KK Partizan

Aj sta ti pricas, koliko samo pobeda i medalja imaju Cova i Vucic, a ti tu nesto o nekakvom Zeljku Obradovicu.
nekad, kad me ne bude mrzelo, izguglaću i sabrati koliko Evro titula imaju svi aktuelni treneri u Evroligi zajedno..
da l oni imaju ( svi da se skupe ) više od Željka Obradovića.. Ataman, Bracokas, Mesina i ostali.. svih 17 a Željko sam!
ako imaju manje , a mislim da imaju, svakom ko pomene Željka samo izbaciti taj podatak..
ako je taj neko iole normalan pokriće se ušima a ako je panjina tvrdoglava nastaviće da lupa gluposti...

sa 9 Evro titula Željko i jeste košarkaški Bog
da ti nacrtam:
Svi Zvezdini plus Efempeovi treneri u zadnjih 50 godina ( od kad postoji Zvezda a sada Efempe ) a bilo ih je min tridesetak, imaju samo jednu
Kari Pešić sa Bosnom
dakle :
Željko Obradović :9
Trideset Zvezdinih trenera : 1
nek me ispravi neko ako sam se za je bo
Da li je možda Boža Maljković trenirao nekad onu staru, pravu Zvezdu? On ima 3 sa Splitom tj Jugoplastikom..

edit: nije jbg.. bio je asistent od 83 će do 86 te.. to se ne računa.. . dakle ipak:

Željko Obradović 9
Svi Zvezdini i Efempeovi treneri u istoriji oba kluba : 1
Dobro. I?

Ajde posto keeper ne sme da odgovori na prosto pitanje zamolio bih tebe posto si ti kao neki ostrasceni grobar da mi odgovoris na isto pitanje, zasto vasa navijacka grupa nije izbacila nikakvu parolu za trenutno desavanje i otvoreno usla u rat sa drzavom?To sto simpatizeri pevaju nije isto kao kad navijacka grupa peva a to je velika razlika.Kad je bila gej parada u Beogradu ko je organizivao koja navijacka grupa?Ciji su ljudi lezali za istu?Kad je bila mirdita na dorcolu ko je organizovao?Kad je bilo sta vezano za srpstvo mi organizujemo vas ni na mapi nema i da stavimo sve na papir mozes samo usima da se pokrijes i ti i slicni tebi
Parola onih tvojih.
vg20x8zvi4fd1.jpeg

Parola Grobara na istu temu
452952478_1033309995468376_2055282364355530336_n.jpg

Jel te nije sramota da ti pises o strankama i ko je gde sedeo?Osvajali ste u vreme zutih sve sto se moglo osvojiti i u fudbalu i u kosarci vrteli ste barjak toletov,ajde sad zamisli da mi vrtimo barjak od predsednika fss?Vrteli ste i barjak Šešelja na kom je pisalo srpski junak,da te ne podsecam sta sve jos i ti si nasao nama ovde da prosipas price o moralu.U fudbalu sponzora nismo imali na dresovima bilo 2344 za moju Zvezdu a u kosarci isto bez sponzora i ti se nasao ovde da pises nesto?Ajde bre prosetaj
KAko te nije blam? Zvezda Zvezda to je srpski tim, Slobodan Milošević ponosi se njim. I to ste tako srećno pevali, na 88 derbiju klicali pandurima. Kako ono beše, plavi plavi. Vođa vam se hvalio značkom DB, isti onaj vođa koji vam je i dao ime. Idi se igraj barbikama, navijaču onog kluba. DA ne postavimo ko je sve od Miloševićevih pandurčina sedeo u vašim upravama.

A odakle dokaz da se uopste gleda kao "bezgresan"? On se gleda kao neko sa najvecim autoritetom, posto se zna sta stoji iza njega, i neko sa ogromnim kreditom da gresi - zato mu dobar deo ljudi i tolerise (medju njima i ja) uglavnom manje neuspehe. Postoji jos jedan trener koji bi imao slicnu situaciju.

Osim toga, dobrom delu Partizanovih navijaca je bas zabavno da pljuje, naravno "sve iz najbolje namere", jer oni vide da Zoc nema (vise) pojma, a vas pantere ocito svrbi sto je tu neko ko je veci od oba vasa kluba zajedno, pa put pet.

I da, Zelimir je kao ime i kao brend u Evropi veci i od Partizana, da se razumemo. Ovako, kad pogledamo kako stvari stoje na povrsini, cisto marketinski i kvantitativno, bez udubljivanja i razumevanja znacaja i fenomena KK Partizan za evropsku kosarku. Zato je izvanredno sto su se ta dva imena opet spojila, i tu ne mogu nista ni Cova ni Sfero ni pehari posle pretnji sudijama i pehari dodeljeni dok je protivnicka ekipa u taksiju za kuci. Svi znamo sta je to, pa i vi.

KAko te nije blam? Zvezda Zvezda to je srpski tim, Slobodan Milošević ponosi se njim. I to ste tako srećno pevali, na 88 derbiju klicali pandurima. Kako ono beše, plavi plavi. Vođa vam se hvalio značkom DB, isti onaj vođa koji vam je i dao ime. Idi se igraj barbikama, navijaču onog kluba. DA ne postavimo ko je sve od Miloševićevih pandurčina sedeo u vašim upravama.
Ti si se nasao da drzis moralne kritike i da ti pises o tome kome je kakva tribina?Ja i dalje ne verujem sta sam pročitao stvarno. Tvoja tribina koja je decenijama podeljena izmedju sebe ponekad u 3 i 4 frakcije,tribina koja je dopustala hrvate na istu,tribina koja je kacila parolu kimi burazeru tvoj jug te ceka do toga da vrtite barjak sa njegovim likom na kom pise slikanje sa magarcem 10 e,tribina koja je izmedju sebe ubila na desetine ljudi,tribina koja je vrtela barjak od Toleta,tribina koja je vrtela barjak Šešelja,tribina koja je u jednom periodu napravljena od otpatka sa severa.Jel se secas setalice na jna kad je bilo nova knjiga u prodaji kako smo od otpatka sa severa napravili prvu ekipu na jugu?E to ti je to ali bukvalno u svakom smislu te reci.Ti ces meni da pises o strankama i ispravnosti bre do pre par godina si imao principe klasican projekat sns stranke koji je ubijao koga je stigao e takvi su vama vodili tribinu a ti ces meni da pises o necemu i da ti meni otvaras oci,nece moci za tri zivota odmah da znas.Na svako desavanje koje je bilo sa srpskim navijacima mi smo organizovali i od nas ste dobili poziv pa ste se pridruzili.Tribina koja menja garniture na mesecnom nivou i koja je simbol neipsravnosti ce nama da prica o necemu?Ajde kera pod ruku i u laganu setnju da izbistris glavu

Мени драго што се потврђује о каквим лоповским јајарама се ради.И не позивај се на Бога када си у служби сотоне.
Bogom protiv sotone,vi ste najgora sekta koja je mogla da nastane.Na Boga ste trebali da razmišljate kada ste prozivali Mirotu,sektaši.
Kada nas pokradu,vi se sladite i podsmevate se i zbog toga mi je svaka pobeda u kojoj slinavite kao devojčice najdraža.
Ovo vam je za Petruševa,sektaši Ostojini :plez:

Bogom protiv sotone,vi ste najgora sekta koja je mogla da nastane.Na Boga ste trebali da razmišljate kada ste prozivali Mirotu,sektaši.
Kada nas pokradu,vi se sladite i podsmevate se i zbog toga mi je svaka pobeda u kojoj slinavite kao devojčice najdraža.
Јес Петрушев фмповско дете....🤣🤣🤣
https://www.facebook.com/share/r/1R7ZrY7mUc/

Јес Петрушев фмповско дете....🤣🤣🤣
https://www.facebook.com/share/r/1R7ZrY7mUc/
I šta kaže Rumeni turčin,"ABA neozbiljna liga,sreća što nema prohodnost ka Evroligi"...
https://nova.rs/sport/kosarka/obrad...e-onaj-iz-aba-lige-i-najveci-trenerski-uspeh/
Sreća što nema prohodnost,može tako nešto da izjavi kada zna da će mu SNS vlasnik kluba preko gazde (koji ga je i doveo) obezbediti još jednu kartu za EL bez obzira na krajnji rezultat u ABA ligi.
Ljiga kakva se neviđa !

Ti si se nasao da drzis moralne kritike i da ti pises o tome kome je kakva tribina?Ja i dalje ne verujem sta sam pročitao stvarno. Tvoja tribina koja je decenijama podeljena izmedju sebe ponekad u 3 i 4 frakcije,tribina koja je dopustala hrvate na istu,tribina koja je kacila parolu kimi burazeru tvoj jug te ceka do toga da vrtite barjak sa njegovim likom na kom pise slikanje sa magarcem 10 e,tribina koja je izmedju sebe ubila na desetine ljudi,tribina koja je vrtela barjak od Toleta,tribina koja je vrtela barjak Šešelja,tribina koja je u jednom periodu napravljena od otpatka sa severa.Jel se secas setalice na jna kad je bilo nova knjiga u prodaji kako smo od otpatka sa severa napravili prvu ekipu na jugu?E to ti je to ali bukvalno u svakom smislu te reci.Ti ces meni da pises o strankama i ispravnosti bre do pre par godina si imao principe klasican projekat sns stranke koji je ubijao koga je stigao e takvi su vama vodili tribinu a ti ces meni da pises o necemu i da ti meni otvaras oci,nece moci za tri zivota odmah da znas.Na svako desavanje koje je bilo sa srpskim navijacima mi smo organizovali i od nas ste dobili poziv pa ste se pridruzili.Tribina koja menja garniture na mesecnom nivou i koja je simbol neipsravnosti ce nama da prica o necemu?Ajde kera pod ruku i u laganu setnju da izbistris glavu
Writes the answer @Možebitialinemoradaznači

Ма шта рекосте.
Pogledajte prilog 1661928
Да и ово рачунамо у још један величанствени тријумф грчког јогурта над најбољим тренером Европе.

Kakva dominacija Sferopulosa nad Zeljkom Turcinom kog je pregazilo vreme.
A zapravo, iako smo mi u prvom delu ove godine bas bili tanki, pitanje je dal' bi izvukli i neresen skor u 10 utakmica ove sezone da im nije ovih domacih i regionalnih sudija koje drze u dzepu, prete i postrojavaju.

Vidi ovako, prodaj priče nekom drugom. Sve ovo što si napisao nema veze sa onim što sam rekao. DA ste klicali Miloševiću, da vam se vođa hvalio značkom DB-a, da ste uvek bili uz vlast. Što se vaše tribine tiče, što se sve više mlatite među sobom. Jel bila ono pucnjava između Iron Boys-a i Hijena, negde 2011 godine? I to na severu u sred utakmice. Inače čiji je ono vođa rekao pandurima kada su ga hapsili: "Moj tata je vaš kolega!" Kakva vam je tribina najbolje govori činjenica šta je vaš cenjeni vođa u areni rekao. Time je jasno stavio do znanja čiji ste i ko ste. Vođe vam rade za vlast, još se time i hvale. Ti si našao da govoriš o sns-u, a Ultra kop vam dobija poslove. I Brigate. Crveno beli kranovi samo niču, kao pečurke posle kiše. Ja ni ne želim tebi da otvaram oči. Navijači onog kluba me ne interesuju, oduvek sam im želeo sve najgore i oduvek sam vas mrzeo. To se neće promeniti nikada. Jer ste najveći talog. Otpad i šljam. Šlepate se uz svaku vlast kada vam to odgovora. Kako kaže vaš vođa. Idi igraj sada lastiša sa drugaricama. Nije ovo za tebe.

Ljubitelju Rio Tinta ti se pozivaš na Boga? Jel to na onog što lebdi nad Marakanom u kancelariji gospodina sa interpolove poternice.

Vidi ovako, prodaj priče nekom drugom. Sve ovo što si napisao nema veze sa onim što sam rekao. DA ste klicali Miloševiću, da vam se vođa hvalio značkom DB-a, da ste uvek bili uz vlast. Što se vaše tribine tiče, što se sve više mlatite među sobom. Jel bila ono pucnjava između Iron Boys-a i Hijena, negde 2011 godine? I to na severu u sred utakmice. Inače čiji je ono vođa rekao pandurima kada su ga hapsili: "Moj tata je vaš kolega!" Kakva vam je tribina najbolje govori činjenica šta je vaš cenjeni vođa u areni rekao. Time je jasno stavio do znanja čiji ste i ko ste. Vođe vam rade za vlast, još se time i hvale. Ti si našao da govoriš o sns-u, a Ultra kop vam dobija poslove. I Brigate. Crveno beli kranovi samo niču, kao pečurke posle kiše. Ja ni ne želim tebi da otvaram oči. Navijači onog kluba me ne interesuju, oduvek sam im želeo sve najgore i oduvek sam vas mrzeo. To se neće promeniti nikada. Jer ste najveći talog. Otpad i šljam. Šlepate se uz svaku vlast kada vam to odgovora. Kako kaže vaš vođa. Idi igraj sada lastiša sa drugaricama. Nije ovo za tebe.
Joj brate sta si ti napisao, meni je tebe zao ali onako stvarno.Ni na sta mi nisi odgovorio sto sam ti napisao i iskusno preskocio sve,ali si zato nastavio sa svojom "teorijom" koju pas s maslom ne bi pojeo.Ti pricas o tucama izmedju sebe?Pa nemoj da krenem da zatrpavam ovde koliko ste imali, malo je 3 stranice samo o tome.Ajde faco odgovori na bilo sta gore napisano moje,ali sa konkretnim argumentima ne ove tvoje informacije rekla kazala u koje vrtic ne bih poverovao.

Back