KK Partizan

.
Ово сам први пут доживео, да модератор побегне из приче на теми где је модератор али, увек постоји први пут.

Обећао самти одговор, па ево...

Ti misliš da je situacija u klubu dobra ?
.
Ситуација у клубу је нормална. КК Партизан има кризу резултата и ништа више.

То уопште није необично у оваквим такмичењима.

Неке утакмице је изгубио где је имао шут за победу. Јбг, некад уђе, а некад неће. Неке утакмице је изгубио јер су судије очигледно погурале противника. То су јаки противници и њима не треба претерана помоћ судија да би на крају остварили резултат.

Оно на шта си ти насео у својим размишљањима је спиновање овдашњих "медија" који се својим злурадим насловима и коментарима убише да отерају тренера зарад радости једног билесника.

И то се јасно види када упоредиш ове две ситуације.

КК Партизан и ФК Ц. Звезда налазе се у сличној ситуацији.

КК Партизан побеђује редом у АБА лиги, свих осам утакмица је победио, а у европском такмичењу има лоше резултате.

ФК Ц. Звезда хара домаћим првенством, а у европском такмичењу доживљава праве катастрофе.

И онда тзв. медији у Србији пројектују две слике.

С једне стране КК Партизан пуца по свим шавовима, а на другој страни ФК Ц. Звезда одиграва "одлична" прва полувремена и ту влада потпуна хармонија.

Додуше, не могу баш да ставе наслов Супермилоје ово никад није доживео.

Јесте. Већ је доживео раније па је "новинарима" олакшан посао.

.

I mi smo cesto pobedjivali prva poluvremena u EL. Treba nam nova tabela EL u kom ce se videti koliko je ko poluvremena dobio. To je nesto sto bi uradio neki sportal.rs ili nova.georgiev.rs za Zvezdu. Ili kad je Prosinecki izgubio dva derbija pa je rekao da je dobio 3 od 4 poluvremena.

Salu na stranu, kakva crna kriza u klubu... bukvalno smo sa novim timom kratki 2 ili 3 pobede u EL koje smo svojom gluposcu propustili da uzmemo, imamo previse nov tim, EL konkurencija je jaka, kaznili su nas i to je to.

.
@Smarti

Не разговарамо више?

.
Nisam znao da imam drugog ćaleta kojem trebam da polažem račune šta ja radim u svom životu. Ja pored toga što sam moderator sportskog dela krstarica foruma imam isto tako i svoj život i neke svoje prioritete a to stvarno ne vidim poentu da ti ja sad ovde objašnjavam jer kao što rekoh nisi mi ćale, nit si neko koga smatram prijateljem pa da moram da ti kažem zašto nisam odmah odgovorio na tvoje pitanje.

Ja sam samo izneo svoje mišljenje i to je to.
Ja lično mislim da vi prosto ignorišete činjenicu da ste u krizi i da nećete to da priznate. Tim koji izgubi šest utakmica za redom bez obzira sa kojom razlikom i bez obzira kako ja to zovem timom koji je u krizi šta god da ti misliš ili šta god ti prikazao da nije. A onda kada dođe neko kao što je kapetan koji kaže zbog čega ste u krizi, vi onda napadate čoveka. Da, lično sam imao mnogo sukoba sa tim istim korisnikom ali mislim da je u ovom slučaju u pravu kada kaže da ste i te kako u krizi ali vi to pokušavate da nekako bacite pod sto.

Dakle, ja lično mislim da je i te kako kriza u klubu ali ako ti veruješ da nije eto to je već tvoje.

"Šta je Panter uradio i osvojio sa Partizanom da ima onakav doček? On je glavni krivac"

Vlade Đurović je analizirao probleme Partizana koji se nalazi u ozbiljnoj rezultatskoj krizi.

..............

Komšije, jel ovaj lupeta ko Maksim po diviziji ili ... šta ?
Screenshot_54.png

Sada se već pregovara,da bi se klima stabilizovala i navijački potresi umirili (jer su oni ipak sportski najposećeniji nosioci SNS-a),ide se ka tome da ih pustimo u derbiju jer u suprotnom silno utucani narodni milioni u državni projekat sa ciljem da se odmah postane šampion Evrope odlaze u kanalizaciju.
Ma da bre onda će biti kao eto znate izašli smo iz nekog bunara i nismo u tolikoj krizi a u stvari su pobedili jednu utakmicu koju kao što i sam kažeš je namestila država kako bi svi bili na ravnoj nozi kako ne bi bilo eto Zvezda jedina radi nešto a Partizan ne radi ništa.

Mislim da budemo realni da nije tolika kriza i može se uz tri četiri dobijene utakmice za redom veoma lako popraviti pozicija i sve živo ali ovde pričamo o takmičenju koje je sličnog ranga što se tiče blizine konkurenata kao i NBA tako da jedna dve utakmice mogu da odluče da li si in ili si out..

Ma da bre onda će biti kao eto znate izašli smo iz nekog bunara i nismo u tolikoj krizi a u stvari su pobedili jednu utakmicu koju kao što i sam kažeš je namestila država kako bi svi bili na ravnoj nozi kako ne bi bilo eto Zvezda jedina radi nešto a Partizan ne radi ništa.
Jedino što bi zabalavili kao nikad do sada.Ova tema bi bila u transu do prvog narednog otrežnjenja ;)

Mislim da budemo realni da nije tolika kriza i može se uz tri četiri dobijene utakmice za redom veoma lako popraviti pozicija i sve živo ali ovde pričamo o takmičenju koje je sličnog ranga što se tiče blizine konkurenata kao i NBA tako da jedna dve utakmice mogu da odluče da li si in ili si out..
Jedino ako ostali timovi odu na dvomesečnu pauzu banjske rehabilitacije :lol:

... I to više puta pa samo ako pogledaš koliko naše teme imaju mnogo više odgovora a kad pogledaš u tim temama ko je najaktivniji od korisnika uvek vidiš navijače Partizana koji su najaktivniji na temama koje su o partizanu.
Mada iskreno nismo ni mi ništa bolji što se tiče partizanskih tema ali dobro to je sport i to je zdravo samo da se ne vređa i da se lepo priča.

Nisam znao da imam drugog ćaleta kojem trebam da polažem račune šta ja radim u svom životu. Ja pored toga što sam moderator sportskog dela krstarica foruma imam isto tako i svoj život i neke svoje prioritete a to stvarno ne vidim poentu da ti ja sad ovde objašnjavam jer kao što rekoh nisi mi ćale, nit si neko koga smatram prijateljem pa da moram da ti kažem zašto nisam odmah odgovorio na tvoje pitanje.

Наравно да ме заболе шта ти радиш и како организујеш своје слободно време и на крај памети ми не пада да се у то мешам.

Овде се ради о нечем сасвим другом.

Био сам у таквим ситуацијама када су биле кратке, брзе размене и ако сам морао да прекинем, што се такође дешавало, обавестио бих саговорника да ћу одговорити касније, као што сам и теби обећао и на крају поштовао.

Ја тако схватам пристојност у учешћу на форуму, али разни смо људи и добро је да је тако...

Ja sam samo izneo svoje mišljenje i to je to.
Ja lično mislim da vi prosto ignorišete činjenicu da ste u krizi i da nećete to da priznate. Tim koji izgubi šest utakmica za redom bez obzira sa kojom razlikom i bez obzira kako ja to zovem timom koji je u krizi šta god da ti misliš ili šta god ti prikazao da nije. A onda kada dođe neko kao što je kapetan koji kaže zbog čega ste u krizi, vi onda napadate čoveka. Da, lično sam imao mnogo sukoba sa tim istim korisnikom ali mislim da je u ovom slučaju u pravu kada kaže da ste i te kako u krizi ali vi to pokušavate da nekako bacite pod sto.

Dakle, ja lično mislim da je i te kako kriza u klubu ali ako ti veruješ da nije eto to je već tvoje.
.
Ја не желим да те разуверавам у било чему.

Интересовала ме твоја аргументација тврдње да је клуб у кризи.

Објавио си овде мишљење Ђуровића и испод тога да се ради о резултатској кризи.

Овде си се представио као спортски коментатор и као такав требало би да разликујеш шта је криза резултата, а шта криза у клубу.

Као што видиш, не поричем да постоји криза, али не она на коју ти алудираш, а коју грозничаво прижељкују и потпирују разне варијанте Звездине ревије које себе називају објективни и непристрасни медији у Србији.

Показао сам ти на свима очигледном примеру како изгледа објективно извештавање у Србији, па ко се навуче, навукао се.

.

Back