šestog mesta .. nebitno.. Karlika je povredio neki centar iz Efempea... e sad jbg, dešava se al stvarno ne bi forsirao te glavne igrače u ABA.. Karlika, Sterlinga, Bongu... nek ih zamene oni klinci što su uzeli Čovićevu ligu prošle sezone.. dovoljno su dobri da uđu u plej of..
znači samo Evroliga treba da nam bude bitna.. da izbegnemo povrede i da odmaramo igrače..

Poslednja izmena:
.
Шта се навикло???

Да Партизан губи од значајно скупљих екипа, са квалитетнијим играчима у дужем ростеру???

Ако си очекивао да ће Партизан (или било који од учесника) да се прошета до освајања Евролиге онда си стварно у невиђеним мукама.

Паузирај неко време...

.

Pa kao prvo,nije ovo prva sezona Partizana u EL pa sad kao ajde lose smo krenuli bice bolje itd.
Drugo ne razumem sta skacete odmah kako se pomene da nije nesto uredu.Ali nebitno do jaja ste obojica.
Naviklo se zato sto je mazohizam uvek bilo i bice navijati za Partizan.
Paljba sad,na nivou ste mali kalemegdan

Jasno da je krenula barazna paljba ne bi li se oterao Zeljko iz Partizana. Zavrsna faza ludila AV-a.
неће држи се чврсtо за реч (урац) "опоционара" Остоје лимара, и његово господара АВ Муслијуа који га је и довео ту је Желимир све дог добија оволике паре...

1761866591919.png

Poslednja izmena:
zvezda ove godine ima bolju ekipu.
до пре 15 дана си причао да ћемо бити последњи сад "преокрет" у мишљењу биће тешко и једнима и другима бити у 10 а може је бити и у 6 уз мало среће али је много тешко имати учинак од 50% победа који не гаратује и сам по себи не значи ништа....

Back