KK Partizan

Čestitam poraz Panteru, Dožeru, Kaminskom, Kaboklu, Ponitki, Andjušiću.

Šest beskorisnih igrača večeras!

Ne znam, ispada da je greška što je Panter ostao u Partizan. Umesto da smo za te pare što njemu date doveli dva krštena igrača a ne ovako da nam pored tri centra, Smajli igra na toj poziciji.

Da su još tu ruski klubovi....

Da efes nije imo povreda celu sezonu... Borili bi se za 14 mesto...

Ako je to nekom zadovoljstvo... Plus što nikakvu korist srpska košarka nema, stranci u oba kluba ono što je domaćih nije ni prosek osim nedovića cigana al i on je već skoro pred penziju...

Kome je to super ok...

Da služiš za trpanje ko čovićevi godinama....
Još ostoja papreno karte naplaćuje da to gledas...

Da su još tu ruski klubovi....

Da efes nije imo povreda celu sezonu... Borili bi se za 14 mesto...

Ako je to nekom zadovoljstvo... Plus što nikakvu korist srpska košarka nema, stranci u oba kluba ono što je domaćih nije ni prosek osim nedovića cigana al i on je već skoro pred penziju...

Kome je to super ok...

Da služiš za trpanje ko čovićevi godinama....
Još ostoja papreno karte naplaćuje da to gledas...
Ne se ri

Ja toliko ne pratim da nemam ni predstavu koliko je sad jaca Barselona, gledam ja Laprovitola se raspada na pocetku, super, prezivecemo Jokubaitisa, ali smetnuo s uma da je tu Rubio, i ova dvojica kad su usla, samo su dosli do 29p za cetvrtinu i tu su nam vec izmakli utakmicu van dometa jer je sve pretvoreno u suvi kvalitet kog oni naravno imaju vise.

A mi smo ovako nesto. :mrgreen:

Dakle, mi sad u utorak Baskoniju dobiti moramo, ali vise ove sezone ne mozemo reci da ce to 95% da se desi jer i kuci gubimo od Bajerna i pravimo neke famozne preokrete umesto da sigurno dobijamo. A onda ide protiv Reala gde mozda i ne moramo dobiti, ne pratim kalkulacije, ali onda se guzimo do kraja sa Valensijom neizvesno, a veceras moze da nam se pridruzi i Efes u trci.

I kako sad stvari stoje, ako uspemo, to ce biti nesto gostovanje u Baskoniji ili Makabiju u Pioniru, to su stvari gde ne dobijamo, ali videli smo koliko smo uvek bili blizu. Makabi u Pioniru je druga prica od one u Izraelu, tu su ih cak i panteri razvalili.

Poslednja izmena:
Ja toliko ne pratim da nemam ni predstavu koliko je sad jaca Barselona, gledam ja Laprovitola se raspada na pocetku, super, prezivecemo Jokubaitisa, ali smetnuo s uma da je tu Rubio, i ova dvojica kad su usla, samo su dosli do 29p za cetvrtinu i tu su nam vec izmakli utakmicu van dometa jer je sve pretvoreno u suvi kvalitet kog oni naravno imaju vise.

A mi smo ovako nesto. :mrgreen:

Dakle, mi sad u utorak Baskoniju dobiti moramo, ali vise ove sezone ne mozemo reci da ce to 95% da se desi jer i kuci gubimo od Bajerna i pravimo neke famozne preokrete umesto da sigurno dobijamo. A onda ide protiv Reala gde mozda i ne moramo dobiti, ne pratim kalkulacije, ali onda se guzimo do kraja sa Valensijom neizvesno, a veceras moze da nam se pridruzi i Efes u trci.

I kako sad stvari stoje, ako uspemo, to ce biti nesto gostovanje u Baskoniji ili Makabiju u Pioniru, to su stvari gde ne dobijamo, ali videli smo koliko smo uvek bili blizu. Makabi u Pioniru je druga prica od one u Izraelu, tu su ih cak i panteri razvalili.
Bilo bi idealno da u nekom razigravanju igramo sa Makabijem al otom potom.. moramo da dobijemo 4 od 5 i u plej inu smo .. zadnje dve pobede se podrazumevaju ( Alba i Valensija ) ..dakle u sledeće 3 da dobijemo dve.. Baskonija, Real i Olimpijakos.. biće teško ali verujem da možemo
večeras navijamo za Žalgiris i Asvel.. nek makar jedan dobije

Poslednja izmena:
Dakle, mi mozemo sebi da dozvolimo samo poraz od Reala, eventualno jos jedan, ali tad mnogo zavisimo i od Valensije.

Ma, dzaba nam ako se ne dignemo malo, oprace nas Baskonija ili Makabi. Mi ne mozemo u gostima da pobedimo. Koliko nam samo stvari fali u odnosu na proslu sezonu, ali najvise bode oci izostanak borbenosti Lesora pod kosem, kao i cinjenica da Panter ne unosi sigurnost cak ni kad dobro igra (pogadja). Muci se. Ona poludistanca mu je prosle sezone bila 90% sigurna, sad ne moze. Kad vidis da je sam na trojci, znas da ide, sad nisi siguran. A kako se Douzer raspao, to je tek za pesmu.

Naravno, meni je samo nada da cemo se povezati nekako, jer znam da ovaj tim moze lagano bar 20-30% bolje.

ne znam da l ste videli detalj na kraju prvog pol kada Naneli daje lopu Panteru na trojci i ističe vreme.. Naneli mu prilazi i smeju se ko da ih boli k.. pored njih prolazi Željko ljut zbog propuštene šanse

наше ударне игле су биле лесор, папаетру који огорман посао ради као тимски играч , и егзум

пантер ко по обичају, да 10 литара млека

па проспе три пута...

Tim za sledeću sezonu, ogroman reset.

Avramović, Naneli, Ledej, Trifa, Balša i Smajli.

Sve ostale odbaciti i reći ćao!

Lesor > Kaminski + Kaboklo
Papapetru > Pontika na kvadrat
Egzum > Dožer na kubik

Umesto da nadjemo adekvatne zamene, mi smo doveli igrače koji odigraju jednu dobru pa pet loše.

Ako ti je plan A bio da dovedeš Mirotića, zašto nisi imao plan B ukoliko plan A propadne?

Nesposobnost uprave, povećali cene karata, veći budzet a mnogo smo gori nego prošle godine.

Klajburn ili Hezonja a mogu i obojica, takvi igrači su vredni.

Tim za sledeću sezonu, ogroman reset.

Avramović, Naneli, Ledej, Trifa, Balša i Smajli.

Sve ostale odbaciti i reći ćao!

Lesor > Kaminski + Kaboklo
Papapetru > Pontika na kvadrat
Egzum > Dožer na kubik

Umesto da nadjemo adekvatne zamene, mi smo doveli igrače koji odigraju jednu dobru pa pet loše.

Ako ti je plan A bio da dovedeš Mirotića, zašto nisi imao plan B ukoliko plan A propadne?

Nesposobnost uprave, povećali cene karata, veći budzet a mnogo smo gori nego prošle godine.

Klajburn ili Hezonja a mogu i obojica, takvi igrači su vredni.

не треба нам ни балша. ледеј је такође ... одигра једну добру три лоше
но ајде може за други ростер...

дожер понитка кабокло камински , ћао

пантер ?

па увек нас је коштао пуно, чак и титуле прошле године да није било оне реакције...

хезоња пуно кошта јер је страшан играч

Grbović udario na Ostoju..optužio ga da je lažov
o tome pričam... i u SNS u imaš više struja... zato ne treba biti isključiv i automatski pljuvati Limara zato što je u toj partiji..
inače cela priča se svodi na to da Grbović kuka kako Partizan ne ulaže u Arenu i kako je koristi po niskim cenama
pa bolje i po niskim cenama nego da ti bude prazna u terminima EL.. i zašto kukaš? povećaj cenu zakupa.. ili su ugovori već davno potpisani..

Obzirom na to ko je i sta je postao Grba, verovatno radi po nalogu za onu pricu koju fura Covic, a to je da se i panteri uguraju u nju (ili Partizan istera iz nje).
Nema tu "niske cene", moze da se pita da li je neko potpisao stetan ugovor, ali to je bio on.
A ako su cene nize, to je zato sto je uobicajen popust "na kolicinu". Najbolje sad da se placa maksimalna cena a ti iznajmljujes Arenu svake nedelje.

Театар апсурда
431492812_18423360607027813_7544642949415333176_n.jpg

Одлуке Скупштине АБА ј.т.д. лиге. Клубови гласали за пријем Дубаија у Лигу без постојања места за тај клуб.
KK Партизан Mozzart Бет се након седнице Скупштине АБА ј.т.д. лиге јавно обраћа са жељом да појасни своју позицију приликом данашњег доношења одлука.
Жеља KK Партизан јесте била да се прво одлучује о измени Друштвеног уговора, пријему нових чланова који су на то остварили право по Статуту АБА Лиге, преобликовању Јавног трговинског друштва у д.о.о. , а тек потом о проширењу лиге и пријему Дубаија.
Ипак, како на прве две теме у овом тренутку није постигнут договор, уз уверавања да ће се две наведене тачке окончати до 30.06. Клубови су приступили гласању о пријему Дубаија и проширењу Прве АБА лиге.
KK Партизан ову процедуру сматра апсурдном, јер је Дубаи практично прво примљен у Лигу, да би му тек накнадно било тражено место у истој.
Оно што KK Партизан жели да нагласи, јесте да Клуб принципијелно није био против уласка Дубаија у АБА лигу, већ против начина на који је та одлука донета. Такође, Клуб је веома забринут због проширења календара такмичења на још четири утакмице које представљају додатно оптерећење за играче.
У прилог конструктивном приступу KK Партизан решавању овог питања иде и чињеница да је финансијска понуда Дубаија повећана управо на иницијативу и инсистирање црно-белих.
На крају или почетку, KK Партизан изражава задовољство због ситуације у којој ће од наредне сезоне у Првој АБА лиги моћи да се такмичи шест српских тимова. Упркос забринутости због згуснутог календара и неслагању са редоследом доношења одлука, KK Партизан поздравља могућнлст да се квалитет српских клубова потврди кроз повећан број учесника у највишем рангу регионалног шампионата, уједно и најквалитетнијем такмичењу на нашим просторима.
#KKPartizan #ABALiga

Back