jukabg
Iskusan
- Poruka
- 6.551
Ozbiljna Barcelona.Sa Riki Rubijom ce skinuti i Real.Partizan dobar do 33 minute i onda raspad sistema kod Partizana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne se riDa su još tu ruski klubovi....
Da efes nije imo povreda celu sezonu... Borili bi se za 14 mesto...
Ako je to nekom zadovoljstvo... Plus što nikakvu korist srpska košarka nema, stranci u oba kluba ono što je domaćih nije ni prosek osim nedovića cigana al i on je već skoro pred penziju...
Kome je to super ok...
Da služiš za trpanje ko čovićevi godinama....
Još ostoja papreno karte naplaćuje da to gledas...

puši ksa ovim rasporedom do kraja efes ulazi u play in, a mi tu negde 13. 14. mesto
a ostoja skuplja sigurne glasove za svog šefa
dabogda ne prodali ni jednu ulaznicu sledeće sezone, bagra jedna
Bilo bi idealno da u nekom razigravanju igramo sa Makabijem al otom potom.. moramo da dobijemo 4 od 5 i u plej inu smo .. zadnje dve pobede se podrazumevaju ( Alba i Valensija ) ..dakle u sledeće 3 da dobijemo dve.. Baskonija, Real i Olimpijakos.. biće teško ali verujem da možemoJa toliko ne pratim da nemam ni predstavu koliko je sad jaca Barselona, gledam ja Laprovitola se raspada na pocetku, super, prezivecemo Jokubaitisa, ali smetnuo s uma da je tu Rubio, i ova dvojica kad su usla, samo su dosli do 29p za cetvrtinu i tu su nam vec izmakli utakmicu van dometa jer je sve pretvoreno u suvi kvalitet kog oni naravno imaju vise.
A mi smo ovako nesto.
Dakle, mi sad u utorak Baskoniju dobiti moramo, ali vise ove sezone ne mozemo reci da ce to 95% da se desi jer i kuci gubimo od Bajerna i pravimo neke famozne preokrete umesto da sigurno dobijamo. A onda ide protiv Reala gde mozda i ne moramo dobiti, ne pratim kalkulacije, ali onda se guzimo do kraja sa Valensijom neizvesno, a veceras moze da nam se pridruzi i Efes u trci.
I kako sad stvari stoje, ako uspemo, to ce biti nesto gostovanje u Baskoniji ili Makabiju u Pioniru, to su stvari gde ne dobijamo, ali videli smo koliko smo uvek bili blizu. Makabi u Pioniru je druga prica od one u Izraelu, tu su ih cak i panteri razvalili.
Upravo tako, dešava se.Ozbiljna prilika propuštena ove sezone nakon onog hajpa na kraju prosle. Prvo Mirotic, pa zalizani i Madar i na kraju neverovatno los izbor pojačanja koja to nisu. Dešava se...valjda
Tim za sledeću sezonu, ogroman reset.
Avramović, Naneli, Ledej, Trifa, Balša i Smajli.
Sve ostale odbaciti i reći ćao!
Lesor > Kaminski + Kaboklo
Papapetru > Pontika na kvadrat
Egzum > Dožer na kubik
Umesto da nadjemo adekvatne zamene, mi smo doveli igrače koji odigraju jednu dobru pa pet loše.
Ako ti je plan A bio da dovedeš Mirotića, zašto nisi imao plan B ukoliko plan A propadne?
Nesposobnost uprave, povećali cene karata, veći budzet a mnogo smo gori nego prošle godine.
Klajburn ili Hezonja a mogu i obojica, takvi igrači su vredni.