KK Partizan

primakla se sreda
Mića Berić je optimista a i ja sam
pa mora i taj Real od nekog da pukne na svom terenu..
mada ako tako gledamo mora i Baskonija nekog da pobedi a koga će ako neće nas..
što se tiče Splita, rutinska pobeda.. dovoljan je bio Vašington.. Finac igra srcem za razliku od Pokuševskog koga i dalje boli k..

Ja sam apsolutno saglasan da mi drknemo Real a izgubimo od Baskonije. Moze kako hoce samo da jednu dobijemo, onda ja mislim cekamo Pariz i imamo priliku da imamo lep skor i konacno jedne sezone da nemamo veliki minus na startu sezone.

Nova S prenela izjavu Želimira pred put:

https://nova.rs/sport/evroliga/part...rinen-zeljko-obradovic-real-madrid-baskonija/

„Nas niko ne može da pobedi u Areni sa ovakvim navijačima. Međutim, treba da nešto bocnemo i sa strane. Da pobedimo nekoga i u gostima. Bilo bi odlično kada bi se to desilo sada u Španiji. Zašto ne bi pao Real? Mada realnije je da to bude Baskonija. Da sada već napravimo prekretnicu u sezoni. Dok smo sveži i dok igrači nisu premoreni od silnih utakmica i putovanja“, počeo je Obradović.

pomalo mi je čudno da je Želimir ovo izjavio.. treba proveriti da li je istina.. posebno je čudna prva rečenica u izjavi..

Kad razmislim malo bolje cela izjava je izmišljena.. niko nas ne može dobiti, bocnemo sa strane, prekretnica sezone, zašto ne bi pao Real.. ne liči na Želimira nikako.. ko da čitam Piksija... smatrao sam da je Nova S ozbiljan portal al izgleda da su malo bolji od Svinjformera

Back