KK Partizan

Према писању Јурохупса (Partizan Belgrade targets Cam Payne amid injury woes) Партизан је бацио око на Камерона Пејна, год. 1994 (мислим да висина са званичне НБА странице, 191 цм, није тачна, висок је 185 цм),плејмејкера који има десетогодишње ен-би-еј искуство. Готово никад сезону није одиграо као стартер, али један захвалан и користан плеј који је увијек имао важну улогу у ротацији тима за који је играо, имао је и претходмне сезоне у Њујорку, самим тим што је имао улогу у ротацији поред Врансона и МекБрајда казује да вриједи.

Покушао се изборити за уговор за ову сезону у Индијани, није успио, не зато што није добар, него зато што је конкуренција прејака, Хелибартон и МекКонел. Задње двије сезоне у ен-би-еју је играо за ветерански минималац, али један јако поуздан плеј, није посебно атрактиван, али играч који се подређује тиму, одиграће што се тражи, игра рационално, не робује статистици, љевак, неправилан и необичан шут, прилагођен конституцији и баш великом распону руку (у односу на висину). Ако се гласине покажу тачним и ако се реализује овај потпис, требао би бити, посебно што је у питању плеј који је доказана вриједност и који не би смио бити скуп, добар посао Партизана.

Ifija nije bilo na parketu u drugoj kad je usao Lakic i zagospodario parketom, prvo nas je onaj Robinson otvorio, pa Herera, a Ifi je zapoceo i zavrsio posao. U trecoj su sutirali trojke 100% ja mislim, i to na velikom uzorku, i to mnoge van balansa, preko ruke, itd. Nije to ni toliko proseravanje koliko cinjenica da su gospodarili ritmom, a mi im prosto mesom nismo mogli isparirati. Tu prosto moras imati lakicevski pristup utakmici, izbaciti ih iz ritma, pa nek sutiraju onda trojke preko ruke.

Ipak, trener Željko Obradović ima strpljenja za njega i očekuje da će se u narednom periodu poboljšati stvari.

„Radi se o detetu. To moramo da znamo, igrao je srednju školu i ovde je totalno druga košarka. Strpljenje je najvažnije, ja razgovaram sa njim, puno pričam. Razgovaraju i ovi ostali iskusniji igrači, treba mu pomoći kao svakom mladom igraču. Sve to što utiče na njega, privatan život, društvene mreže… Ja sam imao razgovor sa njim da ja nemam ništa protiv toga ali da njegov fokus treba da bude na teren i košarku. Mislim da je on dečko koji to shvata i što pre to shvati biće mu lakše“, rekao je Obradović za „Sport Klub“.

Ovi panterski novinari su sve gluplji i gluplji, necu ni da ostavljam link do clanka da ih ne reklamiram. Murinen tek dosao i nije odigrao nista dobro osim dve utakmice u ABA, pritom klinac, gle cuda, ne moze odmah da doprinosi. Prvo ono lozenje kao "dosao Murinen" kao da smo doveli Durenta, a sada price kako nista dosad nije uradio, ali Zelimir ima strpljenja za njega, zamislite.

U KKP nista ne valja, treba da se ugledamo na komsije iz Zeleznika koji su novi sampioni Evrope po pisanju "objektivnih medija". Da oteramo Zeljka i Savica i zatim dovedemo Jakovljevica i Grbovica ima da se preporodimo.

Po kladionicama nemamo neke šanse u Sofiji u sredu.. 80:20

Čak i sa Karlikom bi bilo teško a ovako je gotovo nemoguća misija.. možda Milton i ovaj novi centar dobiju neke minute..
Hapoel je odlična ekipa pravljena za plej of a možda i korak više, koja dobija i kući i na strani.. vraćaju se u Tel Aviv za mesec dana

u petak Barsa , nisu u nekoj formi, valjda ih ne bude sr ao šut ko Pariza tako da po meni 50:50..

1:1 iz ovog duplog kola, s obzirom na protivnike i naše trenutno stanje, bio bi odličan skor.

Uzdacu se u to da je EL puna iznenadjenja pa jednom da nas u.se.re, moze se igrati, imamo kvalitet ali nemam mesa i dobru formu, ali moze se odigrati rastereceno i bez pritiska. Ali se mora igrati do koske, ne onako.

Nazalost, u sredu putujem pa do petka kasno uvece me nema, nista necu pogledati, ali samo neka pobedimo nesto, pa od sledece nedelje da udjemo sa dva igraca vise..

Podseticu da smo prosle sezone najbolje igrali i tukli sve u gostima u periodu kad smo imali kratak roster i nekoliko povredjenih igraca, ali tada Karlik nije bio medju njima, vec Marinkovic, Lundberg i jos neko, mislim Nilikina, on je stalno bio povredjen. :mrgreen:

Izgleda da je Kalates 90 % završena priča..
Info pustio onaj Litvanac Donatas Urbanac, najpouzdaniji insjader što se transfera tiče
Ostale su neke tehničke stvari da se reše
Inače lik je odličan organizator i asistent ali mu je šut loš..
Ipak , bez sumnje dobro bi nam došao..
Ne mogu Vašington i Sterling da igraju klasične plejmejkere, videlo se to u ovih par utakmica
Nije dugo igrao, mator je ali nemamo bolje rešenje, onaj iz NBA nas ispalio

Uf brate, gde njega. Ajde sto je kamenjar, nego koliko dugo taj nije igrao? No, sta je tu je. Ako je iole sposoban da igra, pomoci ce sa organizacijom jer je ono sto nemamo ni sa Karlikom - zaista organizator, i neko ko ume da stane na loptu. Ako se dobro uklopi, kad se vrati Karlik, bicemo mnogo kompletni.

Al on je stvarno ono bivsi igrac, to me brine.

1761660676468.jpeg

Velkam houm, Kameni bro. :super:

Nista, samo da se nadamo da moze da igra posle toliko neigranja, kamenjarice, ali znanja svakako ima. Kao sto rekoh, verujem da ce, ako sve dobro prodje sa uklapanjem, biti neko ko bi mogao u ovoj ludoj druzini da stane na loptu i mozda konacno nadjemo leka za ono nase prosipanje prednosti i slicno.

Aha, Kalates nije objavljen ali je navodno u registru KSS vec zaveden kao nas igrac. Zato "done deal".
A ovaj Bruno je valjda prosao lekarske i bice sa timom sutra.

sto se tice kalatesa, mnogo mi je on i tako mator igrac nego karlik dzons

karlik nije ni blizu kakvim ga pravimo... plus sto niej konstantan...

bice kalates dobar, proveren je to igrac...

sto se bruna mislim da je to odlican potez, on prosto nije imao puno prilike urealu od tavaresa...

Bruno bi mogao da igra već večeras a Kamanjates možda u sledeći pon u ABA ligi protiv Dubaija
uz Jaramaza jedini plej u Evropi koji nema šut :D
e sad pominje se TJ Šorts ali dok Litvanac ne pusti vest to je samo trač..

Inače Grobari se izgleda rasku rcali.. navijačke grupe više neće dolaziti u kop tako da neće ni biti organizovanog navijanja u petak protiv Barse..
biće ova Ćacad njih možda pedesetak uz simpatizare koje imaju ulaznice za dole al oni neće moći da povedu navijanje jer će ih 90 % hale bojkotovati.. biće jadno i tužno.. jedino spontano nešto ako bude od nas koji smo okolo ali atmosfera više neće biti ona prava ...
Ostoja je kao pokušao da smiri situaciju zabranjivanjem šestorici Ćacijevaca ulaz al od toga nema ništa..

što kaže moj brat: taman smo se malo digli navijački a onda se umešala služba i izgleda opet odradila svoje..

videćemo ali ovo su informacije koje imam..nadam se da će se nešto promeniti u ova tri dana..

večeras u Sofiji biće i naših navijača..

Poslednja izmena:
И због ових 18% трпимо Остоју, да би нам играчи путовали са Блиског истока као мигранти, и да шаље ћаћије да бију навијаче Партизана.
Screenshot_2025-10-29-14-29-49-208_com.facebook.katana-edit.jpg

Дајте и тих 18% човићевим лоповима ненајели се дабогда.Остоја напоље.

vasington marinkovic braun lakic nije ni priblizno ensto za ozbiljnije stvari

sa kalatesom i karlik dzonsom to ce biti bolje

tajrik je definitvno debil i treba ga se resiti iduce sezone

ove ce to biti opet jos jedna sezona poput kisele vode sto se evro lige tice

Back