RoninMM
Elita
- Poruka
- 15.570
ovo je sve lošije...ja ne vidim koga uopšte možemo dobiti u evroligi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ја сам убеђен да ће Жељко узети десету евротитулу са Партизаном, можда не ове и следеће сезоне али оне тамо 100% уосталом зато је и дошаоOvo ni na sta ne lici....Najrealnije...Mucenje kosarke.
Od kad smo mi braca sa Bugarima?![]()
Sa ovom ekipom sigurno nece veruj mi.ја сам убеђен да ће Жељко узети десету евротитулу са Партизаном, можда не ове и следеће сезоне али оне тамо 100% уосталом зато је и дошао
nemoj da se mučiš bratMucenje je gledati Partizan trenutno...
lupaš.. protiv Milana i Efesa smo odigrali odlične utakmice.. kada smo bili kompletni.. očigledno ih nisi ni gledao ili si Ćaci iz Železnika koj glumi navijača PartizanaNaviklo se.
.Naviklo se.
Zeljko je Zeljko.
Тренутно испада......Navijac sam Partizana ali ne znam ko moze da ospori da Sasa Obradovic (koji od skoro vodi Zvezdu) trenutno ispada dosta bolji trener od njegovog prezimenjaka?
Nemamo tim da bi imali neke vece rezultate.Zeljko jeste Zeljko ali ako nema nekih velikih rezultata sa timom koji vodi (a nema vise od dve godine) onda znaci da zivi od stare slave i da je mozda za staro gvozdje kao trener.
Titule se ne osvajaju u novembru nego u maju i junu.Navijac sam Partizana ali ne znam ko moze da ospori da Sasa Obradovic (koji od skoro vodi Zvezdu) trenutno ispada dosta bolji trener od njegovog prezimenjaka?
неће држи се чврсtо за реч (урац) "опоционара" Остоје лимара, и његово господара АВ Муслијуа који га је и довео ту је Желимир све дог добија оволике паре...Jasno da je krenula barazna paljba ne bi li se oterao Zeljko iz Partizana. Zavrsna faza ludila AV-a.
на основу чега закључак, на основу 7 кола и скора 3/4?Nemamo tim da bi imali neke vece rezultate.
до пре 15 дана си причао да ћемо бити последњи сад "преокрет" у мишљењу биће тешко и једнима и другима бити у 10 а може је бити и у 6 уз мало среће али је много тешко имати учинак од 50% победа који не гаратује и сам по себи не значи ништа....zvezda ove godine ima bolju ekipu.
Колике паре?неће држи се чврсtо за реч (урац) "опоционара" Остоје лимара, и његово господара АВ Муслијуа који га је и довео ту је Желимир све дог добија оволике паре...
Pogledajte prilog 1809321