- Poruka
- 30.898
То ћемо да видимо за неких месец-два када предају извештаје АПР-у, тада ћемо видети каквом је стању клуб.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Бу."Partizan mi je najdraži, čak mi je draži i od Cibone.Takve navijače kakve on ima nema niko. Pred njima moraš da daješ 300 odsto sebe. Uz sve to poznato je kako se u tom klubu radi sa igračima."
-----------------------------------------------------------------------
"Igram za svoju porodicu i sve druge hrvatske porodice koje su prošle pakao rata kako bismo odrastali u slobodnoj zemlji i da bismo mogli nositi ovaj dres"
Mario Hezonja
Pogledajte prilog 1689808
Pogledajte prilog 1689809

BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA!!!!"Partizan mi je najdraži, čak mi je draži i od Cibone.Takve navijače kakve on ima nema niko. Pred njima moraš da daješ 300 odsto sebe. Uz sve to poznato je kako se u tom klubu radi sa igračima."
-----------------------------------------------------------------------
"Igram za svoju porodicu i sve druge hrvatske porodice koje su prošle pakao rata kako bismo odrastali u slobodnoj zemlji i da bismo mogli nositi ovaj dres"
Mario Hezonja
Pogledajte prilog 1689808
Pogledajte prilog 1689809
jadna majko. Samo da se ne ponove Asvel, Virtus i tako te gluposti.
jugosloven jel ti smeta slika ratka mladica na crno beloj zastavi ?Večeras važna utakmica
Oprez i borba na max
Dobro je da smo prvi put kompletni
Rezultati od sinoć nam baš idu na ruku..
Ajmo crno beli!!!
Не сери, уживај у победи тима за који навијаш. Честитам на још једној победи.Protekle noci u Areni, od Vucica narucena putinofilija a izvedena od strane praziluk-rodoljuba, koja se zavrsila novim porazom od NATO soldateske. A veceras nesto sasvim drugacije: