KK Partizan

Овде си се представио као спортски коментатор и као такав требало би да разликујеш шта је криза резултата, а шта криза у клубу.

.

Pre svega ja nisam nikakav Milojko Pantić ili zvonko Mihajlovski pa da sam zvanični sportski komentator a to što meni piše ispod nadimka sportskih komentator to je kao što i mnogim ljudima pišu neki nazivi po njihovom izboru.

Ja lično mislim da kriza u klubu i te kako ima povezanost sa krizom sa rezultatima ali to je neko moje mišljenje i ostaće na tome.

Sada se već pregovara,da bi se klima stabilizovala i navijački potresi umirili (jer su oni ipak sportski najposećeniji nosioci SNS-a),ide se ka tome da ih pustimo u derbiju jer u suprotnom silno utucani narodni milioni u državni projekat sa ciljem da se odmah postane šampion Evrope odlaze u kanalizaciju.
.
Па пустили смо вас у фудбалу, да силно утуцани народни милиони у државни пројекат са циљем да се иде до финала ЛШ не оду у канализацију.

Пристојни људи врате услугу и не причају о томе.

.

Pre svega ja nisam nikakav Milojko Pantić ili zvonko Mihajlovski pa da sam zvanični sportski komentator a to što meni piše ispod nadimka sportskih komentator to je kao što i mnogim ljudima pišu neki nazivi po njihovom izboru.

Ja lično mislim da kriza u klubu i te kako ima povezanost sa krizom sa rezultatima ali to je neko moje mišljenje i ostaće na tome.
.
Па негде си изразио амбицију, а надам се да ти је ова преписка омогућила да неке ствари сагледаш и из другог угла.

Криза резултата може да изазове кризу у клубу где почињу међусобне оптужбе.

Тога, колико видим у КК Партизан нема, али се "објективни и непристрасни" српски медији убише да је изазову.

Исти "медији" у идентичној причи шминкају прасе и приказују као лепотицу када је фудбал у питању.

Па сад ко поверује, поверовао је.

.

Mozda je kriza u klubu uvek ako Vucic ne navija za tebe, pa se njima cini da je sve to ostalo onda na staklenim nogama. Ko zna na sta oni misle kao "kriza u klubu", ali ocigledno je da im rezultatska kriza nije dovoljna.
.
Па видиш ти те куршлусе у глави које ни Никола Тесла не би успео да реши.

Партизан једино што тражи је да се не намештају првенства.

Одатле иде закључак да је Партизан "опозициони клуб", односно директно тражи смену Вучића и довођење (ваљда) политичког зомбија Тадића или другог зомбија, Ђиласа који је такође отровани циган.

Кажем, Никола Тесла из најбољих својих дана ово не би успео да распетља.

.

Mozda je kriza u klubu uvek ako Vucic ne navija za tebe, pa se njima cini da je sve to ostalo onda na staklenim nogama. Ko zna na sta oni misle kao "kriza u klubu", ali ocigledno je da im rezultatska kriza nije dovoljna.
Pa ja lično vidim isto tako krizu u klubu i ako navijači koji navijaju za isti klub ne mogu da se slože jedni s drugima a to se u partizanu dešava već mnogo puta i mnogo često dok nisam baš upućen da je se u zvezdi to dešavalo ikada mada možda grešim pošto nisam baš zalazio u istoriju zvezdinih navijača pre 89..

Nema istorije pre Arkana i 89. ;) To sto kazes, to ne znaci krizu u klubu, to samo znaci da ste severnokorejci. Oduvek ste bili kao klub i navijaci, to smo znali.

Kako se uopste mogu poistovecivati navijaci i uprava kluba i klub sam, kakav je to nacin razmisljanja uopste? Severnokorejski, dabome. Da ne kazem ono sto je Vujosevic spocitavao za vas i Vucica: "Jedan narod, jedan vodja, jedan klub".

Ja mislim da ste u nikad gorem sranju ...
da vidimo
pre 4 ili 5 godina, pre Željka
sedmi u aba, igramo neki evrokup protiv Ritasa, Turk Telekoma, Prokoma, i tamo gubimo..igramo u Pioniru pred 2 ili 3 000 navijača..od toga pola ne plaćaju karte .. dug kluba 10 miliona
danas
prvi u aba.. bez poraza.. igramo evroligu, loše je krenulo al borimo se, igramo.. egal protiv Barse, Makabija, Milana.. biće i pobeda.. igramo u unapred rasprodatoj Areni..pred 22 000 svaka.. ne pred 20 nego pred 22 000.. dakle na ogradama i stepenicama Arene bude jednako publike kao pre 4 godine.. dug kluba - nula

ok ono msm naviko sam na debilne komentare na ovom forumu al ovaj je brt u top 5 sigurno
šteta što i tebe ne mogu na ignor ko onog bosanca komandanta.. pun mi je krac gluposti na forumu

Poslednja izmena:
da vidimo
pre 4 ili 5 godina, pre Željka
sedmi u aba, igramo neki evrokup protiv Ritasa, Turk Telekoma, Prokoma, i tamo gubimo..igramo u Pioniru pred 2 ili 3 000 navijača..od toga pola ne plaćaju karte .. dug kluba 10 miliona
danas
prvi u aba.. bez poraza.. igramo evroligu, loše je krenulo al borimo se, igramo.. egal protiv Barse, Makabija, Milana.. biće i pobeda.. igramo u unapred rasprodatoj Areni..pred 22 000 svaka.. ne pred 20 nego pred 22 000.. dakle na ogradama i stepenicama Arene bude jednako publike kao pre 4 godine.. dug kluba - nula

ok ono msm naviko sam na debilne komentare na ovom forumu al ovaj je brt u top 5 sigurno
šteta što i tebe ne mogu na ignor ko onog bosanca komandanta.. pun mi je krac gluposti na forumu
Baš upravo zbog ovoga što si naveo i mislim da ste u nikad goroj krizi baš zbog toga što su se tolike pare potrošile, a stanje što se tiče trofeja i što se tiče svega ostalog je i dalje isto kao u ovom periodu koji si naglasio pre Željka.

Baš upravo zbog ovoga što si naveo i mislim da ste u nikad goroj krizi baš zbog toga što su se tolike pare potrošile, a stanje što se tiče trofeja i što se tiče svega ostalog je i dalje isto kao u ovom periodu koji si naglasio pre Željka.
ovo je naravno još jedna glupost
Partizan je sa Željkom osvojio trofej ABA lige a pre Željka je bio sedmi u ABA

https://sportal.blic.rs/kosarka/aba...aticnom-finisu-majstorice/2023062214123618707

brt prestani više da pišeš gluposti
razumem da nemaš pojma o čemu pišeš i da se ne razumeš u košarku i sport ( pokazao si na temi o FK Zvezda kada si joj predviđao 8 bodova u Ligi Šampiona ove sezone haha ) al imaš gugl pa se konsultuj malo
pošto nemam mogućnosti da te stavim na ignor jednostavno ću prestati da odgovaram na tvoje gluposti

ovo je naravno još jedna glupost
Partizan je sa Željkom osvojio trofej ABA lige a pre Željka je bio sedmi u ABA

https://sportal.blic.rs/kosarka/aba...aticnom-finisu-majstorice/2023062214123618707

brt prestani više da pišeš gluposti
razumem da nemaš pojma o čemu pišeš i da se ne razumeš u košarku i sport ( pokazao si na temi o FK Zvezda kada si joj predviđao 8 bodova u Ligi Šampiona ove sezone haha ) al imaš gugl pa se konsultuj malo
pošto nemam mogućnosti da te stavim na ignor jednostavno ću prestati da odgovaram na tvoje gluposti
Ti jednu sezonu (2020/21) uzimaš kao merilo da vas je Željko vratio ? :hahaha:

Šta je bilo pre sa Trinkijerijem ? Vlada Jovanović i Kecmanova trojka Ciboni ? Duletom pre toga ? Ništa ?

E moj ti, ja sam itekako upućen u sve stvari ali ti nisi realan .. doduše .. jesi realan pošto si tipična grobarčina koja u tren oka zaboravi sve ono što se desi pre toga i misliš da je jedna sezona merilo.

Tu sezonu jeste pukli kao što se i desi svakom timu ali ste sada doveli tim koji je trebao da bude pretendent za top 4 EL a vi niste ni za ABA ligu

Što se tiče komentara u vezi Zvezde, nema poente da se to ovde komentariše jer nije tema o tome ali samo ću ti reći da sam ja Zvezdaš i verujem u Zvezdu a to što tim prosto ne odradi ono što treba, to je već druga priča ali sam realan da načinom na koji su igrali nisu zaslužili bodove ... tačka.

Podrška iz milion razloga ali ona najbitnija je da mora da spomene Zvezda :hahaha:
Traume su neizlečive :lol:
Цигански свињомер зна:
.trashed-1734462674-FB_IMG_1731829288386.jpg

... I to više puta pa samo ako pogledaš koliko naše teme imaju mnogo više odgovora a kad pogledaš u tim temama ko je najaktivniji od korisnika uvek vidiš navijače Partizana koji su najaktivniji na temama koje su o partizanu.
Mada iskreno nismo ni mi ništa bolji što se tiče partizanskih tema ali dobro to je sport i to je zdravo samo da se ne vređa i da se lepo priča.
А шта су то представници владајуће црвене секте а да је "здраво" донели на теме о Партизану осим вређања, троловања и провокација?Толике малоумнике тешко је наћи било где са онаквим коментарима, о каквој лепој причи онда говориш?Погледаш само овог вучићевог сендвичара изнад.....

Nisam znao da imam drugog ćaleta kojem trebam da polažem račune šta ja radim u svom životu. Ja pored toga što sam moderator sportskog dela krstarica foruma imam isto tako i svoj život i neke svoje prioritete a to stvarno ne vidim poentu da ti ja sad ovde objašnjavam jer kao što rekoh nisi mi ćale, nit si neko koga smatram prijateljem pa da moram da ti kažem zašto nisam odmah odgovorio na tvoje pitanje.

Ja sam samo izneo svoje mišljenje i to je to.
Ja lično mislim da vi prosto ignorišete činjenicu da ste u krizi i da nećete to da priznate. Tim koji izgubi šest utakmica za redom bez obzira sa kojom razlikom i bez obzira kako ja to zovem timom koji je u krizi šta god da ti misliš ili šta god ti prikazao da nije. A onda kada dođe neko kao što je kapetan koji kaže zbog čega ste u krizi, vi onda napadate čoveka. Da, lično sam imao mnogo sukoba sa tim istim korisnikom ali mislim da je u ovom slučaju u pravu kada kaže da ste i te kako u krizi ali vi to pokušavate da nekako bacite pod sto.

Dakle, ja lično mislim da je i te kako kriza u klubu ali ako ti veruješ da nije eto to je već tvoje.
Ja ne mislim da je kriza, mislim da je propast...saša obradović dobio otkaz u monaku a čovek je redovno u vrhu i odlično vodi tim a ovaj naš rumenko nas vodi u propast i niko ništa...u klubu je rumena strahovlada, čovek glumi diktatora, možeš čak i batine da popiješ ako nešto kažeš javno protiv njega...
Ja to vidim kao uspešno sakaćenje i urušavanje jedne institucije od strane ******og, dok ostoja, onaj glavati vo i rumenoglu učestvuju u tome veoma aktivno

Nisam znao da imam drugog ćaleta kojem trebam da polažem račune šta ja radim u svom životu. Ja pored toga što sam moderator sportskog dela krstarica foruma imam isto tako i svoj život i neke svoje prioritete a to stvarno ne vidim poentu da ti ja sad ovde objašnjavam jer kao što rekoh nisi mi ćale, nit si neko koga smatram prijateljem pa da moram da ti kažem zašto nisam odmah odgovorio na tvoje pitanje.

Ja sam samo izneo svoje mišljenje i to je to.
Ja lično mislim da vi prosto ignorišete činjenicu da ste u krizi i da nećete to da priznate. Tim koji izgubi šest utakmica za redom bez obzira sa kojom razlikom i bez obzira kako ja to zovem timom koji je u krizi šta god da ti misliš ili šta god ti prikazao da nije. A onda kada dođe neko kao što je kapetan koji kaže zbog čega ste u krizi, vi onda napadate čoveka. Da, lično sam imao mnogo sukoba sa tim istim korisnikom ali mislim da je u ovom slučaju u pravu kada kaže da ste i te kako u krizi ali vi to pokušavate da nekako bacite pod sto.

Dakle, ja lično mislim da je i te kako kriza u klubu ali ako ti veruješ da nije eto to je već tvoje.
Tacno tako.Nebitno koji sport i koji tim 2/8 je najozbiljniji alram da bi moglo biti i 4/17 .Ne dopada mi se crnacka istetovirana ekipa.Nije to dobro sastavljena ekipa i nije se išlo na rezultat već da neko mazne lovu.

Ja ne mislim da je kriza, mislim da je propast...saša obradović dobio otkaz u monaku a čovek je redovno u vrhu i odlično vodi tim a ovaj naš rumenko nas vodi u propast i niko ništa...u klubu je rumena strahovlada, čovek glumi diktatora, možeš čak i batine da popiješ ako nešto kažeš javno protiv njega...
Ja to vidim kao uspešno sakaćenje i urušavanje jedne institucije od strane ******og, dok ostoja, onaj glavati vo i rumenoglu učestvuju u tome veoma aktivno
čim je Željko kročio u Partizan,ovde sam napisao da je to lično Vučićeva ideja da nas ponizi zajedno sa najtrofejnijim trenerom evrolige.
On živi za to.Pumpao je novac i igrače u Zvezdu,a uplašio se onda kada je Mirotić trebao da nam predje.Tada je angažovao čak i onog nesrećnog popa da to spreči.

А шта су то представници владајуће црвене секте а да је "здраво" донели на теме о Партизану осим вређања, троловања и провокација?Толике малоумнике тешко је наћи било где са онаквим коментарима, о каквој лепој причи онда говориш?Погледаш само овог вучићевог сендвичара изнад.....
Botino opasno vredjas...

Back