kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 63.774
svi su glupani samo botic ostojin nije.vidimo se za dve nedelje glupane pa ćemo da vidimo ko će da slavi a ko da jde mda od muke...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svi su glupani samo botic ostojin nije.vidimo se za dve nedelje glupane pa ćemo da vidimo ko će da slavi a ko da jde mda od muke...
pa zar tebi aba nije nebitna ?ko je prvak ABA lige tulavi? aj odjbi više očigledno da i ne pratiš košarku nego si došo da provociraš sve ti jbm..ideš na blok tj na ignor..
ne hvalim se ja bosanac nego njemu odgovaram pošto pojma nema ko je uzeo abu a došo da jde gvnapa zar tebi aba nije nebitna ?
što je bitno onda ko je prvak ?
juče ti je aba ne bitna (jer si svestan da će fmp bandit biti prvak) a danas se hvalisaš aba titulom ?
Čovek ti je lepo odgovorio kako menjaš mišljenje ko gaće na guzici i ti se odmah ljutiš, tipično grobarskine hvalim se ja bosanac nego njemu odgovaram pošto pojma nema ko je uzeo abu a došo da jde gvna
oćeš i ti na ignor ideš mi na krc opasno?
Cigančiću aj tutanj na svoju jadnu temu, šta tražiš ovde?Čovek ti je lepo odgovorio kako menjaš mišljenje ko gaće na guzici i ti se odmah ljutiš, tipično grobarski
Vama je samo bitno da se piše da je bio neki trofej, dal on (ne)bio bitan ...
Jel sad bitan i onaj trofej koji niste hteli da učestvujete ?
A zar nemamo pravo da komentarišemo ? Pa niste vi ni ništa bolji na našoj temi ... prema tome, dabome.Cigančiću aj tutanj na svoju jadnu temu, šta tražiš ovde?
Odhebite više od nas bre, vi mene nit zanimate nit želim nešto da vam objašnjavam, što ste toliko opterećeni nama?
Na vašoj temi za 17 godina imate 13.000 postova, mi na našoj za 9 godina imamo 16.000 postova.A zar nemamo pravo da komentarišemo ? Pa niste vi ni ništa bolji na našoj temi ... prema tome, dabome.
a dobro .. u sportskom je duhu da se malo "čačkamo" nemoj da si na kraj srcaNa vašoj temi za 17 godina imate 13.000 postova, mi na našoj za 9 godina imamo 16.000 postova.
Ne kampujte ovde i ne provocirajte, bavite se vašim klubom.
Nije meni krivo što se bavite našim klubom, razumljivo je, mnogo smo važniji svima, pa i vama.a dobro .. u sportskom je duhu da se malo "čačkamo" nemoj da si na kraj srca![]()
Ne pričam u tom smislu ...nego ono ... da komšiji crkne krava .. malo sportskog duhaNije meni krivo što se bavite našim klubom, razumljivo je, mnogo smo važniji svima, pa i vama.
Samo se vi zapitajte kakav život vodite kad vam je mržnja prema nama veći motiv od ljubavi prema vašem klubu.
Kak je to divnona svim medijima kmečaona zato što smo pič ko ustom jbali mater sinoć..
već sam rekao razlog..
ugasili smo ove dole indijance da se ne čuje skandiranje Rađi
https://www.b92.net/info/politika/9...ci-partizana-pokazali-nevideno-licemerje/vest

Ne zalaziš a vidiš da je tema mrtvaSlučajno sam video da mi ignorisani ciga odgovorio, pa da repliciram:
Ja kod vas ne zalazim, koliko vidim vaša tema je mrtva već godinama i tu nema konstantnog provociranja, što vi ovde radite. Na poslednje tri strane od grobara imate i jednu čestitku za pobedu i jednu želju da pobedite u narednoj, to ovde od vas nismo doživeli nikad.
Imate mnogo manje poruka na temi za 17 godina nego što mi imamo za 9 godina. Da malo čitate temu umesto što je spamujete jadnim provokacijama, video bi da su ovde stalno aktivne diskusije i da jednoumlja nema ni u tragovima. Diskutujemo o svemu i ne slažemo se skoro ni u čemu, vi nam uopšte niste potrebni da bi se vodila diskusija.
Vama smo mi od egzistencijalne važnosti, pišete samo kad to ima veze s nama, samo pokazujete koliko ste nebitni.
Ovom liku odgovaram:
Pogledajte prilog 1522912
Čudnovata onda neka telepatija 
)
"
)"Aj prvo batali tu foru oko ingnorisanja,to je za ove slinavce i slabiće kao ovaj vaš Popušilko i njemu sličnima."Ne zalaziš a vidiš da je tema mrtva"
Pa sad sam pogledao, kad ste nas prozvali da vam ometamo pisanje na temi.
Morao sam da odem na drugu stranicu foruma da bi našao vašu temu
"To što imamo manje poruka za razlog postoji i u činjenici za ovo jednoumlje za koje sam naveo u prethodnoj objavi."
Pa jeste, kad ima jednoumlja onda nema diskusija, pa tema zamre
"Niste ni vi meni potrebni,posebno ne ovi što zalaze na Zvezdinim temama da bi provocirali (vidim da su i ovde "sagovornici" u PM)"
Onda nas ne posećuj, kao što ja ne posećujem vas. Stavi grobare koji vas posećuju na ignore, kao što ja stavljam vas.
"Zaista bih voleo da se ovaj forum resetuje na onaj kakav je bio pre 10-15 godina."
U čemu je razlika? Niste diskutovali na svojoj temi tad, ne diskutujete ni sad?

Tanko je sve to za neki vrh.Svaki klub mora kupiti ozbiljnog centra i ozbiljnog pleja i oko njih stvarati ostatak ekipe.Pola ekipe Partizana su samo A ba liga igraci.Ne i za evroligu.A ostatak stranaca je to probalo pokriti ali to je maximum teBudzet je najmanji problem, najveci je ikada. Jeste da se Limar hvali da nam je budzet u prvih 8, ali posto je on politikant znamo da ga masti, a tu je uracunao i ono sto treba da platimo. Nama je budzet verovatno tu oko 10og. Ispred nas su ekipe sa manjim budzetom za igrace (Baskonija i mozda Virtus), ali ce ostati iza i neki sa vecim.
Problem je sto smo sve od pojacanja omasili, i to ne toliko igracki koliko karakterno, timski, ne znam kako bih to opisao. Svi vidimo da je Kaminski super igrac i sa tim manama, ali jednostavno suvise je to mekano i nedelotvorno, dok je Lesor dosao kao zivotinja koja pravi duple i faulove, a svojom energijom i radom je postao jedan od najboljih centara u EL. Sto za Kaminskog, to vazi i za Douzera, Ponitku koji je tek sad postao pouzdan, Jaramaz nista cele sezone... Problem su i povrede Pantera i Avramovica u bitnom momentu, ovo sa Ledejom u kljucnim momentima, itd. Puno nekih sitnih gluposti i promasaja zbog kojih se nismo povezali kao tim.
Mada, vidim na twitter-u neke kalkulacije po kojima mi imamo 50% za prolaz dalje, Milano i Efes nekih 30%, Bajern i Zalgiris po 0.3%... Po statistici daleko da je ista gotovo, mada moramo cekati rezultate. No, svima je jasno da ovakvi nemamo puno sta za traziti u plej-inu, a jos manje u plej-ofu.
Inace, bio sam u kancelariji a tamo pogledam forum izlogovan (tako vidim i sta sam sve bacio na ignore) i moram reci svaka cast ovim panterima koji su zakopali svoju temu kao sto im je Cova zakopao klub, i onda su smogli snage da dodju ovde i mlataraju 3 strane. To se zove "arcenje tastature". Drago mi je i da su pojedini i dalje tu, jednako promaseni kao i uvek.
U j*bote a ti si neka jaka i vrlo bitna ličnost na forumu ?!........
Inace, bio sam u kancelariji a tamo pogledam forum izlogovan (tako vidim i sta sam sve bacio na ignore) i moram reci svaka cast ovim panterima koji su zakopali svoju temu kao sto im je Cova zakopao klub, i onda su smogli snage da dodju ovde i mlataraju 3 strane. To se zove "arcenje tastature". Drago mi je i da su pojedini i dalje tu, jednako promaseni kao i uvek.

Malo je ovo,trebalo je na sva zvona,još jače.Kada kosarkaska (i fudbalska) publika skandira Vucicu, a Vazura se izvinjava, dobijemo ovakve naslove:

Кореја Северна.Kada kosarkaska (i fudbalska) publika skandira Vucicu, a Vazura se izvinjava, dobijemo ovakve naslove:
Grboviću je zasmetalo što je reprezentativac Srbije izviždan.
"Ja razumem da Kukoč i Rađa kao legende hrvatske košarke budu pozdravljeni aplauzima, jer su stvarno košarkaške "planine", ali ne razumem da se zviždi svom igraču. Zamislite situaciju da u Hrvatskoj aplaudiraju Srbima, a da zvižde svojima, to se nikad neće desiti. To je degutantno, to mi je zasmetalo strašno", rekao je Grbović za "Kurir".