Možebitialinemoradaznači
Iskusan
- Poruka
- 5.265
https://www.youtube.com/watch?v=xXh0mssmggM
https://www.youtube.com/watch?v=V62-kfeDWBs
Tvoja porodica i ostalo životinjsko carstvo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
https://www.youtube.com/watch?v=xXh0mssmggM
Ono što je bitno da je to neki vaš pijani mamlaz,tako je sve ovo sveobuhvatno glodarski cirkus..
Пријовићев другар? Па тај сигурно мрава не би згазио...
Nova: Čovek kojeg je Karlik udario flašom ima dosije u policiji
košarkaške vesti Autor: Nikola Janković 10. maj 2025 17:28
„Što se tiče momka u plavoj majici, radi se o J. K. koji je, kako saznaje naš portal, i od ranije poznat policiji.
U njegovom policijskoj dosijeu nalaze se prijave za prevaru, falsifikovanje, krađu, tuče i vređanje, odnosno verbali napad na službeno lice“, navodi se u tekstu na portalu „Nova“.
.
Rekao ti Svinjomfer? Ili Alo?Ono što je bitno da je to neki vaš pijani mamlaz,tako je sve ovo sveobuhvatno glodarski cirkus.
Od vas ništa manje se i ne očekuje![]()
сад неко помиње да су их ти дрипци сачекали у сачекуши штанглом ?Ma OK. Hteli su da dokažu da su face i da se ne plaše nekih lokalnih dripaca, od kojih su nesumnjivo jači. Mogli su ih naslagati pesnicama i ispali bi face.
проверити дал је супротна страна имала штанглу?Samoodbrana jbg. Niko ih ne bi osuđivao. Ali, koji će ti k. flaša?
то стојиBrate, mogao je ubiti čoveka. Uvek me je nerviralo potezanje bilo kakvog hladnog oružja u uličnim tučama, kao i iživljavanje na već nokautiranom liku.
чекај да се истрага ѕаврши да се види тачно шта се збилоOno što je bitno da je to neki vaš pijani mamlaz,tako je sve ovo sveobuhvatno glodarski cirkus.
Od vas ništa manje se i ne očekuje![]()
Svašta je otpad izmišljao. Za ovog što je najgore prošao su s.rali "da je naš navijač, da ima dijabetes, da je ratni invalid i da ima malo dete". To su, po njima, glavne odlike da neko u 4 ujutru pravi sačekuše sa par svojih majmuna. Kad ono međutim. Lik ima deblji dosije u policiji. A najviše tuguju nad njegovom sudbinom upravo navijači onog kluba.чекај да се истрага ѕаврши да се види тачно шта се збило
видиш енсрећо вучићева да су дрипци у сачекуши користили штанглу ...
ако ѕаиста јесу, онда јбг...
To što ti govoriš je sramotno. Niko nije rekao TO za njega nego ON LIČNOSvašta je otpad izmišljao. Za ovog što je najgore prošao su s.rali "da je naš navijač, da ima dijabetes, da je ratni invalid i da ima malo dete". To su, po njima, glavne odlike da neko u 4 ujutru pravi sačekuše sa par svojih majmuna. Kad ono međutim. Lik ima deblji dosije u policiji. A najviše tuguju nad njegovom sudbinom upravo navijači onog kluba.
On je krimos i ološ, verovatno je i na platnom spisku Čovića.To što ti govoriš je sramotno. Niko nije rekao TO za njega nego ON LIČNO
Manite Zvezdu iz ove priče
Ako je krimos što ga ne uhapse. Na Partizan Net Forumu ga ljudi poznaju i govore da veoma dugo ide na partizanove utakmice u inostranstvo i to avoinom.On je krimos i ološ, verovatno je i na platnom spisku Čovića.
Ne možemo da manemo zvezdu jer odatle i dolaze ovakvi provokatori.
Zato što je vojnik sistema koji je na vlasti.Ako je krimos što ga ne uhapse.
Što skrećeš temu i poentu svegaZato što je vojnik sistema koji je na vlasti.
I? Šta kmečiš onda, gde ti se žuri?Što skrećeš temu i poentu svega
Kratko i jasno.
Ko mu je napravio rez na nosu.
Na glavi flašom znamo.
Od čega mu je rez na kapku desnog oka sa 5-6 kopči
To su sve teške telesne povrede
Gde su kvalitetni snimci.
To neka sistem vlasti odgovori
Nadam se da će svako odgovarati za učinjeno
....
To su sve teške telesne povrede
...
Opet kmečiš po svom starom dobrom običaju? ŠTa sliniš na tuđem grobu? Jednostavno, ne pratiš radnju uopšte. PRvo ste s.rali da je navijač Partizana koji je više nego redovan na utakmicama, što je majmunluk čak i za one tvoje. Znači, raduje se i bodri ih na terenu, a napolju im pravi sačekuše? Plitki ste kao tepsija. Onda ste s.rali da je u pitanju ratni invalid koji ima dijabetes i malo dete. To je inače idealan profil za čoveka koji pravi sačekuše. Šta ste sada iza.srali? Teška telesna povreda? Eno, rekli u Hitnoj da su lakše povrede u pitanju. PRema tome, ne petljaj se tamo gde ti nije mesto. Imaš temu o svom buđavom klubu, pa tamo prodaj mooda za bubrege. Još malo pa ćete reči da su napali majke koje su prolazile sa decom u 4 ujutru. Još lupetaš da ga je sekao nožem. Evo iz prve ruke, nije nožem, satarom je.To što ti govoriš je sramotno. Niko nije rekao TO za njega nego ON LIČNO
"Posekli su me po licu! Nisam provocirao, navijač sam Partizana": Oglasio se muškarac kome je Džons razbio flašu o glavu
https://direktno.rs/sport/kosarka/607017/tuca-kosarka-partizan-karlik-dzons-izneo-detalje-tuce.html
Izmedju ostalog je rekao i
- Drug i ja smo bukvalno poslednji izašli iz kluba, gde su nas nekolicina njih čekali, i bez ikakve prethodne provokacije napali su nas flašama koje su već držali u rukama kada smo mi iz kluba izašli, pri čemu me je jedan od njih udario pesnicom u levu stranu lica, a zatim drugi koji mi je prišao sa leđa posekao preko oka i nosa nožem, jer je rana koju imam na licu nastala oštrim metalnim predmetom, i to se desilo neposredno pre nego što me je momak u žutoj majici udario flašom u glavu, takoreći, flašu je razbio o moju glavu.
Ovo je on
![]()
Ova rana na nosu nije od flaše nego od noža izgleda ili nečeg sličnog, ali da sačekamo ipak zvanični izveštaj
Manite Zvezdu iz ove priče
hahaAko je krimos što ga ne uhapse. Na Partizan Net Forumu ga ljudi poznaju i govore da veoma dugo ide na partizanove utakmice u inostranstvo i to avoinom.
Ali da i nije tako zašto niko ne komentariše tu ranu na nosu. Od čega je ona i ko mu je naneo. Da nije sam sebe isekao.
Ko je iz te celokupne ekipe sem flaše imao i nož i zašto se dosad o tome ćuti.
Zato i odgovara ta priča o zlim komšijama i Čoviću da se o najbitnijem ne priča...bar za sada.
Videćemo.
Inače Partizan i kroz istoriju ima bogatu priču tuča, provokacija pa i kriminalnih dela

Ali na forumu su rekli kako ide na naše utakmice. Znači bodri ih na terenu, a napolju im pravi sačekuše i govori im da su crnčuge. Ovaj je glup kao ćuskija. Istina je da su njegovi napravili sačekušu, dobili batine, pa sada cvile.
Ćaci..Ali na forumu su rekli kako ide na naše utakmice. Znači bodri ih na terenu, a napolju im pravi sačekuše i govori im da su crnčuge. Ovaj je glup kao ćuskija.
Navijač onog kluba. Šta očekivati drugo.Ćaci..
ladno pita:
"ako je krimos što ga ne hapse?"
ko da živi u Diznilendu glupan a ne u Srbiji gde kriminalci slobodno šetaju ulicom, čak su i privilegovani sloj društva
.Opet kmečiš po svom starom dobrom običaju? ŠTa sliniš na tuđem grobu? Jednostavno, ne pratiš radnju uopšte. PRvo ste s.rali da je navijač Partizana koji je više nego redovan na utakmicama, što je majmunluk čak i za one tvoje. Znači, raduje se i bodri ih na terenu, a napolju im pravi sačekuše? Plitki ste kao tepsija. Onda ste s.rali da je u pitanju ratni invalid koji ima dijabetes i malo dete. To je inače idealan profil za čoveka koji pravi sačekuše. Šta ste sada iza.srali? Teška telesna povreda? Eno, rekli u Hitnoj da su lakše povrede u pitanju. PRema tome, ne petljaj se tamo gde ti nije mesto. Imaš temu o svom buđavom klubu, pa tamo prodaj mooda za bubrege. Još malo pa ćete reči da su napali majke koje su prolazile sa decom u 4 ujutru. Još lupetaš da ga je sekao nožem. Evo iz prve ruke, nije nožem, satarom je.
Od ovih gamadi ništa čudno i ništa novo.Да ли је могуће толико ниско пасти?
Да ли је могуће да су у уговору Нанелију и Алекси ставили клаузулу да не може да потпише за Црвену звезду?
Јадно ако је истина а све наводи да јесте.